hoofdstuk 19

878 43 2
                                    

zo dit word hoofdstuk 19, mijn computer is nog steeds stuk dus heb ik geen autocorrect, dus er kunnen een paar foute inzitten, maar laten we beginnen.

Louis pov.

ik hink op ondersteuning van Niall door het ziekenhuis een op weg naar de dokter. ik haat het hier, ik had gewoon thuis op de bank kunnen zitten, maar nee ik loop hier gewoon in het ziekenhuis. als Niall en ik de hoek om lopwn zien we Stan en Edem staan. '' Hey Stan Hey Edem'' roept Niall. wat raar wat doen hun hier. '' Hey Niall hey Louis wat doen jullie hier '' hoor ik Edem zeggen. '' um ik ben gevallen tijdens hartlopen en heb denk ik mijn enkel verzwikt. '' zeg ik. 

op dat moment komt de dokter aan lopen en neem me mee. '' zo meneer Tomlinson kunt u mij vertellen wat er is gebeurt?'' vraag de dokter. hier komt het nog een keer.

........................................................................................................................................................................

lekker dat een zwaar gekneusde enkel en nu zit ik dus met een brase om mijn enkel. lekker dan. ik zit nu op de stoel bij harry zijn bed. waarom over komt dit mij allemaal. ik weet het allemaal niet meer. ik mis Harry gewon. ik mis het dat wij altijd samen film avond hadden op vrijdag, of hoe hij altijd shampoo in zjn ook kreeg wanneer hij aan het douchen was en dat ik hem weer moest helpem, of hoe hij zich altijd iriteetde aan mijn popcorn dansje. maar het meeste mis ik toch dat ik altijd bij hem terecht kon wanneer ik heb nodig had, wanneer ik ergens mee zat, of hoe ik 's nachts bij hem kon komen als ik bank was voor onweer en dan bij hem kon komen. ik miss harry gewoon.

Harry Pov.

wacht Louis kan Stan en Edem dus nu ook zien. waarom mij dan weer niet. dit is zo gemeen. waaom kan ik niet gewoon wakker worden en Louis gewoon dat ik hem leuk vond stinds de dag dat ik heb zag. maar natuurlijk kan dat niet. 

ik mis hem gewoon, natuurlijk kan ik hem wel zien, maar dat is niet genoeg. hij heeft nu een verzwikte enkel en ik akn er niet voor hem zijn. hat ik nu maar uitgekeken. maar natuurlijk had ik dan niet gedaan.

sorry dat het zo'n kort hoofdstuk was, maar ik heb geen inspiratie.

morgen kom er nog een hoofdstuk. nogmaals sorry voor het korte stukje., maar laat me toch weten wat jullie ervan vonden,

lots of love Danique. xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now