32

607 59 14
                                    

"Yetti be!"

Saat gece yarısına vurduğunda koca malikanede sesi çıkan tek kişi Draco Malfoy'dan başkası değildi.

Draco Malfoy ani gelen cesaretiyle oturduğu yerden kalktı ve Karşısındaki çocuğun en az 70 kez baştan okuduğu mektubu kaptı ve arkasına sakladı. Kafasını hafifçe yukarı kaldırıp karşısındaki çocuğa baktığında yutkunmadan edemedi ama geri adım atmaya niyeti yoktu.

"Draco, o mektubu bana ver. Hemen!"

"Dostum kaç kere okudun bir kere daha okuyunca yazan şeyler değişmeyecek yeter artık."

"Ver onu bana!"

Harry ani bir şekilde bağırdında zümrüt yeşili gözleri kan kırmızısına döndü ve etrafa karanlık bir aura hakim oldu. Draco bir iki adım gerilemeden edemedi, karanlık auranın baskısı çok büyüktü. Bu ani çıkışı beklemeyen Draco şaşkınlık içinde arkadaşına baktı. Konuşmak için ağzını açtığında kapının açılma sesini duydu ve kafasını o tarafa çevirdi.

Malikane Harry'nin sesiyle inlerken iki genç kız dışında hiçkimse genç lordun yanına gitmeye cesaret edememişti. İki kızda odaya girdiklerinden beri merakla ikisine bakıyordu. Uzun bir bakışmanın ardından sessizliği Draco bozdu.

"Harry, hâlâ Mektubu okumayı bırakmadı bende dayanamayarak onu aldım" dedi elindeki mektubu hafifçe kaldırarak salladı. Bunun üzerine Harry gözlerini devirmeden edemedi. Pansy ikiliye yaklaştı ve gözlerini dikerek azarlar bir tonda konuşmaya başladı.

"Harry James Potter! Sabahtan beri okuyorsun yetmedi mi hala!?"

Pansy'nin Draco'yu haklı görmesi ve Harry'e çemkirmesi üzerine Ginny de hızlı bir şekilde konuşarak olaya dahil oldu.

"Çocuk her gün bir oğlu olduğunu öğrenip öldüğünde okuması için bırakılan bir mektup almıyor."

"Ama sürekli okuması hiçbir şey değiştirmeyecek."

"Draco o mektubu bana ver."

"Hayır, bu mektup bende kalacak."

"Bu mektup Harry'e ait!"

"Yeter!"

Aniden gelen sinirli ve ittatkar sesten dolayı irkilen ve tartışmalarının ortasında olduğu yerde donakalan Ginny, Pansy ve Draco kafalarını geriye çevirerek sinirle soluyan Harry'e baktılar. Yutkunmadan edememişlerdi, bir Harry Potter'ı bu kadar kızdırmak hiçte iyi bir şey değildi. Harry etrafına yaydığı karanlık aurayı umursamadan insanın ruhuna korku verecek bir ses tonuyla konuştu. Draco kesinlikle bir ruh emiciyle karşılaşmayı tercih ederdi.

"O mektubu hemen bana ver Malfoy!"

Draco daha fazla dayanmanın ve Harry'i daha çok kızdırmanın anlamsız olacağını bildiği için elindeki mektubu yavaşça uzattı. Harry mektubu koparırcasına aldı ve hızlıca cisimlenerek gitti.

Harry'nin gitmesiyle beraber üç arkadaş sinirle birbirlerine bakmaya başlamışlardı. Gecenin koyu karanlığı bozulmaya gökyüzü aydınlanmaya başladığında üç arkadaş hala birbirleriyle kavga etmekteydi. Ginevra Weasley en sonunda bağırdı ve odanın kapısını çarparak iki arkadaşından uzaklaştı. Ondan sonra Draco'nunda sinir ile gitmesiyle Pansy Parkinson gülümsedi ve kendini odada bulunan koltuğa bıraktı. Düşündükçe kahkaha atmaya başlıyordu bu sahneyi gören herkes bu kadının deli olduğunu düşünebilirdi ve ayrıca düşünmemek zaten aptallık olurdu değil mi? O an kimse bu küçük cadının aklından geçen şeytani planlardan hiçbirini tahmin bile edemezdi...

