6 fejezet

866 39 25
                                    

-Szia Beki! Azért kereslek, mert pár barátom meg én, pénteken este elmegyünk egy kávézóba, lesz ott valamilyen est... Tudom, hogy amiatt  a nyomorék miatt idegileg nem vagy túl jól... Ezért, ha van kedved akkor gyere velünk!-magyarázza a telefonba feldobódva Pablo.

-Tomi is jön?-nézek fel a füzetemből.

-Nem hiszem, de ha mégis akkor külön asztalhoz ültetjük.-nevet fel.-Jó srác, csak rám unalmas... Vele bulizni nem lehet, max ha leütöd egy enciklopédiával...-visít.

-Te tudod mi az?-lepődök meg.

-Hogy mondtad?-kérdez vissza megilletődötten.

-Viccelek.-röhögök kínosan.-Akkor megkérdezem anyut, hogy elenged-e... Aztán majd visszaszólok, de örülök, hogy gondoltál rám, de komolyan!

Tényleg nagyon örülök, mert már kezdtem begolyózni! Megnéztem egy sorozatot egy hétvége alatt, mert senki nem hívott sehova, senkivel nem beszéltem és csak úgy voltam... 

-Akkor megbeszéltük, csajszi. Majd elmegyek érted!-jut hirtelen eszébe.-Aztán ha anyud nem enged, szólj és akkor elmegyek személyesen és majd én beszélek vele!

-Inkább ne!-még a végén a házból se engedne ki...-Majd inkább én! Megoldom.-bizonygatom.-Anyu tuti elenged, örülni fog, hogy nem csak azért megyek ki a házból, hogy levigyem a szemetet.

-Az exedet feldaraboltad???!!!-ordít bele a telefonba.

Úristen...

Hosszú hét elé nézek...

Szélfújta dallamok[Bexi ff.] Befejezett Where stories live. Discover now