WayV OT4

7.6K 126 39
                                    

Aileleri bir saldırıdan korkuyor (Mafya)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aileleri bir saldırıdan korkuyor (Mafya)

Kun
"Bizi koruyacağını söylediğini sanıyordum." diye bağırdın, korku gözyaşları yanaklarından aşağı yuvarlanırken. Çocuğunu kaybetmekten korktun. İşinin sizi tehlikeye atması, rakip bir çete üyesinin evinize girmesine izin verdi. Seni ve çocuğunuzu savunmasız bıraktı. Mafya patronu olmasının ailesini riske attığını biliyordu ama şimdi geri dönmek için çok geçti.

"Daha önce burada olmalıydım, çok üzgünüm. Çok üzgünüm." ama çok geçti. "Bunu daha fazla yapamam Kun. Özellikle bir kızımız olduğunda. Daha önce gelmeseydin, ölebilirdik." Ondan uzak durdun. Hayatının en zor kararını vermeye hazırdın.  "Ayrılıyorum ve onu yanımda götürüyorum. Seni ya da işini bir daha yakınımızda istemiyorum." Hayal kırıklığına uğrayan kocanı geride bırakarak evi terk ettin.

Ten
Ateşli silah sesi, arabadan hızlı bir şekilde inmesini sağladı. "Y/n! Nerdesin?" Ön kapının kırık camına adım atarak bağırdı. Aklından geçen tek şey, görmek üzere olduğu korkunç şeylerdi. Yatak odanıza girmek için köşeyi döndükten sonra, silahlı ama hareketsiz bir erkeğin etrafındaki ahşap zemini kaplayan kan birikintisini gördü. Başka birinin odada olduğunu fark ettiğinde, silahı hızla Ten'e çevirdin.

"Woah y/n sadece benim." dedi iki elini de kaldırırken. Sonunda artık bir tehlike olmadığının farkına vararak, silahı düşürdün ve öldürdüğün bedenden uzaklaştın.  "Aman tanrım ne yaptım?" Ten sana yaklaştı ve sarıldı. "Sorun değil tatlım. (Çocuğunuzun ismi) nerde?"  Endişeyle sordu. Aniden dolap kapısı açıldı ve çocuğunuz dışarı fırladı.
"Ben buradayım baba." dedi yüksek sesle. Onu görünce rahat bir iç çekti ve rahat bir şekilde kollarını ovuşturdu. "İkinizi de buradan çıkaralım. Bunu görmenize gerek yok."

Winwin
Winwin sana işinden asla bahsetmedi. Seni korkutmak istemedi çünkü ikinizin bir çocuğu vardı. Sana her zaman belirsiz bir şey söyler ya da konuyu tamamen değiştirirdi, ancak bu gece ondan kaçamadı. İkiniz de yatakta yatıyordunuz. Oğlunuz ise yan odada uyuyordu. Aniden birinci kattan gelen yüksek bir ses ikinizi de uyandırdı. "Sicheng. Bu neydi?"  Titrek bir sesle sordun.

"Oğlumuzu alıp, arka kapıdan geçip arabaya binip gitmeni istiyorum." Yatağınızın yan masasından bir silah çıkarırken emretti ve acil bir şekilde yatağın altından bir çanta çıkardı. Çantayı aldın ve onu sorgulamaya hazır olan geniş gözlerle ona baktın, ama sormamaya karar verdin. Hızlı bir şekilde oğlunun odasına gittin." Neler oluyor anne? Bu gürültü neydi?" Diye sordu masumca.

"Hiçbir şey tatlım. Seyahate gidiyoruz, tamam mı? Eğlenceli olacak" dedin. Onu ikna etmeye çalışarak. Alt katta arka kapıya koştun ve Sicheng'in talimat verdiği gibi arabaya bindin. Evden uzaklaşmak kalbini kırdı. Ne tür bir sorun yaşadığını ve nedenini bilmiyordun, ancak daha sonra sana açıklayacağını umuyordun.

Lucas
Sen ve Lucas evde geç bir gece geçiriyordunuz. Kızınız, üst kattaki yatak odasında uyuyordu. Komedi filminin yarısında, ön kapı kolunun etrafında bir ses duydun. Sanki birisi içeri girmeye çalışıyormuş gibi geliyordu. "Bebeğim bunu duydun mu?" Lucas'a doğru döndün. Lucas sessiz olman için parmağını dudaklarına doğru çekti ve bıçağını koltuk minderinin altından çıkardı.  Ayağa kalktı ve yavaşça kapının yanına eğildi ve gözetleme deliğinden baktı.

Ne yapacağını bilmeden kızının odasına çıktın. Yukarı ve odaya gelen ayak sesleri duyuncaya kadar bir süre sessiz kaldın. Kapı aniden açıldı ve Lucas olduğunu görünce tuttuğun nefesi verdin. "Sakin ol. Sadece benim. Hallettim." Dedi seni teselli etmeye çalışarak. Ona başını salladın ve kızınızı kendine daha yakın tuttun. "Yine de başka bir yere gitmeliyiz. Hala burda olabilirler." diye uyardı. Bundan sonra seni arabasına götürdü.

Bugün Stray Kids kitabına da bölüm attım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün Stray Kids kitabına da bölüm attım...

Mafya bölümlerini tek seven ben olamam.

Bu arada bu kitaba artık eskisi gibi çok sık bölüm atamıyorum diğer kitap yüzünden (üzgünüm) (ama diğer kitap da çok güzel)

Neyse öpüldünüz 😘

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin