N̶C̶T̶ ̶D̶R̶E̶A̶M̶

9K 142 28
                                    

29ᴛʜ ᴊᴜɴᴇ 2020, ᴍᴏɴᴅᴀʏ 09.33 ᴘᴍ

𝙾𝚗𝚕𝚊𝚛ı𝚗 𝚔𝚞𝚌𝚊ğı𝚗𝚊 𝚘𝚝𝚞𝚛𝚞𝚛𝚜𝚞𝚗

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

𝙾𝚗𝚕𝚊𝚛ı𝚗 𝚔𝚞𝚌𝚊ğı𝚗𝚊 𝚘𝚝𝚞𝚛𝚞𝚛𝚜𝚞𝚗

Mark
Mark, halka içinde son derece utangaç olan tip. Uyarı olmadan kucağına oturduğunda, bu zavallı erkeğin yüzü KIRMIZI olur!  Tüm üyelerin onunla sonradan alay ettiklerini görebiliyorum, çünkü başka ne yapacaklardı? (Ama ikiniz baş bașa olduğunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim 🤫🤭) (Anladınız)

Renjun
Renjun için bu sorun değil ve bu ikinize de bir oyun olacak. 
Ne zaman kucağına oturursan, kollarını etrafına sarar, seni esir alır ve yüzüne öpücükler kondururdu. Bazen ise sen daha fazla dayanamayana kadar seni gıdıklardı.

Jeno
Jeno yüzünde en büyük gülümsemeye sahip olacak. Toplumda utangaç olurdu, ama eğer üyelerin etrafında olsaydı, çok fazla sakıncası olacağını sanmıyorum. Başını senin boynuna gömerdi ve parmaklarıyla sırtına daireler çizer.

Haechan
Haechan sinir bozucu bir erkek arkadaş, seni kesinlikle kızdırırdı. Onun kucağına sadece bir kere oturdun, ama artık onun için alay haline gelmiştin. Oturmak için boş bir sandalye ararsın ve "Kucağım müsait, bilirsin" derdi. Yine de bunu gizlice seviyor.

Jaemin
Jaemin zaman buldukça seninle flört ediyor. Sonunda bunu yakalayacak ve özellikle diğer üyelerin önünde seni çağıracaktı. Kucağını işaret ediyor ve oturmanı bekliyor. Eğer başka bir yere oturursan seni oradan kaldıracak ve kucağına oturtacak.

Chenle
Chenle benim için çılgın biri. Çok sevimli ve kucağında otururken seni tutmayı gerçekten çok seviyor.  Özellikle abilerinin önünde. Ama sonra utanacağı zamanlar olucak. (Eğer onu öpersen (yine de bunu seviyor))

Jisung
Jisung çok utangaç bir bebek. Bu durumda biraz garip olurdu ve sadece kıkırdadı. Jisung böyle anları ikinize saklamayı tercih eder. (Yalnızken seni öpebilir)

 (Yalnızken seni öpebilir)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jin mood (medya)

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin