hoofdstuk 2

1.7K 83 9
                                    

heeeeeeeey iedereen verrassing nog een hoofdstuk. het lijkt erop dat jullie het al een leuk verhaal vinden. ik ben er echt super bij om, omdat het voor mij ook niet altijd makkelijk is om te schrijven, maar ik maak vandaag nog ff een hoofdstukje. dus laten we beginnen.

Louis Pov.

ik staar ongelovelijk naar het scherm. dit kan toch niet. ik bedoel Harry ik wist wel dat er iest mis was, maar dat het zo er was. ik kijk nog een keer en besluit dan maar om Harry te roepen dat we in 10 minuten weg gaan. '' Hazza nog 10 minuten en dan gaan we weg !!'' probeer ik vrolijk te roepen, maar ik vaal nogal hard. '' Oke ben er binnen 5 minuten uit.'' roept Harry terug. 

ik loop Harry's kamer uit en ga op de grond naast de deur zitten. ik moet hulp gaan zoeken, want zo'n geheim kan ik niet bewaren. ik kijk in mijn contacten. mijn Moeder, nee die zecht het vast tegen de moeder van Harry. de jongens, nee die zullen alleen maar vragen gaan stellen en dat wil ik niet. Simon,  ow laat maar die stuurt Harry meteen naar psygologen of zet Harry uit de band. uit eindelijk bestuit ik op Nick een berichtje te sturen, hij is een goede vriend van Harry, en ookal mag hij mij niet en ik hem niet echt ik denk dat hij de enige is die me kan helpen.

hey nick

ik heb je hulp nodig en jij bend de enige die me op dit moment kan helpen. ik hoop dat je dit leest en me een berichtje terug stuur.

groeten Louis.

ik druk op het verzent knopje. op dat moment komt Harry zijn kamer uit. hij heeft een zwarte skinny jean aan met een zwarte hoody. hij haar is nog nat van het douchen. '' Hey lou kom je mee '' zegt Harry zacht. ik sta op en loop met hem mee naar de  lift. zodra de lift op onze verdieping is stappen we allebei in en druk ik op het begaandegrond knopje. we staat in stlte in de lift. tot dat de lift opeens stopt. '' fijn lift kapot.'' zucht ik. ik ga op de grond zitten en pak mijn mobiel en stuur de jongens en paul een berichtje

hey jongens en Paul,

Harry en ik zitten vast in de lift.

Louis.

ik verstuur hem en kijk naast me waar Harry is gaan zitten. ik wiebel een beetje ongemakkelijk met mijn voeten. wat moet je zeggen tegen je vriend waarvan je een geheim terwijl je dat geheim eigenlijk niet mag weten. '' en Harry geniet je een beetje van de tour ?'' vraag ik. '' mwa het gaat wel'' zegt Harry ik zucht, wat is hij toch moeilijk. ik kijk weer wat in het rond. we zitten vast in een lift. we moeten zo naar een meeting. ik merk dat ik sneller ga ademhalen. ik sta op en begin rondjes te lopen. ik weet van mezelf dat ik niet tegen kleine tuimtes kan.  .

Harry Pov.

ik zit dus vast in de lift met Louis. eerst leek hij wel rustig maar hij begon opeens sneller te ademen en rond te lopen. ik wist eerst niet, wat er aan de hand was tot dat ik me herinnerde dat Louis me ooit eens had vertelt dat hij niet tegen kleine ruimtes kan. ik veer meteen overeind en pak Louis vast. ik heb dit wel eens bij een fan gezien, dus ik weet wel een beetje moet doet. '' Louis ga eerst rustig zitten'' zeg ik. Louis gaat rustig zitten. '' Oke Louis je moet ademen, PLzz Lou adem voor me.'' zeg ik bezorgt. Louis porbeert het en naar een tijdje word zijn abemhaling rustiger. opeens begint Louis te huilen. ik ga naast hem zitten op de rond en trek Louis en een knuffel. '' Lou niet huilen alles komt goed, ik beloof het je het komt wel goed.'' zeg ik. Louis knikt onzeker. '' en ook met jou Hazz, komt het ook goe met Jou ?'' vraagt Louis bedroeft. ik slik even. ik wist al lang dat Louis wel door zou hebben dat er iets is, maar dat het hem zo hoor zat, dat wist ik niet. ik weet zelf ook wel dat het met mij doet meer goed komt, daar ik het al te laat voor. '' ik weet het niet Lou, ik weet het gewoon niet.'' zeg ik zacht. ik merk nu pas dat ook ik moet huilen. Louis trekt me iets dichter tegen zich aan. en zo zitten we er een tijdje. we hadden niet eens door dat de lift weer werkte. de deur gaat open en Niall en Liam komen naar binnen stormen. ''OMg Harry en Louis wat is er gebeurt'' zegt Liam. '' nikst snikt Louis gewoon een goed gesprek.'' ik glimlach waterig en we staan op. op naar de meeting.

heeeeeey iedereen weer een klein hoofdstuk. ik hoop dat jullie het wat vonden. laat me het weten in de comments below. een vote en volg zijn altijd welkom.

Lots of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now