Ana

1.6K 52 2
                                    

Pa ukratko zavela sam Kinga,da bi Rose vidjela  i cula sve sto mi je rekao. I kako mi djeluje i po pricama prekinuli su. Rose ga je ostavila. Sretna sam. Uspjela sam ih razdvojit. Osjecam se ispunjeno jer sam mu vratila,no da nije ona uletila vjerovatno bi pala na njega. I dalje imam neke osjecaje za njega,ali uspijevam ih kontrolirat.

Fakultet mi uskoro krece i moram se seliti.Idem za New York. Da uspjela sam upasti na fakultet   'Albert Einstein College of Medicine'.
Ipak sam odlucila da idem redovno,ipak je to za doktoricu. Ne smijem se zajebavati s tim. No,kod nas prva godina idu bezvezni predmeti i onda tek biramo predmete koje zelimo.

Jedva cekam da pobjegnem iz ovog mjesta. I da krenem disat punim plucima. Baj baj LA.


-5 godina kasnije-

Zavrsila sam fakultet. I dalje sam sama. Imala sam neku vezicu,ali to nije bilo to. Prioriret mi je bio da zavrsim fakultet,odnoso oba koja sam upisala. I uspjela sam. No,ono sto cu se baviti jest da cu bit kirurg u glavnoj bolnici u LA. Tu cu sjtecati praksu za dalje,a poslije posla cu raditi u privatnoj veterinarskoj stanici. Moj brat Toni je pobjego zajedno s Kirom,Kingovom sestrom i vec su tri godine u braku. Moji su poludili kad su culi,a njeni su je se odrekli. King se nije ozenio,ali postao je glavni vlasnik. Leo je otisao u glumacku karijeru. Ostala sam u soku,nakon svega. Sve ove informacije su bombasticne. Ja se vracam u LA. Moj otac je u penziji i oni su kuci. I ne mogu docekati da svi ponovo budemo skupa,kao nekad  samo s novim clanom.

"Zao mi je sto ides"-rekla je Monic. To je moja prijateljica. Upoznale smo se ovdje i postale jako jako dobre.

"Falit ces i ti meni. No morat ces mi doc u LA"-rekla sam. Cvrsto sam je zagrlila. Falit ce mi ova cura.

"Obecavam. Vidimo se uskoro Ana"-rekla je. Bilo je vrijeme da sjednem u svoj avion. Uputila sam se prema ulazu za LA. Obrisala sam suzu koja mi je kanula iz oka. Postala sam tako osjecajna.

Falit ce mi Monic. I ovaj grad ipak sam provela 5 godina ovdje. Dobila sam diplomu i vrijeme je da se vratim kuci i krenem zivjet punim plucima.

....

Moj brat Alen me docekao na aerodromu. Zagrlila sam ga cvrsto.

"Ej mala sekice"poljubio me u celo. Falio mi je. Mnogo.Nase borbe i sve.

"Falio si mi,Al"-rekla sam. Jao jedva cekam da vidim mamu i tatu.

"Ajde idemo kuci. Svi nas cekaju"-rekao je. Do nase kuce trebalo nam je dobri sat i pol vremena.

Prvo kad sam usla u kucu zagrilila sam ih sve redom,cak i Kiru. Koju bas ne poznajem najbolje. Sjeli smo svi za stol i krenuli jest i pricati.

"Znaci imamo dva doktora u kuci"-rekao je otac ponosno. Znam da je sretan zbog nas.

"Da,Al je pedijatar ,a ja kirurg"-rekla sam ponosno.Bila sam sretna.

"Tako smo ponosni na vas troje"-rekla je mama. Kira je smrcnula.

"Kira jel sve uredu"-upitala sam ju. Sto joj je?

"Moja obitelj nikad nije bila takva. Nikad nismo dovoljno dobri bili,al vrhunca je bio kad su nam krenuli trazit zene i muzeve. Vi ste tako sretna obitelj"-rekla je i pocela plakat. Toni ju je obgrlio rukom i privuko sebi.

"Duso i ti si sad dio obitelji. Ti si nam poput kceri. Duso mi te svi volimo i ponosni smo sto si nam bas ti nevjesta"-rekla je moja mama.

"Hvala vam. Oprosti Ana. Hormoni mi divljaju. Ipak sam trudna"-rekla je i nasmijala se kroz suze. Postat cu tetkaa jesss.

"Oh cestitam. Zasto mi niste rekli?"-upitala sam. Poljubila sam je i zagrlila. Tako sam sretna.

"To je Kira trebala da ti kaze,ne mi"-rekao je tata. Braneci se.

"Kako nisam primjetila stomak?Dobro si ga sakrila"-rekla sam mjerkajuci je. Nosila je siroku odjecu nisam mogla ni skuzit.

"Ah jos malo i necu ga moci nikako sakriti ipak sam usla u 7 mjesec"-rekla je. Samo sam otvorila usta. Jebo te.

Jos malo smo caskali i onda sam otisla u svoju sobu. Mama je sve pospremila,moja dva kofera su cekala da ih raspakujem i poslozim u ormar.

Hvala ti Boze sto si nas ponovo sve spojio. I cuvaj Kiru i njenu bebu.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now