King

1.9K 63 0
                                    

"Toni brate si spreman za utakmicu"- upitao sam ga. Sinoc smo imali lud provod on s nekom crnkom,ja s brineticom.

"Jesam,valjda"-okey alkohol nas dotuko. Ma da ne smijemo piti ,ali koji viski se uvijek provuce. Proslo je tjedan dana od kad smo bili kod Tonija i zezali se.Tu noc sam se posebno zabavio. Njegova sestra me ocarala. Bila je tako smijesna i slatka,da sam ostao ocaran njome. No jedini problem je to sto ona ima 16 godina uskoro 17,ali i dalje je mlada za mene. Premlada.

"Ajde idemo da razvalimo Velike Bikove"-rekao sam. Pobjedit cemo. Mi smo ne pobjedivi. Razvaljujemo na terenu,a i na faxu.

Nakon odigrane utakmice bili  smo ponosni. Opet smo pobjedili. Otisao sam u sobu da se okupam i sremim za izlazak. Sredio sam se i cekao da Toni zavrsi. Uzeo sam mobitel i gledao Anine slike.Da kradomice sam je slikao i ona slika gdje smo opalili par selfija. Bila je tako lijepa,spontana. Endem danasnjeg drustva. Neiskusna,neiskvarena i puna dobrote za razliku od mene.

Izaso sam s drustvom. Pili smo. Barili cure. Uzivali u zivotu do jutarnji sati. Napili smo se. Niti jednu nisam opalio. Razmisljao sam o maloj Ani. Tako je jebeno zelim ispod sebe. Tako ce jebeno biti moja. Salio sam u sebe jos jednu casu viskija. I nasmijao sam se.

Probudio sam se s velikom glavoboljom. Joj nisam trebao toliko pit. Ustao sam i otisao u wc. Morao sam ispraznit mjehur,a i treba mi tusiranje.

Sredio sam se koliko sam mogao. Danas imam rijesti par ispita i zavrsio sam godinu. Sljedi ljetnji odmor. Selidba u moj stan u centru Los Anglesa. Toni ide sa mnom. Ponudio sam mu da mi bude cimer. I prihvatio. Radit ce sa mnom u firmi i usput stjecat praksu.

Nakon zavrsenih danas obveza,poslo sam Ani poruku.

~Imas li vremena za kavu?~ poslo sam joj na instagram.

~S tobom?Jesi siguran?~ odgovorila je. Jao teska je.

~Dolazim za 5 minuta ispred tvoje skole. Cekaj me ~ posla sam joj. Zelim da je jos bolje upoznam. Zelim je za sebe.

~Ok.~hmm kao da je ljuta. Odljutit ce se.

Stigao sam ispred skole i cekao da udje u auto. Primjetila me i prisla mom autu. Sjela je.

"Cao,King"-rekla je.Treba ce joj vremena da se opusti. No opustit ce se ona.

"Cao,mi amor. Kako si danas?"-upitao sam je. Zelio sam krenuti temu neku s njom.

"A dobro,jos par dana i skola gotova. Sve sam rijesila. Prava sam streberica"-rekla je i slatko se smijala. Predivna je.

"Ti znas sto zelis u zivotu,Ana. I nek tako ostane"-rekao sam joj.Stigli smo do naseg kafica.

Usli smo unutra i sjeli.Narucili pice i krenuli laganu pricu i upoznavanje. Uzivao sam u njenom drustvu. Tako je vesela i draga.

"I odkud to da si me zvao na kavu"-rekla je i pogledala me ispod oka. Bila je sumnjicava.

"Zelio sam bit s tobom u drustvu. Tako si dobra,pozitivna i spontana,Ana. Volim kad sam s tobom"-ostavio sam je u soku. Ali stvarno je tako. Zelim ju.

"Pa hvala King"-rekla je. Zarumenila se. Nasmijao sam se.

"Slatka si kad se crvenis"-reko sam. Uzeo sam njenu ruku u svoju,na sto je njoj jos vise bilo neugodno. Vidio sam ruke pune oziljaka od brobe. Ova cura voli boks i zna se branit. Skidam joj kapu.

"Hvala,valjda"-promrmljala je. Slatkcia. Bit ces moja,mi amore.

Nakon sto smo popili kavu odvezao sam je kuci. I zahvalila mi se na prelijepom druzenju. Dok sam se vracao svojoj kuci pjevusio sam. Bio sam sreta. Ispunjen. Cudni osjecaji su prevladavali u meni.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now