28 fejezet

614 41 17
                                    

Ehhez a részhez nincs több hozzáfűzni valóm 😀😂😅

Már vagy tíz perce sétáltunk a kaja után amikor kezdtem unni...

-Na jó, meddig sétálunk?-állok meg.

-Mindjárt vége.-nyugtat meg és, hogy húzzon összekulcsolta az ujjainkat, majd pár perccel később az egyik téren találtam magunkat.-Ma tartanak egy táncfesztivált, gondoltam eljöhetnénk rá.

-Szóval nem csak az volt a terved mára, hogy megetetsz és megsétáltatsz!-könnyebbülök meg meghatottan.

-Dehogyis.-nevet ki.-Akkor... Szabad egy táncra?-nyújtsa felém a kezét és én gondolkodás nélkül belemegyek, mellette biztonságban érzem magamat.

Jó pár zenét áttáncoltunk már, amikor a pörgőset felváltották a lassú szerelmes számok, így Márk mellkasának tudtam dönteni a fejemet, miközben ő a derekamat átkarolva dülöngélt velem.

-Gyönyörű vagy.-tűr a fülem mögé egy hajtincset. 

És ekkor mintha megváltozott volna valami közöttünk, óvatosan közelítettünk a másik szája felé, mígnem össze nem értek az ajkaink.

Sírni tudtam volna, olyan jó érzés volt.

Ezután mintha minden megszűnt volna létezni, kézen fogva egymás mellett csendben sétáltunk Márk lakása felé, majd amikor odaértünk újból az ajkaimnak esett és óvatosan lefektetett az ágyra, majd segítettem neki kibújni a felsőmből, elkezdett apró puszikkal behinteni.

-Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy mit tetováltattál magadra... Egy M betű?-ráncolja össze a homlokát.-M, mint Márk?-poénkodik, de amikor látja, hogy nem nevetek vele inkább nem firtatja a kérdést, hanem újból megcsókol...

Szélfújta dallamok[Bexi ff.] Befejezett Where stories live. Discover now