♪→→→♪→→→♪→→→♪→→→♪→→→♪

*Hogwarts'taki 3'ncü yılın ikinci haftası*

Bütün Hogwarts bir haftadır aynı dedikodu ile çalkalanıyordu. Okulun gümüş dörtlüsü dağılmıştı. Gümüş dörtlüsü Pansy Parkinson garip bir biçimde bir grup Gryffindorluyu arkasına alarak okulda terör estiriyordu. Birbirleriyle hiç ayrılmayan ve çoğu şeyi beraber yapan Harry Potter ve Draco Malfoy birbirlerine düşman gibi davranıyordu. Koridorda birbirlerini gördükleri zamanlarda düşünmeden asalarını çekiyor ve tehditkar bir biçimde savuruyorlardı. Bu yeni gelişen olaylar profesörleri bile şaşkına uğratmıştı. Bu gümüş dörtlünün dağılmasıyla ravenclawda neredeyse üçe bölünmüştü. Bir kısmı Harry Potter'ın tarafındayken diğer kısmı Draco Malfoy'un tarafındaydı, diğer bir kısmı da Pansy Parkinson'nun tarafındaydı kalan azınlık kısımsa taraf tutmak istemiyenlerdi. Okulda dolanan bir diğer dedikoduysa Ginevra Weasley'nin evinden kaçmasıydı...

Koridorlarda büyük bir sessizlik  hüküm sürüyorduMc gonnagal merakla ve tereddütle etrafı dolaşıyor ve bu garipliğin sebebini arıyordu, alk kata inmeye karar verdiğinde yüzünde meraklı bir ifade olan Severus Snape ile karşılaşmıştı, ikisi bir süre birbirlerine bakarak gözleriyle iletişim kurdular ve aynı ayna tek bir kelime söylediler.

"Olamaz!"

Bir haftadır süren yoğun tempodan sonra bu sessizlik her ikisine de tuhaf gelmişti ve sebebini anlamaları uzun sürmemişti. Okuldaki çoğu katta nöbetçi profesörler vardı ve o anda öğrencilere ceza verebilecek biri olmayan tek yer hagridin kulübesinin orasıydı. Hagrid bir haber iletmek için Dumbledore tarafından gönderilmişti. İkili hızlı bir şekilde oraya ilerlediler ve buldukları şeye müdahale etmek için hızla ilerlediler.

Kulübenin önünde üç tane kişi net bir şekilde seçiliyordu bunlar elbette Pansy Parkinson Draco Malfoy ve Harry Potter'dı.

Durumu iyi bir şekilde özetleyecek olursak Pany, Gryffindorlu bir çocuktan aldığı asa ile kalkan büyüsü yapıyordu. Kendi asasıylada Harry'e lanet fırlatıyordu. Draco da Pansy'nin yaptığı gibi birinden asasını alarak kalkan yapıyor kendi asası ile de Harry'e saldırıyordu. Harry'nin tarafındaysa durum biraz daha farklıydı. Harry sol elinde olan kaymak birasından bir yudum alırken  sağ eline asasını alma zahmeti bile göstermeden eliyle ikisine birden saldırıyordu... Elbette bu üçlü kendi arasında kavga ederken arkalarındaki gruplarda onları izlemekle yetinmiyor kendi aralarında birbirlerine saldırıyorlardı.

"DURUN!"

herkes bir anlığına durmuş ve bağıran kişiye bakmışlardı ama sessizlik Pansy Parkinson'nun dikkat dağınıklığından faydalanarak Draco'ya lanet atmasıyla bozulmuş ve herkes kavgaya geri dönmüştü...

                  *2 Saat sonra*

Hogwarts'taki öğrencilerin yarısının bir kavgaya karışması sonucu  hepsi cezaya kalmıştı tüm Gryffindorlular ve Ravenclawlılar büyük salonda cezalarının verilmesini bekliyorlardı. İşin garip bir kısmıda hiçbir Slytherin bu kavgaya katılmamıştı Pansy,Draco ve Harry hariç. Üçüde birbirlerine öldürücü bakışlar atmaktan geri durmuyordu.

Merhabalarrr

Bende hep aynı girişi yapıyorum onu fark ettim şuan Harry Draco ve Pansy'nin neden böyle olduğunu açıklamak istiyorum sebebi çok basit sıkıldım ve herşey çok iyi gidiyor bu mutluluk onlara fazla bile jfjdjdjdj

Artemis ☄️🌠




Karanlığın DoğuşuWhere stories live. Discover now