Ana

1.7K 55 1
                                    

Proslo je dva tjedna od mog susreta s Kingom. Nisam cula nista od njega. Moji su odselili i smjestili se u novi stan. Da,da tata je kupio novi stan. Nas troje smo ostali u soku. Otisli su zbog vece place,a imaju novca da kupe stan vrijedan 150 000$. Sokirana sam. No,nije moje da se petljam u njihove financije.

U skoli je sve okey,osim sto je Rose postala glavna riba u skoli i gradu,jer hoda s nekim jako mocnim deckom. Jos nisam saznala s kim. Ne druzim se s ljudima,pa tako da ne znam. No saznat cu ko je famozni decko koji je s Rose.

Danas imam ispit,vec sam obezbjedila sebi sve ocjene. Uvijek se javljam da prva dobijem ocjenu. Idem u skolu samo sto moram,sto se tice ocjena i dnevnika sigurna sam.

Stojala sam ispod svog stabla s slusalicama u usima. Rose je izasla iz Ferarija. Znaci njen decko je stvarno jak. Izasao je i on. Ostala sam u soku. King. King je njezin jaki decko.
Osjetila sam mucninu u zeludcu. Moja bivsa prijateljica i moj bivsi decko,jel ovo moguce. Ovo nije fer.

Samo sam otisla u skolu,ne zelim da ih gledam. Ni nju ni njega. Povrijedjena sam. Jedva cekam da ova godina zavrsi. Da sve ovo prodje. Huh. Zasto me srce ovako pece. Sto se desava sa mnom.

-3 mjeseca kasnije-

Skola je gotova. Napokon. Zavrsila sam srednju. Rose i King su dalje skupa. Cula sam da ce se i uzeti. On i Toni nisu vise dobri. Koliko sam shvatila King se samo povukao od Tonija. Nacula sam pricu da je to dogovor izmedju njihovi roditelja,ali nisam sigurna. Svasta se prica. No znam da joj King nije vijeran. Mijenja ih svaku noc.

Upisala sam dva fakulteta. Za doktora i za veterinara. Moji su mislili da sam luda,ali sigurna sam da to mogu. Uspit cu i raditi. Jer sam uzela privatno. Dolazim samo na ispite i praksu.

Obukla sam na sebe haljinicu i izasla vani. Treba mi setnja. Alen i Toni vise ih nema nego sto ih ima. Fale mi mama i tata,ali naviknula sam se vec. Pustila sam pjesmu na slusalice i krenula pjevustit.

~Hoću da kružimo svijet, sav svijet.Noću da ludimo pet, do pet tera na ludilo ples, tvoj ples.Uznemirio me smeh, tvoj smeh.Hoću da kružimo svijetom opet~

Taman sam se zaljubila u Kinga i on me slomio. Samo zelim da ga vidim i pitam zasto ona?Sto to ona ima,a ja nemam?
Zaboljelo me. I dalje me boli pomisao da on ljubi nju,a ne mene.

Moram nesto ucinit.Znam sto cu.

RICHARD KING EDVARDS NACI CES SE POD MOJIM NOGAMA. MOLIT CES ME DA BUDEM S TOBOM,A ONDA CU TE SJEBAT.

Pogledala sam u nebo i zaklela se sama sebi da ce King osjetiti isti bol kao i ja.A Rose ce zavrsiti kako je i krenula. Ruzna i nesigurna kucka.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now