9

1.4K 96 39
                                    

Harry yavaşça başını kaldırdı ve etrafına bakındı, kaşlarını çattı neler oluyordu burada en son büyük salondan aceleyle çıktığını hatırlıyordu yanında Draco'da vardı fakat gerisi yoktu. Draco'da burada mı diye baktığında yan yatakta Kızıl kafayı görmüştü diğer yanındaysa Parkinson , onun yanındaysa Draco vardı. Yavaşça doğrulduğunda başının sızladığını hissetti. Kapının açılma sesini duyunca bakışlarını oraya çevirdi, bir kadın sevecenlikle onlara bakıyordu yanındaysa Snape vardı ve bana soran gözlerle bakıyordu. Kadın ona yaklaştı.

"Bir yerin ağrıyor mu tatlım sizi bulduğumda bayındınız siz ve bayan Weasley ağır yaralıydınız bay Malfoy'unsa vücudunda bazı yaralarla beraber bir kalkanın içinde baygınca yatıyordu bayan Parkinson'a gelirsek onun çok  ciddi bir durumu yok sizin aksinize bir yeriniz ağrıyor mu çok telaşlandım"

"İyiyim ben size bir kaç sorum olacak sadece"

"Önce biz sana sorucaz Potter siz dördünüz orada ne yapıyordunuz ve bu hale nasıl geldiniz"

"Bilmiyorum Profesör"

"Nasıl bana gerçeği şöyle Potter ne karıştırıyorsunuz!"

"Bir şey karıştırdığımız yok ayrıca nasıl oldu bilmiyorum hatırlamıyorum"

Profesör Snape'in gözleri bir an hiddetle parıldadı sanki kendi içinde bir konuyu tartışıyor gibiydi o sırada diğerleride uyanmaya başlamıştı.

"En son ne hatırlıyorsun Potter?!"

"En son Draco ile beraber büyük salondan çıktığımı hatırlıyorum"

"Hepsi bu kadar mı?"

"Evet başka hiç bir şey yok "

"Peki o zaman Bayan Weasley ve bayan Parkinson bu hikayenin neresinde"

Pansy hafifçe öksürdü, gözleri kızarmıştı ve kollarında yanıklar vardı bunların dün olmadığına yemin edebilirdi çocuk, bir an kafasına dank etti dün ne olduğuyla ilgili hiç bir şey hatırlamıyordu ama her ne halt yedilerse çok önemliydi bu belliydi.

"Ginny'nin, Draco ve Harry'nin arkasından gittiğini hatırlıyorum efendim bende Ginny'nin peşinden gitmiştim,  dahası yok sadece bir kaç çığlık hatırlıyorum kimden geldiğini kestiremiyorum ama erkek çığlığıydı bundan eminim"

Profesör yine kendini düşünme moduna almasından bir kaç dakika sonra "bu konuyu daha sonra tekrar görüşeceklerini şuanlık serbest olduklarını söylemişti. Onun arkasından buraya bakan kadın yeni öğrendiği adıyla madam Pomfery Dumbledore ile konuşmaya gitmişti. Kadın revirden çıkar çıkmaz hemen ayağa kalktı ve oradaki üçlüyü döndü Harry.

Karanlığın DoğuşuWhere stories live. Discover now