ℕℂ𝕋 𝕆𝕋𝟙𝟟

8.7K 131 27
                                    

Kız arkadaşıyla flört eden birini gördüklerinde (Mafya)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kız arkadaşıyla flört eden birini gördüklerinde (Mafya)

Taeyong
"Bu adamın cüretkarlığı!" Taeyong düşündü. Yanında oturuyordu ve adam diğer taraftan sana geldi ve toplayabildiği en yumuşak kelimeleri üretmeye başladı. Rahatsız bir şekilde koltuğunda kıpırdandın ve Taeyong'a baktın. Adam susmazsa, flört etmesi yakında bir felaketle sonuçlanabilir. Şaşırtıcı bir şekilde şüpheli bir şekilde sakindi. Bir iki dakika dinledikten sonra masaya yaslandı, böylece adam sonunda onu görebilecekdi. Bir erkeğin yüzünün bu kadar çabuk değiştiğini hiç görmedin. Onu kesinlikle tanıdı. Adam bir özür diledi ve neredeyse odadan korku içinde koşarak Taeyong'un bir şey söylemesi bile gerekmedi.

Taeil
Taeil durumu uzaktan gözlemledi. Birinin kız arkadaşına asılacak kadar aptal olduğuna inanamıyordu, ama sen ikiniz her dışarı çıktığınızda en azından birkaç kişi bunu denerdi. Bunda herhangi bir zarar görmezdi. Dürüst olmak gerekirse, sarhoş insanlar genel olarak aptaldır ama bu çok sık olmaya başladı, bu noktada çok sinirlendi. Yine de böyle halka açık bir yerde olay çıkarmak istemedi. Böylece ikinize yüzünde bir gülümsemeyle yaklaştı.
"Üzgünüm efendim, sizinle bir dakika dışarıda konuşabilir miyim." dedi dişleri gıcırdatarak. Onun kendini zar zor tuttuğunu görebiliyordun. Adamı kulüpten çıkardı. Akşamın geri kalanında ise kimse onu görmedi.

Johnny
"Orada neler oluyor?" Odanın öbür tarafında seni takip eden bir adamın içkisini içmende ısrar ederek izlediğini düşündü. 
"Beni rahat bırak, sürüngen." dedin ona, bara yaslanarak. Adam eli belinden popona doğru kayarken:
"Aww bebeğim böyle yapma." dedi. 
Johnny o kadar hızlı ayağa kalktı ki sandalyesi uçtu ama durumu kontrol altına aldın. Adam sana dokunur dokunmaz, karnına vurdun ve burnuna yumruk attın, yere düşürdün. 
"Çekil önümden!" bağırdın. Johnny sırıttı ve yerine oturdu. 
"İşte benim kızım."

Yuta
Bu insanların neden sana sürekli yaklaştığını anlamıyordu. Dürüst olmak gerekirse, etrafında başka bir adam gördüğünde, üyelerden biri olsa bile, her zaman son derece korumacı olur. Adamı dirseğiyle hafifçe ittirdi ve kolunu beline doladı, seni ondan uzağa çekti. 
"Bebeğim, etrafındaki diğer adamları gördüğümde benim nasıl düşündüğümü çok iyi biliyorsun. Bir daha rekabete girdiğimi düşündürme bana." 

Doyoung
Sana doğru olan ölümcül bakışların işe yaramadığını fark ettiğinde, doğrudan yanına geldi ve seninle adam arasına girdi ve seni arkasına sakladı. 
"Doyoung ne yapıyorsun? Bir konuşma yapıyordum-"
"Kim olduğumu biliyor musun?" Doyoung, adama sorarak seni kesti.
"Yoksa sadece aptal mısın? Çünkü öyle olsaydın şu anda onunla konuşmazdın."
"Ahbap, sakin ol. Sadece konuşuyordum." Adam karşılık verdi. "Çok üzgünüm, nasıl bu kadar kör olabildim ve fark etmedim?" Dedi, şokmuş gibi davranarak.
"Onu buradan çıkar." Doyoung emretti.  Sana döndüğünde ciddi bir yüz ifadesi vardı.
"Sana beni kıskandırmamanı söylememiş miydim?"

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin