N̶C̶T̶ ̶D̶R̶E̶A̶M̶

8.5K 140 84
                                    

9ᴛʜ ᴊᴜɴᴇ 2020, ᴛʜᴜʀꜱᴅᴀʏ 09.07 ᴘᴍ

Uykunda onlardan bahsedersin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uykunda onlardan bahsedersin

Mark
Mark'ı görmenin üzerinden bir süre geçmişti. Geri dönüşleri geldiğinde haftalarca meșkuldu ve ona mesaj bile atamadın. Yatağa uzandın ve kısa süre sonra uykuya daldın.  "Mark, seni özledim" diye mırıldanırken, gözyaşların dökülüyordu. Mark şifonyerin önünde durdu. Sadece birkaç dakika önce eve gelmişti ve sözlerini duyunca şok olmuştu. Üzgün gözleri ile sana baktı. "Ben de seni özledim" diye fısıldadı, eğildi ve alnına yumuşak bir öpücük yerleştirdi.

Renjun
Sen ve Renjun birlikte kestiriyordunuz. Üşümüş bedenin ona doğru iyice yaklaştı. "Renjun, o benim hayatımın aşkı" diye mırıldandın. Hiç uyumayan ve sadece anın tadını çıkaran Renjun, sana bakmak için bir gözünü açtı. Hâlâ uykuda olduğunu görünce kaşlarını çattı. "Çok yakışıklı" diye devam ettin. Renjun yüzünde yetişen dev gülümsemeyi tutmaya çalıştı ama başaramadı. Kendini sana sardı ve boynuna yumuşak bir öpücük koydu.  "Daha tatlı olamazsın"

Jeno
Uykuya daldığında yatakhanedeydiniz. Geçen hafta okul cehennem gibi gelmişti ve bitkin düşmüștün. "Jeno'yu çok seviyorum" diye fısıldadın. Jaemin ayağa kalkmadan ve Jeno'yu bulmadan önce sana tamamen şaşkınca baktı. “Jeno y/n uykusunda senin hakkında konuşuyor” diye bağırdı Jaemin. Jeno mutlu bir şekilde gülümsedi ve odaya girdi. “Jeno çok mükemmel, ona sahip olduğum için çok şanslıyım” diye mırıldanmaya devam ettin. Jeno gülümsedi. "Hayır, sana sahip olduğum için ben şanslıyım" dedi.

Haechan
Haechan, arkadaşlarında uykunda onun hakkında konuştuğunu duymuştu.  Onlara inanmadı, her zaman onunla uğraştıklarını düşündü. “Tanrım, çok güzel bir cildi var” kollarında uyurken mırıldandın. Haechan kalbinin hız aldığını hissetti.  "Dudakları çok öpülesice" dedin hala uyurken. Haechan bir onaylama sesi çıkardı ve dudaklarına yumuşak bir öpücük yerleştirmek için eğildi.

Jaemin
Onun pratiğini izlemeye gelmiştin ama çantasının üstünde uyuya kalmıştın. "Jaemin'i hak etmiyorum, o benim için fazla iyi" diye mırıldandın yüzünüzü daha da gizleyerek. Jaemin yaptığı işi bıraktı ve aynadan sana baktı.  Kafası karışmıştı. "Keşke Jaemin'e onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebilseydim" dedin. Jaemin gülümsedi ve başını iki yana salladı. "Beni çok sevdiğini zaten biliyorum bebeğim. Bana hiçbir şey kanıtlamana gerek yok" dedi yumuşak bir gülümsemeyle. Jaemin, pratiği bırakmayı ve seni eve ve daha iyi bir yatağa götürmenin zamanının geldiğine karar verdi.

Chenle
"Ben geldim!" Chenle odana girerken neşeyle bağırdı. Seni uyurken gördüğünde durdu. "Elbette" çantanı masanın üstüne yerleştirirken mırıldandı. “Chenle'nin yüzü o kadar mükemmel ki” yastığına mırıldandın.  Beyni söylediklerini işlerken Chenle başını yana eğdi. "Vay canına! Uykunda benim hakkımda mı konuşuyorsun?" özellikle sordu.  Chenle yatağın önüne oturdu ve dikkatlice yüzüne baktı. "Devam et bebeğim. Tüm itiraflarını duymak istiyorum" dedi gülümseyerek.

Jisung
Komik videolar izlerken göğsünde uyuyordun. Jisung, birkaç sözcük mırıldanmaya başladığında, dikkatini sana verdi. "Bu neydi bebeğim?"  diye sordu, uyanık olduğunu düşünerek. Yanıtını bekledi ama cevap vermediğinde dikkatle yanağını dürttü. “Ben, ben, Jisung'u seviyorum” dedin. Hala uyuduğunu fark etti ve gergin bir şekilde gülmeye başladı. Yanakları hafifçe yumuşak pembeye döndü ve seni kendine daha sıkı sardı. "Ben de seni de seviyorum" dedi utangaç bir gülümsemeyle.

Evet LGBT destekliyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Evet LGBT destekliyorum. Ne olmuş?

NCT TepkilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin