𝐍𝐂𝐓 𝟏𝟐𝟕

11K 148 25
                                    

25ᴛʜ ᴊᴜɴᴇ 2020, ᴛʜᴜʀꜱᴅᴀʏ 01.41

𝚂𝚎𝚟𝚐𝚒𝚕𝚒𝚕𝚎𝚛𝚒 𝚘𝚗𝚕𝚊𝚛𝚕𝚊 𝚍𝚞ş 𝚊𝚕𝚖𝚊𝚔 𝚒𝚜𝚝𝚎𝚛

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

𝚂𝚎𝚟𝚐𝚒𝚕𝚒𝚕𝚎𝚛𝚒 𝚘𝚗𝚕𝚊𝚛𝚕𝚊 𝚍𝚞ş 𝚊𝚕𝚖𝚊𝚔 𝚒𝚜𝚝𝚎𝚛

Taeyong
"Banyoya girmem gerek" dedin sevgilinin yanında otururken. "O zaman gir" dedi umursamaz bir şekilde televizyona bakarken. "Katılmak ister misin?" Dikkatini sana verip sırıttı. Kolları etrafını sarıldı ve seni banyoya sürükledi. "Zaman kaybetmeyelim" derken sırıttığını biliyordun.

Taeil
İlk başta biraz kararsızdı ve şaşırtmıștı. "Ne?" "Hadi Taeil" dedin sevgilini yattığı yerden kaldırmaya çalışarak "İstediğine emin misin?" kaşlarını çatmasını izledin. Sen onayladıktan sonra, ondan önce banyoya gitmene izin verdi.

Johnny
Vücuduna sarılı bir havlu ile banyoya yürüdün, o sırada Johnny duş almaya hazırlanıyordu. Sana baktı ve kaşlarını çatladı. "Bu banyo dolu" dedi. "Birlikte duş alabileceğimizi düşündüm" yüzünde bir gülümseme oluştu "Elbette. Sanırım bu iyi olur"

Yuta
Bir bornozla banyodan çıkıp kızarmasına bir sebep oldun.  Yuta'nın yatağında yattığını gördün, sen geldiğinde yüzünü kapattı. "Ne yapıyorsun?" gergin bir şekilde güldü. "Duş almam gerekiyor, bana katılmak ister misin?"  diye sordun.  O anda sana şaşırmış bir bakış attı, bir cevap bulmaya çalışırken kekeledi.

Doyoung
Sorduğun soruyla panik modundaydı. "Az önce ne dedin?" diye sordu gülerek. "Benimle duş almak isteyip istemediğini sordum" dedin basit bir şekilde. Bir cevap almak için sabırsızlıkla beklerken, seni elinden tutup banyoya sürüklemeye başladı. "Unutma bunu sen istedin"

Jaehyun
Telefonuna dalmış sevgilinin dikkatini çekmek için her şeyi yapmıştın ama bir türlü dikkatini sana vermiyordu. "Jaehyun benimle duş alır mısın?" en sonunda başını sana çevirince ona gülümsedin. "Benimle duş mu almak istiyorsun?" Diye sordu. Başını salladın. "Bunu neden baştan söylemedin" dedi seni banyoya çekerken.

Jungwoo
Nasıl cevap vereceğini bilmiyordu.  Bir kısmı gerçekten kızardı ve diğer kısmı onunla şaka yapmaya çalıştığını düşünüyordu. “Ciddi misin? Ciddi olduğunu söyleyemem ...” Güldün. "Ciddiyim, Jungwoo" Onunla gerçekten duş almak istediğini onayladıktan sonra paniğe kapıldı. Sonunda sana gülümsediğinde cevabın evet olduğunu biliyordun.

Mark
Soru onu hazırlıksız yakaladı ve tepkisi biraz fazla oldu.  Mark'ın banyoya gittiğini görünce, peşinden gittin. "Sana katılabilir miyim?" diye sordun. Bir anda korktu ve şok bir şekilde sana baktı. "Ha?" Duşa işaret ettin. "Sana katılabilir miyim?" Diye tekrar sordun. Orada durdu, bir anda dondu. "Tamam ... evet sanırım"

Haechan
Pratikten geldikten sonra banyoya ilerledi ama senin banyoda olduğunu bilmiyordu. Kapıyı açtıktan sonra hemen tekrar kapattı. "Üzgünüm y/n senin olduğunu bilmiyordum. Sadece çabucak duş almak istiyorum. Lütfen acele et" dedi kapının arkasından. "O zaman acele et, suyun soğumasını istemezsin" ve tekrar içeri girdi. Tişörtünüyse çoktan çıkarmıştı.

Gif koycaktım, ama daha çok wattpad bana koydu sanki

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gif koycaktım, ama daha çok wattpad bana koydu sanki... (Gifler yüklenmiyor)

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin