33: Ama canım acıyor.

20.7K 1.6K 1K
                                    

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM  :)

_

"Yanalım o zaman"

Hayatımda duyduğum en etkili cümlelerden biri bu olmuştu o an. Taehyung, kararmış gözleriyle ve dudaklarındaki tehlikeli gülümsemeyle birlikte kısık sesle konuştuğunda istemsiz bir şekilde nefesimi tutmuştum. Karnım kasılmaktan bir hal olurken Taehyung belime sıkıca sarıldığı gibi dudaklarımızı birleştirmiş ve öpüşmemizi bozmamaya çalışarak yerlerimizi değiştirmişti.

Üzerime çıkıp bacaklarımın arasına girdiğinde alt dudağımı emmeye, diliyle dilimi yoklamaya devam ediyordu. Aynı zamanda kasıklarımızı birbirine sürtüp duruyor, belimi sıkıca tutuyordu.

Nefes nefese kaldığımda dudaklarımızı kısık sesli mırıltılarla birlikte ayırmıştık ve o dudaklarını boynuma yönelttiğinde saçlarına tutunarak gözlerimi kapatmıştım.

Yemin ederim öyle yüksekte hissediyordum ki ön sevişme faslını bir an önce bitirmek istiyordum.

"Taehyung-"

Kısık sesle inlemiştim çünkü Taehyung dudaklarını göğsümde gezdirip rastgele öpücük bırakırken birden zaten hassas olan göğüs ucumun etrafına dudaklarını yaslayıp emmeye başlamıştı. Dişlerini ve dilini de kullanmaktan hiç çekinmiyordu ve ben saniyeler geçtikçe bir yerleri ısırma, tırmalama isteğiyle dolup taşıyordum.

Dudakları göğsümden kayarak karın kaslarıma ilerlediğinde elleri belimi iki yanından sıkıca kavrıyordu. Belime çok yakıştığını düşündüğüm zarif ellerinin verdiği his tüm bu şehvetin arasında kalbime masum bir sıcaklık veriyormuş gibi hissediyordum. Fakat sadece saniyeler sonra Taehyungun dili, tüm o masumluğu katlederek oldukça sertleşen uzunluğumla buluşmuştu. Hemen ardından da ağzının sıcaklığını etrafımda net bir şekilde hissetmeye başlamıştım.

Zaten tutmakta olduğum saçlarını daha sıkı tutup çekiştirirken canını fazla acıtmış olmalıyım ki Taehyung ellerinden birini bileklerime dokunmak için belimden ayrılmıştı. Hemen mesajı alarak tutuşumu gevşettiğimde sertliğimi emmeye devam etmiş, olabildiğince daha fazla alanı ağzına hapsederken başını da hareket ettirmeye başlamıştı.

Dudaklarımı sertçe ısırarak onu zorlamamak için belimi fazla değil de azıcık havalandırdığımda hareketime uyarak daha ileriye kaymama izin vermişti. Birkaç kez boğazının yumuşak dokusuna kadar ilerleyip geri çekildiğimde tüylerim diken diken olmuştu. Bedenim titrerken Taehyungun bana dönen bakışları boğazımdan yükselen boğuk inlemelerin desibelini yükseltmişti.

Taehyung dudaklarını bedenime hayali bir çizgi halinde bastırarak yukarıya doğru çıkmaya başladığında ellerimi onun boynuna ve omuzlarına yerleştirip sadece dudaklarıma ulaşmasını beklemiştim. Saniyeler sonra dudaklarımız birleştiğinde ona sıkıca sarılmış, dudaklarını ihtiyaçla öpmeye devam etmiştim. Bu sırada Taehyung bacaklarımı daha fazla aralamamı sağlamış ve sonra dudaklarımızı ayırarak dizlerinin üzerine yükselmişti.

"Bebeğim" demişti kısık bir sesle. Ellerinden birini karnıma yerleştirip küçük hareketlerle tenimi okşadığında bakışlarımı onun tamamen çıplak olmayan alt bedenine çevirmiştim. Kendisini oldukça belli eden sertliğini görmek bile beni memnun ederken dişlerimi birbirine bastırarak derin bir nefes vermiştim.

"Çok güzelsin" demişti birden. Her ne kadar bazen söylese de her duyduğumda ilk defa duyuyormuşum gibi hissediyor, utanıyordum.

Karnım içeriye göçerken Taehyung dudaklarını ısırarak parlayan gözleriyle beni izlemeye devam etmiş, aynı zamanda da altındakinden kurtularak karnındaki elini vücuduma sürterek dudaklarıma kadar ilerletmişti. Üç parmağını hiç vakit kaybetmeden ağzıma aldığımda dilimi hızlıca parmakları etrafında dolaştırmaya başlamış, ağzımın ıslaklığını hayranı olduğum parmaklarına bulaştırarak hevesle emmiştim.

Friends; taekookWhere stories live. Discover now