hoofdstuk 12

1.2K 69 20
                                    

Harry Pov.

(foto van Edem en Stan hier rechts of als je met je mobiel leest hier boven)

'' bedankt allemaal'' roep ik luit in de microfoon. En daarna rennen we het podium af. Dit is ons laatste concert van de Take Me Home Tour. We staan allemaal te stuiteren van de adrenaline. '' dit was zo f*cking geweldig, ik kan niet wachten op de Where We Are Tour.'' Roep Niall. '' Niall taalgebruik.'' Lacht Liam we lachen allemaal. '' we moeten eigenlijk weer te podium op rennen en iets geks doen'' zegt Louis. '' ja'' stemt Zayn voor. Niall pakt een kar vol met dozen en zegt '' al aan gedacht.'' Ik lees wat er op de dozen staat Taart. Louis begint te lachen en rent het podium weer op, met Zayn en Liam achter hem aan. Niall rent zo snel als hij kan met de kart achter hem aan. Ik loop achter hun aan. Als ik op te podium kom hoor ik al de fans gillen en zie ik de jongens met taart gooien. Ik schut mijn hoofd. Opeens voel ik dat er een stuk taart op mijn voorhoofd zit. Ik kijk rond en zie Louis grijnzen. Ik pak een stuk taart en gooi te naar hem toe. Ik doe nog even mee aan het taart gevecht en geeft al de jongens nog een knuffel, Louis iets langer dat de rest en Sneek dat het podium af. Ik loop naar mijn kleerkamer en pak een brief uit mijn tas en een doosje pillen. Ik stuur ThisIsMe nog snel een berichtje.

Hey ThisIsMe

Dit is de laatste keer dat ik jou wat schrijf, de tijd is daar. Ik heb er goed over na gedacht en vind dat het nu tijd is voor mij om te gaan.

Tot ziens dan maar.

Ik druk op de verzend knop en pak de doosje '' ik ga je missen Louis.''

LOUIS POV.

Ik voel mijn mobiel trillen in mijn zak. Ik haal hem eruit en zie dat ik een berichtje heb. Ik klik erop en lees het.

Hey ThisIsMe

Dit is de laatste keer dat ik jou wat schrijf, de tijd is daar. Ik heb er goed over na gedacht en vind dat het nu tijd is voor mij om te gaan.

Tot ziens dan maar.

Harry.

Ik ren het podium af, maar val. Ik sta op en ren door. Als ik bij Harry's kleedkamer kom trek ik de deur open, maar ik ben te laat, Harry is dood. Ik begin te huilen. ik ren naar hem toen en ik pak zijn pols vast, geen pols. Harry is echt dood. ik laat zijn pols los en zie een briefje naast hem liggen. Er staat op.

Aan Louis.

Ik pak het briefje op en lees het.

Heeey Louis als je dit leest, dan ben ik dood of je moet het gevonden hebben, maar dat denk ik niet. Jij kan er niks aan doen dat ik dood ben. Ik trok het leven toch al niet meer. Elke dag de haat mail en dreig brieven. De druk die op je licht als popster, maar vooral het fijt dat ik verliefd ben op mijn beste vriend, mijn beste vriend die van iemand anders houd. Het zij een cliché zijn als ik zeg ik kan veel beter zijn voor jou Lou dan zij, maar ik kan het zien. Ik zie de manier waarop jij naar kijkt, maar ze kijkt niet op die manier naar jou. Natuurlijk zij mag je, maar ze houd niet van je. Ik wil gewoon dat je weet dat ik van jou hou.

Vertel Niall dat hij sterk moet blijven, je weer hoe hij is Lou, als er iemand huilt, huilt hij ook. Ik wil niet dat Niall om mij huilt, Lou. Dat is niet nodig.

Vertel Zayn, dat hij moet praten over hoe hij zich voelt, je weet hou hij is. Hij houd alles binnen. En uiteindelijk ontploft hij.

Vertel Liam om iedereen een beetje bij elkaar te houden, maar vertel hem dat hij huist we eens mag huilen, hij moet gewoon eens wat losser worden.

En dan jij Louis William Tomlinson, de jongen waar ik 3 jaar geleden verliefd op ben geworden. Vergeet nooit dat je moet blijven lachen, lach dei perfecte lach van je. Er zijn zo veel dingen mooi aan jou. Je warrige haar, je ogen die beginnen te twinkelen als je opgewonden word. Je hagel witte tanden. De stoppels die je hebt als je 3 dagen niet hebt geschoren, en nog wel meer. Zorgen alsjeblieft goed voor jezelf en voor de jongens. En zorg dat je gelukkig word Lou. Je verdient het om gelukkig te worden. Ik zou daar boven op je blijven wachten. Ik hou van je.

Xx Harry.

de tranen stromen over mijn wangen. Hoe kan ik ooit gelukkig worden als de jongen waarvan ik hou dood is. Ja ik hou van hem, maar daar ben ik iets te laat achter gekomen. Hij wilt dat ik gelukkig word, maar dat kan ik niet zonder hem. Ik wil niet eens verder leven zonder hem. Ik kijk in het doosje die Harry vast heeft. Hij is maar voor de helft leeg. Ik pak het doosje van hem af en stop de pinnen in mijn hand. Ik ben bang maar ik weet dat ik hierna weer bij Harry ben. Ik schrijf nog snel een briefje en leg hem bij de brief van Harry neer. Ik stop de pillen in mijn mond en slik ze door. Mijn ogen worden steeds zwaarder en ik zeg nog niet '' Harry ik kom eraan.''

Ik schrik wakker. En voel dat ik heb gehuild. Die droom leek zo echt. Opeens zie ik Edem zitten met een andere jongen ze kijken me bezorgt aan. '' gaat het wel Louis.''

Heeey allemaal dat was weer een hoofdstukje. Niet zo lang als normaal, maar ik vond dat ik hier moest stoppen. Arme Louis en dit was nog maar droom 2. Laat me weten wat jullie ervan vonden. ik denk dat ik zelf ook een blog ga straten. Gewoon hier op wattpad. Je kan het gaan lezen als je wilt. Hij staat er morgen denk ik op. Maar oké wederom sorry ik wou echt gisteren updaten, maar deed het niet de reden in bekend, ik hoop dat dit hoofdstuk het goedmaakt, morgen komt er misschien nog 1 hoofdstuk en dan ben ik vrijdag om 12 uur 's nachts aangekomen in Turkije. Ik blijf daar 10 dagen en update waarschijnlijk niet, of het is een klein hoofdstuk vanaf mijn mobiel. Maar laat me echt weten wat jullie van het hoofdstuk vonden. vote en volg zij altijd welkom.

VOTE.................

COMMENT.....................

VOLG.......................

Lots Of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now