hoofdstuk 18

1.1K 61 25
                                    

HEEY ALLEMAAL LEES PLZZZZ DE AN OP HET EINDE HET IS BELANGRIJK. IEDEREEN EN SORRY ALS DIT NIET HEEL ERG LANG IS MIJN COMPUTER. IS STUK EN MOET GEMAAKT WORDEN DUS IK SCHRIJF VIA MIJN TABLET.

Louis Pov.

"Hey Lou Niall hier, waarom bel je me? "" hoor ik Niall aan de andere kan van de lijn zeggen. "Hey Ni ik ben gevallen tijdens het hardlopen en heb mij. Enkel verzwikt denk ik." Zeg ik. "Louis waar ben je dan kom ik er u aan"hoor ik Niall zeggen. " ik ben bij het,park bij de bus stop" zeg ik. "Oké Lou blijf waar je bent ik kom eraan." Zegt Niall en verbreekt de verbinding.

Ik sta met moeite op en ga op een bankje zitten. Fijn verzwikte enkel kan er ook nog wel bij. Als ik nou gewoon die dag bij Harry was gebleven was hij niet gevallen en had hij nu niet in coma gelegen. En zag ik hem nu niet overal en was ik nooit gevallen. Het is gewoon allemaal mijn schult. Ugh ik ook met mijn gedachtes. Kon ik ze maar gewoon uitzetten. Dat zou allemaal zo veel makkelijker zijn.

Er stop een auto voor mij. Ik kijk op en zie dat het Niall is. " Lou stap ik we gaan naar het ziekenhuis  naar jouw enkel te laten kijken." Zegt Niall. " nee Ni dat hoeft niet ik doe er thuis gewoon wat ijs op en dan houd de pijn vazelf wel op." Zeg ik. " Louis William Tomlinson jij gaat met mij mee naar het ziekenhuis of je dat nou wilt of niet " zegt Niall. Ik zucht "fijn" en ik stap in.

De rit is stil Niall zegt niks en ik heb geen zin om te praten. Ik denk de hele tijd aan Harry dit is gewoon niet gezond meer. Is het raar dat je de hele tijd aan je beste vriend moet denken. Zo raar is dat roch niet. Ik bedoel Harry is mijn beste vriend. En hij ligt in coma, was of is lf weet ik wat depresief. Hij was altijd vrolijk tijdens dr X-factor met zij kuiltjes in zij  wangen als hij lacht. En zij  mooie zachte krullen en sij  geweldige stem, en dat,zij ogen........ oke ja ik ben gek of word gek een van die 2.

Niall Pov.

Vlak voordat Louis me had opgebeld werd ik gebeld door het ziekenhuis dat er heel even iets acriefs werd gemeten in Harry zijn  hersenachtifiteit. Maar dat er verder niks is veranderd. Ik heb zo'n gevoel dat Louis daar meer vanaf weet, maar dat hij hiet niet wilt vertellen. Hij geeff zichzelf de schult van dit alles. Maar het is niet alleen zij schult. Het is ook de schult van ons. Wik zagen dit ook niet aankomen en Louis kon er echt niks aan doen. En als je het aan mij vraagt is Louis gewoon verliefd op Harry alleen weet hij zelf nog niet of wilt hij het nog niet toegeven.

Harry Pov.

Ik voel me licht in mijn hoofd en ik weet niet wat er gebeurt. Stan  Edem zeggen dat die bij de 2e fase van de 3 fases hoord. Fase 1 deze rod kamer fese 3 wakker worden denk is en fase 2 je kan me lek schietten maar hel nee ik weet niet wat voor een fase dat is. Maar ik heb zo'n gevoel dat die fase niet veel beter is dan deze fase.

De pij  in mij enkel is weg. God zij dank wat dat kan ik er nu echt nier bij hebben. Ik hoop allen dat deze duizeligheid en lichthoofdig heid snel ophoud. Edem en Stan zeggen dat fase 2 ongeveer 2 tot  3 dagen duurt licht aan de dromendie nog moeten komen. Maar ik hoop dat ik me niet 2 tot 3 dagen zo kut voel. Opeens begi  alles te draaien en word alles zwart.

--------------------------------^_^---------------------------°3°-----------------------------------
Ik word wakker en als ik om me heen kijk lig ik in een ziekhuis bed. Yeeeeeeeeee wakker. Is sta op maar als ik achterom kijk zie ik mijn lichaam liggen. KOM OP ZEG. Is het nou zo moeilijk om gewoon wakker te worde  Harry ? Blijkbaar wel dus. Als ik omkijk zie ik Edem en Stan verschijnen. "Hey Harry" zegt Stan vrolijk." Kunnen jullie me nu alstjebliefd vertellen waarom ik hief ben maar ook nog gewoon op dat bed ?" Vraag ik. " lekker vrolijk hoor ik, maar oke jij ben nog steeds in coma maar je geest is nu vrij dat alleen maar goed nieuws is omdat dit maar 2 tot 3 dagen duurt voordat je echt wakker word. " zegt Edem. Fijn.

Ik loop mijn kamer uit door het ziekenhuis heen. Totdat ok Louis zie hinken met Niall die bem ondersteund. WTF.

ZO DAT AS HET HOOFDSTUK. IK HOOP DAT JULLIE JET WAT VONDEN. DIT VERHAAL LOOP AAN ZIJN EINDE MAAR ER KOMT EEN DEEL 2. SORRY DAT IK NIET ZOVEEL UPDATE MAAR IK MOET BINNEN EEN MAAND MIJN VAKKENPAKET KIEZEN EN INLEVEREN IK MOER DUS BEWIJZEN DAT IK DIE VAKKEN KAN.EN IK WIL GRAAG EEEN 7e EXAMENVAK KIEZEN ZODAT IK NAAR HAVO KAN DUS IK MOET NU GEWOON EVEN HARD WERKEN VOOR SCHOOL.

EN IK KAN NIET GELOVEN DAT MIJN VARHALEN ZO GOED GAAN. EN DAT HEB IK ALLEMAAL TE DANKEN AAN JULLIE. DUS ECHT BEDANKT VOOR ALLE SUPORT EN IK BELOOF OM MEER OP JULLIE REACTIES TE REAGEREN.

!!!!!IN DE COMMENTS KUNNEN JULLIE OOK VRAGEN STELLEN AAN MIJ OF AAN DE PERSONAGES WAT IK WIL HEEEEEL GRAAH EEN Q&A DOEN AAN HET EINDE VAN DIT BOEK OF AAN HET BEGIN VAN DEEL 2. DUS STEL VRAGEN AAN MIJ VOOR DE Q&A OF STEL VRAGEN AAN DE PERSONAGER DIE ZIJ KUNNEN BEANDWOORDEN IN DE COMMENTS. EN LAAT MIJ OOK WETEN IN DE COMMENTS WETEN WAT JEULLIE VAN DIT HOOFDSTUK VONDEN.!!!!!!

COMMENT HIER VOOR Q&A

COMMENT HIER VRAGEN AAN PERSONAGES.

COMMENT HIER OM TE VERTELLEN HOE JULLIE HET HOOFDSTUK VONDEN.

VOTE ......................

VOLG................

Lots of Love Danique xx.

how to save a life // Larry StylinsonOnde as histórias ganham vida. Descobre agora