King

1.6K 47 0
                                    

Proslo je pet godina od kad se desio onaj incident s Rose. Prekinuli smo nakon toga.Mislim meni je svejedno ionako mi nije bilo stalo do te lujke,jedino do njene firme. Posto smo prekinuli moji roditelji su poludili,od tad je krenulo sve nizbrdo. Kira je pobjegla i udala se za Tonija. Leo je otisao u glumacke vode i tako da sam ostao samo ja roditeljima. Meni su sve prepisali i onda sam ih poslao na selo.Ne zelim da mi se petljaju u posao. Postao sam jos gori nego sto sam bio. Srusio sam sve svoje konkurente i postao glavni i vodeci bizmismen u SAD-u. Moja obitelji mi ne fali,jer mi nikad nismo bili obitelj. Kod nas se sve vrtilo oko novca tako je i dan danas.

O Kiri sto sam cuo bilo  je da se udala i da zivi s Tonijevim roditeljima.Znam da je Toni otvorio neku firmu,no on je sitna ribica tako da lako ga mogu unistit kao i njegovu obitelj i onu sitnu trgovinicu sto ima. Alen radi kao doktro no i tu kliniku mogu kupit,a Ana. Ana je posebna. Za nju cu spremit pakao.

Ana je pobjegla nakon onog sto je izvela. Cuo sam da je na fakultetu Medicina,no kad sam je vidio da radi u veterinarskoj oridinaciji sokirao sam se. Jos kako me spustila da sam primjer ljudskog roda koji je gori od zivotinje zakleo sam se da cu je fino muciti. Bocnula me,a ja cu je lagano grickati. No prvo sto zelim je da se ispraznim u nju i da bude ispod mene.

Stigao sam u svoju firmu. Niko me nije pozdravio jer sam tako naredio. Ne zelim da mi se neko obraca nit da mi se smijeskaju. Sve su to lesinari koji bi rado da te oglodju.
Sjeo sam u ured i pogledao papire. Da novo vozilo sutra izlazi u prodaju,cekaju me sastanici za izradu novi hotela. Bas cu se fino zabavit.

"Gospodine Edvards stranka je stigla,sala broj 4"-oglasila se moj sekretarica na interfonu. Kasnit cu. Mene se uvijek ceka,jer ja sam glavni.

"Okey"-iskljucio sam je. Obukao sam sako i krenuo prema sali broj 4.

Sastanak je trajo dobrih 3h. Koje god sam uvjete sam im postavio sve su prihvatili. Mene niko ne odbija.Nasmijao sam se u sebi. Vrijeme je da odem na rucak. Uvijek ima vremena za dobar obrok. Sjeo sam u auto i reko vozacu da krene.
Nisam ni krenuo kako treba samo sam cuo bum. Sve mi se krenulo okrecati.

....

Probudio sam se u sobi. Bolnica. Sto se koji vrag ovdje desilo. Udes. Sigurno je to. Jao sto me glava boli. Jebem ti dat cu idotu otkaz.Kako je samo tako nesposoban i uopste gdje je gledao.

"Gospodine Edvards budni ste"-mislim da sam vidio andjela. Tako je bila lijepa.Prekrasna.Dugo nisam vidio ovako lijepu djevojku. Predivno joj stoji bijela boja.

"Ana,prelijepa si"-rekao sam. Ocaran sam njenom ljepotom. Cekaj ona radi s zivotinjama?Sto?

"Gospodine Edvards da li vas nesto boli?"-bila je poslovna. Svidja mi se njena ozbiljnost.

"Glava. Zar ti nisi doktor za zivotinje?"-upitao sam. Malo sam zbunjen.

"Jesam,ali i za ljude. Gospodine Edvards imam dva fakulteta"-rekla je. Tako je ponosna na sebe i slatka. Proljepsala se. Odrasla je.

"Cestitam. Ne boris se vise"-rekao sam.Upisivala je nesto u karton.

"Ne. Nemam vise vremena,sad sam poslovna zena,ali to ne znaci da sam zaboravila tehnike da se odbranim"-rekla je.Tako je slatka.I jebeno je zelim.

"Sad si prava dama. Kad mogu ici kuci?"-upitao sam. Imam posla. Brdo posla koji se sam nece rijesiti.

"Sutra. Sve je uredu s vama. Samo cu reci medicinskoj sestri da vam da tablete protiv bolova. Rana na celu vam je sanirana i da konce cemo skinuti za tjedan dana. Molila bi vas da ne kvasite taj dio da bi sto prije moglo da zacijeli. Ako vam sto bude trebalo pritisnite taj gumb i sestra ce odmah doci"-pricala je.Odmijero sam je. Postala je jako poslovna. Sto je jos jedan plus za moju buducu zenu.

"Hvala Ana. I mozemo preci na TI. Ipak se poznajemo"-rekao sam. Nema potrebe da mi se obraca s VI.

"Vi mene poznajete,ali ja Vas nikad istinski nisam upoznala"-rekla je i izasla. Opet me je spustila. Opaka je. I jebeno cu uskoro poludit ne budem li je imao za sebe.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now