King

1.5K 45 1
                                    

Sjedio sam u bolnici. Cekao sam da mi jave sto se dogadja s njom. Njeni su bili tu. Plakali su. Jebeno mi je zao. Ovo se nije trebalo njoj desiti. Nije to zasluzila. Tek sad sam svjestan koliko je volim i koliko je zelim pored sebe. Ako je izgubim ja cu umrijeti od tuge za njom. Da sam pazio sto pricam i da sam na vrijeme razgovaro s njom o tom sto me muci ovo se danas ne bi desilo.

Sati su prolazili. Nitko nam nista nije javljao. Sjedio sam i gledao u zid. Nisam imao snage objasnjavati sto se desilo i zasto. Kako da pogledam ljude u oci i kazem da sam rekao da je ne volim. Nema ni par dana da dam je zaporsio. Ja sam idiot. Molio sam Boga da je sacuva. Da bude tu makar i daleko od mene. Volim je. Volim je jebeno tako mnogo. Ja sam proklet. Ne zasluzujem nikoga.Nisam je dostojan.

"Obitelj Roberts"-rekao je doktor. Izasao je iz sale i stao ispred nas. Svi smo skocili cekajuci sto ce reci. Molim te Boze da je ziva. Nisam imao neki dobar osjecaj.

"Ana je u komi,na njoj je hoce li se probuditi ili zauvijek zaspati. No,moram vam reci da je Ana takodjer i trudna. Jedan plod nije izdrzao,no drugi je dobro. Sad je na Ani da se bori za sebe i bebu. Imat cemo je na oku pogotovo zbog trudnoce jer moze doci do jos jednog pobacaja. "-trudna. Ana je trudna. Ana je polumrtva. Sto sam to napravio. Njena majka je jos vise krenula plakati nad sudbinom svoje kcerke.

Izasao sam iz bolnice kao duh. Nisam znao sto da kazem.Kako da se uopste ponasam u ovoj situaciji.Ubio sam nju i svoje dijete. Ja sam proklet.

Vozio sam ko manijak do svoje kuce. Dosao sam kuci. Otisao sam do sanka i uzeo bocu viskija.Nageo sam bocu i krenuo piti iz nje. Spustio sam se na pod i sjeo. Pustio sam neke pjesme i poceo pit. Zelio sam svoju tugu ubit alkoholom. Plakao sam. Jecao sam kao malo dijete.

"Oprosti mi Ana"-rekao sam. Znam da me nije cula. Proklet da sam. Tako mi je jebeno zao. Molim te Boze da se oporavi i nastavi svoj zivot bez mene. Molim te Boze.

Zasto dobri ljudi uvijek nastradaju?

Dodir moj •ZAVRŠENA•Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt