Ana

1.9K 63 1
                                    

Suspendovana sam na dva tjedna iz skole.Bila je to odbrana kao sto su svi potvrdili. Nisam u kazni,jer svakako ne izazim nigdje. Vjezbala sam po cijeli tjedan s Alenom u ringu. Sprdao me da sam nasilnica. Ja samo branim sebe i svoje bliznje. Prsti su mi bili crveni od udaraca. Volim sve izbaciti iz sebe. Roditelji su mi otisli na neku proslavu,a ja i Alen smo ostali sami. I on je prva godina faxa,al nije otisao u dom kao Toni. Kaze ljepse mu je u kuci,a i moze uvijek uciti u svojoj sobi. On ide za doktora,Toni financije,a ja jos nisam odlucila . Odlicna sam ucenica tako da mogu birat smijer koji zelim. Rose je cesto kod mene,govori mi sto smo novo ucili da ne bi zaksnila s gradivom. Samo sto se vratim u skolu ide tjedan dana skole i tri mjeseca ljetnog raspusta. Jedva cekam,ne da mi se vise gledat one budale.

"Doce King i Toni,dosadno im je pa ce nam pravit drustvo"-rekao je Alen. Zar nebi oni trebali da izadju?Mlsm svaku noc su vani.

Samo sto mi je rekao,Toni i King su banuli na vrata.

"Heloo drustvo"reko je King i sjeo do mene. Wau jos mi je on trebao. Kokice i sokovi su bili na stolu.

"Cao i vama"-rekla sam. Svaki put kad se mislim opustit neko nam dodje i usere sve.

"Sestrice slatka bas sam te pozelio"-Toni me poljubio u glavu. Nasmijala sam se. Volim i ja njega. I nekad mi stvarno fali.

"I ja tebe Ty"-ovo je moj nadimak za njega. Ty.

"Mogu se i ja grlit s vama"-upitao je King,zezajuci nas. Udarila sam ga nogom.

"Ne seri"-rekla sam. Film The Nun je krenuo,poredali smo se ko sardine i uzivili se u film. Volim hororce,nisam tipicna cura.

"Ako te bude strah slobodno mi se baci u zagrljaj"-sapnuo mi je King na uho. Pogledala sam ga. Budala.

"I ti srce,evo ti dekica pa se pokrij preko glave"-odbrusila sam mu. Majmun.

"Svidjas mi se,Ana"-sapnuo mi je u uho i lagano ostavio poljubac. Stresla sam se.

"Ne dotici me,otkinut cu ti jaja"-rekla sam ljuto.Klimnuo je glavom i okrenuo se prema Tv-u.

Nakon sto smo odgledali film uzeli smo Monopoli i krenuli igrat.Smijali smo se i zezali. Nije nama bilo lose. Bila sam u podjami.

King je uzeo mobitel i slikao nas. Mene i njega. Nasmijala sam se i zabila glavu u njegovu duksericu.Slika je ispala mocna,ne vidi mi se lice. Djelovali smo kao par. Sretni?

Dodir moj •ZAVRŠENA•Where stories live. Discover now