14

1K 87 24
                                    

Harry gözlerini usulca kırpıştırarak araladı, yumuşacık ipeği andıran yastıklarla çevrili bir yataktaydı. İlk başta ne olduğunu anlamasada aklına dolan anılarla olayı kavradı, Voldemort konuştuğunda ne demek istediğini şu anda daha rahat anlıyordu. Bir kaç dakika boyunca odayı inceledikten sonra giysilerini gözden geçirdi,  odanın köşe tarafında bulunan büyük gardırop ta biraz göz gezdirdi ve üzerini değiştirmenin pek sorun etmeyeceğini düşünerek dolaptan zümrüt yeşili bir cübbe aldı.

Bir sürü koridor vardı, ne tarafa gideceğini düşünürken sağdaki koridordan belli belirsiz bir tıslama duyması ile o tarafta ilerlemeye başladı. Koridorun sonuna vardığında  uyandığı odadan çok daha büyük bir oda bulmuştu, büyük dikdörtgen bir masanın etrafında çevrili sandalyeler vardı, büyük ihtimalle burası toplantı salonu gibi bir şeydi. En baştaki sandalyenin tepesinde bir yılan vardı,  yakın arkadaşı Ares'e nazaran daha kalın yapılıydı.

"Merhaba Harry Potter "

"Merhaba ?"

"Nagini "

"Ne zamandır uyuyorum Nagini biliyor musun?"

"Bir haftadır Harry"

Harry'nin kaşları çatıldı. Bu bir hafta ona bir kaç dakikadan farksız gelmişti. Aklına yeni gelen fikirle Nagini'ye yöneldi.

"Voldemort onun hakkında bana bir şeyler anlatabilir misin?"

"Efendimizin bunu nasıl karşılıyacağını bilmiyorum"

"Sadece yüzeysel şeyler adı ne mesela"

"Efendimizin adı Tom Marvolo Riddle daha fazlasını sadece  ondan öğrenebilirsin"

"Eh o zaman şuanda Marvolo'nun nerede bulunduğunu söyler misin? "

"O şu anda Toplantı yapıyor"

"O zaman ben biraz buraları gezeceğim"

Harry yılanın cevap vermesini beklemeden kendini odadan attı. Aklına estiği şekilde ilerliyordu. Koridordan döneceği sırada büyük bir bedene çarptı. Üzerini silkerek karşısındaki adama baktı. İri yarı, kaba Saba bir adama benziyordu. Bu adamı nereden hatırladığını düşündüğünde aklına Knockturn yolundan aldığı kitaplar geldi. İlk okuduğu kitap Safkan aileler ile ilgiliydi bu adamı Lestrange Ailesinin olduğu bölümde görmüştü ama Lestrange Ailesinin hepsi Azkabanda değil miydi?herneyse onu ilgilendirmiyordu ya şu anlık...  Koridorda ilerlemeye devam edeceği sırada adamı duyunca durdu.

"Bir daha ki sefere önüne bak ufaklık"

"Sen kime ufaklık dediğinin farkında mısın? İstediğim anda seni yere serebilirim"

"Dendiğini görmek isterim ufaklık"

"İşte şimdi sınırı aştın"

Mırıldanarak söylediği cümleden sonra Dawod lanetin bu adama yakışacağına karar verdi. Elini havaya kaldırdı ve büyülü sözleri mırıldandı.

Karanlığın DoğuşuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin