Ana

1.8K 56 0
                                    

Skola je napokon zavrsila.Slijedi odmor i uzivanje. Alen je otisao kod tetke u San Antonio da radi,Toni radi s Kingom,a ja se spremam na ljetovanje s Rose. Idemo na Maldive. Njeni su nam kupili karte i idemo odmorit,poslije toga idemo u Atinu tamo Rose ima stan i tamo cemo uzivat. Rose danas skida protezu i stavlja lece,tako da ce bit prava macka.
A ja sam nakupovala sexy krpica,zelim da se zabavim ko prava djevojka.

Sjele smo u privatni avion i uputile se u Maldive.Da njen otac nam je sve obezbijedio. Dopisivala sam se s Kingom svaki dan.Nije mu bas bilo drago sto idem,ali eto. Prijatelji smo. Samo prijatelji,za sad.

-dva mjeseca kasnije-

Rose i ja se vracamo kuci. Dobile smo boje,uzivale maksimalno. Sretna sam. Bilo je i momaka,ali nista ozbiljno ipak su to stranci. S Kingom sam se cula povremeno,rekao je da radi puno. I nisam zeljela da smetam.

Kad sam stigla kuci,mama i tata su me docekali. Pozelila sam ih. Pozelila sam boks. Dosla sam u haljinici. Moja majka kad me vidjela pocela je plakati od srece. Nikad nisam nosila haljinice.

"Koja promjena"-rekao je Toni. Zagrlio me i poljubio me u glavu.

"Napunila sam 17 godina. Prvi rodjendan da nisam provela s vama. Tako ste mi falili"-rekla sam. Zagrlila sam ih sve.Alen nije bio tu.I dalje je radio.

Ispricala sam svoje dozivljaje. Bilo je prelijepo. Bas smo uzivale. Do neba sam zahvala Rosinim roditeljima.Znam da su to ucinili da Rose bude sretna.

Obukla sam svoj novi sorci i krtku majicu. Otrcala sam boksati vrecu. Moje ruke su se bas oporavile. Stavila sam rukavice.Zeljela sam da ostanu fine. Ipak sam ja zensko.

Vjezbala sam dva sata bez prestanka. Nakon sto sam zavrsila otisla sam se istusirat i presvuci. Obukla sam haljinicu i sandale. Rose i ja idemo na kavu. Rose se dosta proljepsala. Usla sam na instagram i objavila sliku s Maldiva.

Ne izbacujem slike,al ova ce bit pravi boom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne izbacujem slike,al ova ce bit pravi boom. Zanima me sto ce King reci. Izasla sam iz kuce,ispred je bila Rose s novim autom. Opustila se dosta. Ocito joj je trebao prijatelj da shvati neke stvari.Usla sam u auto.

"Cao macko"-rekla sam. Poljubila sam je u obraz.

"Ejj,jel ti se svidja moja nova masina"-rekla je. Wauu unutrasnjost je bila ukrasena cirkonima. Kako je mocno.

"Odlicno je,Roziii"-rekla sam.Odusevljena sam. Otisle smo u kafic gdje izlazi nasa generacija. Sjele smo za jedan stol i porucile pice.

Sjedile smo.Pricale,zezale se i mjerkale momke. Moj mobitel je zavibrirao. Ugledala sam Kingovu poruku.

~Skloni sliku s instagrama. Ljutis me,Ana~
~Bas necu. Zar nisam,zgodna~

~Ana ne ljuti me.Ne zelim da momci balave nad tobom~
~Dodji po mene.Grr~ uslikaka sam dekolte i poslala mu.

"Ti si luda,Ana"-rekla je. King nista nije odgovorio. Mozda sam pogrijesila. 

"Idemo doma"-rekla sam. Bila sam tuzna. Nije reagovao.

Platila sam racun  i izasla iz lokala.Rose nije nigdje bilo. Nije me valjda ostavila. Okrneula sam se i ugledala Kinga naslonjenog na auto. Prisala sam mu.

"Gdje je Rose"-nisam ni uspjela nista vise progovorit. Uhavtio me oko struka i poljubio me. Jako. Nisam znala sto da radim. Stavila sam svoje ruke oko njegovog vrata zeleci da sam sto vise blize njemu.Uzvratila sam mu poljubac.

Njegova ruka se spustila na moju guzu. Ljubili smo se na parkingu gdje su nas svi mogli gledati. Stisnuo me sto je vise mogao uz sebe.

Odvojila sam usne od njegovih. Ubrzano smo disali. Ovo nije dobro,Ana. Opominjala sam se.

"King ovo nije pametno"-prosaputala sam.

"Ja nisam pametan kad sam s tobom. Prelijepa si,Ana"-rekao je. Odvojili smo se. Usla sam u njegov auto.Otisli smo na jedno brdo.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now