Ana

1.4K 45 1
                                    

Preselila sam se. Sve svoje stvari sam donijela u stan. King i ja smo odlucili da nam je bolje u stanu,jer smo blize nasim radnim mjestima i naravno ujutro imamo vise vremena. Sad kako sam se preselila mogu za 5 minuta stici do bolnice i to pjeske. Bas smo u centru grada i s naseg balkona se vidi cijeli grad. Sretna sam.

"Ana,imam sastanak morat cu te ostavit na par sati samu"-rekao je i poljubio me u slijepocnicu. Nasmijesila sam mu se. I klimnula glavom.

"Uredu. Ja cu biti tu pospremit i slozit sto mi je ostalo"-rekla sam. Klimnuo je glavom i izaso iz stana. Samo sto je zatvorio vrata osjecala sam se usamljeno. Okrenula sam se i ugledala Ria na kaucu. I njemu je bas zanimljivo. Samo se izlezava. Znam da je imo nezgodu,ali do sad je trebao zivnuti.

Otisla sam u sobu i krenula pospremati svoju kozmetiku. Imala sam stol za sminkanje.Hvala Bogu inace ne bi znala kud s ovolikom kozmetikom. Svasta sam imala za lice,tijelo,noge,stopala...ne znam vise ni sta koja krema cemu sluzi. Usla sam na instagram i objavila neku stariju fotku. Tako se to inace radi. Moras imati slika dovoljno da svaki dan objavis barem po jednu,zato je moj mobitel pun s memorijom.

Zabavila sam se slaganjem stvarcica. Odlucila sam izaci s Riom van. Uzela sam povodac na sto je Rio veselo skocio. Da i njemu treba setnja. Izasla sam s Riom. Otisla sam u park za setanje zivotinja. Da bilo je ljudi koji su setali svinje. Ovdje kod nas je to normalno,da drzis svinju kao kucnog ljubimca. Mislim da ljudskoj gluposti nema kraj. No nije na meni da odlucujem i sudim.

Napravili smo jedan krug i vec je krenulo da se smraciva pa sam odlucila da se vratimo u stan. Sigurnije je biti u svom stanu nego vani. Isla sam brzim hodom.

Cim sam usla u stan osjecala sam se sigurno.Treba ce mi vremena da se naviknem da zivim bez roditelja i da sam sad s deckom.

Istusirala sam se i presvukla u pidjamu. Mislim da idem ranije leci sutra me ceka posao. King bi trebao stici svaki cas.

"Ej duso stigo sam"-usao je u sobu. Bas u pravi trenutak.

"Jel sve uredu?"-upitala sam ga. Prisao je i poljubio me na blic.

"Sve sam zavrsio. Idem se istusirat pa cu ti se pridruzit"-rekao je i otisao u wc. Legla sam u krevet i okrenula se na bok. Treba mi sna.

Hvala ti Boze za sve. Zatvorila sam oci i utonula u svijet snova.

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now