„JAK JSI MOHL?"

1.8K 96 47
                                    

Asi za dva týdny jsme se s Harrym procházeli po hradě. Najednou za námi přišel Draco. „Ahoj Em, nazdar Pottere." „Ahoj Draco, co ty tady?" „No teď jsem měl divnou konverzaci se Snapem." „Vážně? A jakou?" „No řekl mi, že bych se s tebou neměl scházet." „Cože?" „A taky, že bych se měl od tebe držet dál."  „Však to by udělal každý otec, ne?" řekl Harry. V tu chvíli jsem se na nej podívala vyděšeným pohledem a on pochopil, že to asi říkat neměl. „Co jsi to řekl, Pottere?!" „Nic" řekl nervózně Harry. „Jo tak nic, jo?! Presscottová, Snape je tvůj otec?" „No..." „No u merlina! A kdy jsi mi to jako chtěla říct?!" „Brzo, přísahám." „Tak brzo, jo? Ale Potter už to ví." „No, ale on se to dozvěděl omylem." „Jasně, omylem" řekl Draco ironicky. „Víte co, já už půjdu a nechám vás si tady zase říkat tajemství o kterých nevím" řekl Draco a odešel. Já se tvářila nešťastně, ale Harry najednou řekl: „Em neboj, já jdu za ním, a vysvětlím mu to." „No nevím, jestli zrovna ty to nezhoršíš." „Věř mi, počkej tu na mě" řekl a odběhl za ním.

Z pohledu Harryho:

Když jsem hledal Draca, uviděl jsem, jak se za rohem baví s Millicent. Draco vypadal, jako by nechtěl aby ho tam někdo viděl. Přišlo mi to podezřelé, tak jsem se schoval za zeď, aby mě neviděli a poslouchal jsem o čem si povídají.
„Draco, řekli jsme týden a už to trvá přes dva měsíce." „A co s tím hodláš dělat?" „Řekni tý tvojí princezničce pravdu." „To ne." „Pokud to tý šmejdce neřekneš ty, tak já." „Už jí tak nikdy neříkej Millicent, a pokud jí něco řekneš, tak si mě nepřej. Nikdy se nesmí dozvědět, že———Rozumíš?!"
„U merlina!" pomyslel jsem si, když jsem to uslyšel. „Slyšel jsem dobře?! To je ale tupec." Hned jsem musel jít za Emily, abych jí řekl pravdu, jakej je Draco Malfoy doopravdy. Po cestě jsem omylem kopl do lavičky, takže se ozvala menší rána, ale doufal jsem, že mě Draco s Millicent neviděli. Když jsem došel (skoro doběhl) k Emily, koukala na mě jako na idiota. „To jsi mezitím běžel maraton nebo co?" „Skoro jo" řekl jsem a usmál se. „Víš, Emily, musím ti něco říct..."

Zpátky z pohledu Emily

„Víš, Emily, musím ti něco říct" řekl Harry ještě trochu udýchaný, ale začal se tvářit vážně. „Tak do toho." „Předem ti chci říct, že mě to moc mrzí, a jsem tu pro tebe." „Chápu" řekla jsem trochu překvapeně, kvůli jeho vážnosti. „Zjistil jsem, že Draco s tebou je jenom kvůli nějaké sázce." „Co? To ti nevěřím." „Věř mi, nelhal bych ti." „Jenom tě to štve, protože nemáš rád Draca" řekla jsem a byla na odchodu. Koukala jsem do země a narazila do Millicent. „Ale, ale, kohopak to tady máme. Slyšela jsem, o čem jste si povídali." „Millicent teď na tebe nemám náladu." „No, možná by tě zajímalo, že Potter má pravdu" řekla Millicent a pak tam přišel i Draco. „Millicent mlč" napomenul ji Draco. „Chtěla jsem ti to říct já, ale Potter to udělal za mě." „Millicent, říkám ti aby jsi už mlčela" řekl Draco. „Draco? Co to má zase být? To je zase nějaký vtip, že jo?" On se jen podíval na zem. „Draco?" „Co se tak divíš, je s tebou jen proto, že se vsadil" řekla Millicent. „Proč? Proč jsi se o to sázel?" „Emily, nech mě to vysvětlit." „Co na tom chceš jako vysvětlovat?! Ty mi tady vyčítáš, že jsem ti neřekla o Snapovi a přitom jsi mi celou dobu lhal. Už toho mám po krk." Řekla jsem a odešla. Všichni tam zůstali stát jako opaření.

   Byla jsem zavřená na pokoji, seděla jsem na posteli a brečela. Když v tom vešla Hermiona: „Ahoj, můžu dál? Harry mi řekl, co se stalo." „Můžeš, ale jestli chceš mít přednášku o tom, že jsi to říkala, tak mě toho ušetři" řekla jsem a Hermiona si ke mně přisedla. „Víš Em, sice jsem to říkala, ale vážně jsem nechtěla aby to tak dopadlo. Vím, že jsme se sice teď nebavili, ale jsem tu pro tebe a chci ti pomoct." „Děkuju" řekla jsem a objala ji. Bylo mi trochu líp. „No a teď přestaň brečet, on za to nestojí" řekla Herm a usmála se. Cely zbytek dne jsme si povídaly, aby jsme se dozvěděli co se nám přihodilo za tu dobu, co jsme se nebavily. Na všechno jsem zapomněla.

Ahoj, tak je tu nová kapitolkaa. Rada bych, kdyby jste napsali svůj názor💕 jinak se prozatím omlouvám lidem co shippujou Dramily😂💕

Princezna BradavicWhere stories live. Discover now