N̶C̶T̶ ̶D̶R̶E̶A̶M̶

8.2K 129 50
                                    

Regl olursun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Regl olursun

Renjun
Regl döneminde olduğunu öğrendiğinde, utangaç bir bebek olurdu. Kızların büyük ruh hali değişimleri yaşayabileceğini biliyordu, ancak buna nasıl tepki vereceğinden hala emin değildi. İlk başta sadece abartıldığını düşünmüştü. Ama seni acı çekerken gördüğünde canının ne kadar yandığını anlayabiliyordu. Seni asla acı içinde görmek istemezdi. Üzgün ​​hissediyordu ve muhtemelen elinden gelen her şekilde sana yardımcı olmak isteyecektir.

Seninle birlikte yatardı ve ağıran yerlerini ovalardı, özellikle ortaya çıkan rahatsız edici krampları yatıştırmak için sırtını. Dikkatli olmazsa bir saniye bile kırılabilecek küçük bebeği gibi davranırdı. Çok tatlı ve düşünceliydi. Regl in bitene kadar seni asla yalnız bırakmazdı.

~

Jeno
İlk başta neden basit bir yorumda aniden üzüldüğünü düşünürdü. Senin yaşadığın ruh hali değişimlerine hala inanamıyordu. Neye ihtiyacın olduğunu ve sana nasıl bakılacağından emin değildi. Ama sonra ihtiyacın olan tek şeyin kendisi olduğunu anladı. Geceleri rahat uyuduğundan emin oluyor ve uyumadan önce alnına bir öpücük bırakıyor. Bu basit hareketle seni ne kadar önemsediğini ve seni ne kadar sevdiğini anlıyordun.

Zamanı daha eğlenceli hale getirmek için bazı filmler ve atıştırmalıklar getirirdi. Jeno, bazı keskin ağrıları yatıştırmaya yardımcı olabileceğini umarak, karnını zaman zaman ovalıyor. Acıyı durduramasa bile, sana bakmak için elinden geleni yapıyor.

~

Haechan
Bu çocuk genellikle olduğundan daha sessiz olurdu. Abilerinden kızların dönemlerinde nasıl tedavi edilmeleri gerektiğini öğrendi. Hoşuna giden atıştırmalıklar getirmeyi ve oraya geldiğinde iyi hissettiğinden emin olmanı sağlar. Masajlar Donghyuck'un senin için yapacağı en sevdiğin şeydi (Ara sıra seni öpüyor olabilir?). Bu hissi çok sevdiğin için o durduktan sonra mızmız olabilirsin.

Muazzam miktarda acıdan zaman zaman hasta hissedebilirsin, ancak hastalandığın takdirde saçını geri çekmek veya seni rahatlatmak, sırtını ovmak için Donghyuck her zaman yanında. Her zamankinden daha zayıf olduğunu biliyor ve bu da seni zaman zaman koltuktan yatağa taşıyacağı anlamına geliyor. Her zaman başını göğsüne koyarsın ve seni kendine çeker. Yumuşak rahatlatıcı kelimelerle geceleri uykuya dalmana yardımcı olurdu.

~

Jaemin
Bu çocuk döneminde olduğunda ve korkunç hissettiğinde çok tatlı ve sevecen olurdu. Zaman zaman alana ihtiyaç duyduğunu biliyordu ama bazen 7/24 yanında olması gerektiğini de biliyordu. Genellikle seninle ilgilenmek ve senin için yemek yapması için orada kaldı. Sadece sana seni ne kadar sevdiğini ve ilgilendiğini göstermek istiyor. Yüksek ses çıkarmamak için elinden geleni yapardı.

İhtiyacın olabilecek malzemeleri satın aldığından emin olurdu. Kötü krampların olduğunda bazen huysuz olabilirsin, ama ona karşı sert tonlarını asla kastetmediğini biliyordu. Nasıl hissedeceğini bilemezdi, bu yüzden genellikle çok sabırlı ve dürüst olmak gerekirse, özellikle de ona fazla ihtiyaç duyduğunda çok sevimli olduğunu düşünüyor. Sana ne kadar hayran olduğunu göstermek için alnını ve yanaklarını çok öpecek. Sonuçta, bu çocuk acı çektiğinde sana bakmak için mükemmel bir çocuk.

~

Chenle
Regl dönemine nasıl geldiğini tam olarak bilmiyordu. Bazen kaba ve karamsar olabilirsin. Emin olmak için, telefonundaki tarihi işaretlediğinden emin oldu. Tampon, çikolata, çay ve bazen yeni bir peluşla eve gelirdi. Bazen işler senin için biraz fazla zorlaştığında, ya erken gelebilir ya da şirkete gitmez, böylece senin için yemek pişirebilir ve rahatlamana yardımcı olabilir.

Mutlak favorin olan annesi tarafından kendisine verilen ünlü çorbasını her zaman yapardı. Ayrıca senin için ılık bir küvet hazırlar ve daha da rahatlamana yardımcı olurdu. Genellikle çok sert olduğun için vücuduna masaj yapardı. Yapışkan bir ruh halindeyken, yemek yapmak için mutfakta dolaşsa bile, ona bir koala gibi tutunurdun. Gece vakti geldiğinde, seni yatağa taşıyacak ve nasıl ağırlaştığın konusunda şakalar yapacak ve bu da ona vurmak veya ağlamak için sana bir nedendi. En sevdiğin şarkılardan birinin mırıldandığında uykuya daldı.

~

Jisung
Zavallı küçük Jisung, ilk başta utangaç bir çocuk olurdu. Bunu daha önce hiç deneyimlemediğini düşünerek, senin için ne yapacağını gerçekten bilmiyorum. Acı içinde inlediğinde son derece kötü hissediyordu ve ne yapacağını bilemiyordu, özellikle de eve geldiğinde, yatakta hareketsiz uzanırken mideni tutarak.

Abilerini arayıp paniğini ifade ettikten sonra, ona ılık çay ve ısıtma paketinin ağrıya iyi geleceğini açıkladılar. Biraz çay ve biraz çorba bulur, böylece midene korkunç krampları yatıştırmaya yardımcı olacak. İşin bittiğinde seninle yattı ve kolları belinin etrafındayken ve başın göğsündeydi. Isıtma paketini karnına tutarken sana iyi geceler öpücüğü verdi.

 Isıtma paketini karnına tutarken sana iyi geceler öpücüğü verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Regl oldum...
Bugün atabilirsem 127'de atcam
Hepinizi öpüyorum 😘

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin