7: Sadece biraz büyüyemez misin?

23.7K 2.5K 2.2K
                                    

Taehyung beni düşünmeye zorluyordu ve bu durum hiç de hoşuma gitmiyordu.

Yaptığı hareketlerin bir sınırı yoktu ve bazen öyle bir anda öyle bir şey söylüyordu ki aramızdaki ilişkiyi sorguluyordum. Evet, sevgililerden eksik tek yanımız sevişmiyor oluşumuzdu ve ben buna dayanarak kafamda oluşan şeyleri susturabiliyordum ama Taehyung gittikçe aramızdaki bazı durumları erotikleştirmeye devam ederken düşüncelerime engel olmakta zorlanmaya başlamıştım.

Taehyungun beni etkilediği bir gerçekti. Bunu uzun bir süre önce kabul etmiştim ki zaten Taehyungun bu yeryüzünde etkileyemediği tek bir canlının olduğunu düşünmüyordum. Ayrıca ergenlikten yeni yeni sıyrılan çocuk ruhlu bir salaktım ve Taehyung Yunan tanrıları gibi görünürken ondan etkilenmemem imkansızdı.

Ben bu konuda kendimi anlayışla karşılıyor ve kabulleniyordum ve de sorgulamıyordum. Zaten aklımı karıştıran şey bu değil, Taehyungun bana karşı olan hareketleriydi.

Taehyungu tanımasam benden etkilendiğini düşünecek duruma gelmiştim. Çünkü bana karşı o kadar garip şeyler yapıyor ve vücudumun her bir yerine o kadar istekle dokunuyordu ki şaşıp kalıyordum. Kalçalarım ve belim özellikle ilgilendiği iki bölümümken bacaklarımı süzmekten, dudaklarımı izlemekten de çekinmiyordu. Bana karşı ciddi erotik hareketler sergiliyordu ve ben artık korkmaya başlamıştım. Onu yanlış anlayıp yanlış bir cevap vermekten ve onun benden uzaklaşmasına neden olmaktan korkmaya başlamıştım.

"Jungkook! Neyi bekliyorsun? Taksi mi yollayayım gelmen için?"

Duyduğum sesle birlikte irkildiğimde kıkırdayanlar olsa da umursamayarak hemen koşmuş, beni çağıran hocamızın yanına gitmiştim.

"Özür dilerim, dalmışım hocam. Ne istemiştiniz?"

"Arkadaşlarının ödevlerini toplamak için seni seçtim. Perşembe günü, en geç saat dokuzda tüm videoları bir dosya içine koy ve bana atmış ol" dediğinde istemesem de başımı sallayarak onaylamıştım.

Verdiği ödev çok saçmaydı.

Herkes evinde yirmi saniyelik bir video çekecekti. Video boyunca seçtiği bir spor hareketini yapacaktı. Kolaydı evet ama saçmaydı işte. Ayrıca şimdi her ödevi teker teker indirip dosyalamam ve sonra da ona atmam gerekiyordu.

Tıpış tıpış yerime döndüğümde Taehyung bu halime sessiz sessiz kıkırdayanlar arasındaydı.

"Neden ben ya, of"

Mırıldanarak gözlerimi ovuşturduğumda Taehyung kıkırdamayı bırakarak yüzümü incelemeye başlamıştı. Bir an bu ani değişimi beni korkutsa da boşvermeyi öğrenmiştim.

"Senin için yapabilirim" demişti oldukça ciddi bir şekilde. Ben heyecanla ona döndüğümde ise hemen eklemişti. "Elbette bir şartla"

"Ne şartı?"

"Yaparsam, senden bir şey isteme hakkına sahip olurum ama istediğim şeye itiraz etme hakkın yok" diyerek omuz silktiğinde bir an duraksamadan edememiştim. Aklımdan tamamen cinsel içerikli şeyler geçiyordu ama o kadar da ileri gitmez demiştim kendime. Bu yüzden omuz silkerek kabul etmiş ve ona yaslanarak hocanın garip hareketlerini izlemeye devam etmiştim.

Abartmama gerek yoktu. Aramızda garip bir etkileşim vardı ama belki de onun için yanlış anlarda kendime masaj yaptırmış olabilirdim. Olabilirdi. Düşünerek kendimi germeme gerek yoktu.

"Akşam size gelebilir miyim?" Demişti benden ayrılıp zemine yan bir şekilde uzanırken. Çok uzun zamandır arkadaş olsak da bu tür şeylerde birbirimize sormadan edemiyorduk ikimiz de. Bakışlarımı ona çevirip omuz silkmiştim.

Friends; taekookWo Geschichten leben. Entdecke jetzt