hoofdstuk 7

1.5K 69 25
                                    

heeeeey allemaal ik vervelde me en keek naar de trailer van the fault in our stars en OMG IK WIL DIE FILM ZIEN, maar hij draait n geen enkele bioscoop bij mij in de buurt en het boek op bol.com is helemaal uitverkocht. nu maar proberen om de E-book verzie te vinden en anders word het, het boek lenen van mijn vriendin. maar oke laten we maar eens starten mat hoofdstuk 7.

Harry Pov.

Hoe ga ik hier uitkomen. Vraag ik. Edem kijk me aan en zegt ‘’ er worden een aantal testen gedaan om te kijken of je echt terug wil, en het worden geen makkelijke testen. Je kan me altijd roepen om hulp. Je hoeft alleen maar op de knop op de muur te drukken en ik kom, maar Harry ik waarschuw je laat je niet verleiden, door je oude aardste gewoontes, want die worden op de proef gezet.’’ Zegt Edem. Ik knik en Edem is verdwenen. Niet verleiden door aardste gewoontes, wat gewoontes hij ermee. Bedoelt hij het snijden als ik verdriet heb me op sluiten en verhongeren. Nou ja ik zou het wel zien. Ik loop wat door de kamer heen. Ik verveel me. Het is hier echt zaai en grauw. Geen enkel kleurtje te bekennen. ik kijk de kamer rond. Het valt me nu pas op dat er dingen zijn verandert. Op mijn bed licht een licht blauwe deken met gele en blauwe kussens. Er staat een tafel met een stoel. Er is een beurtje en er staan en koelkast met daarop een magnetron en daarnaast een aanrechtje met een kraan. Er is ook een kastje met 2 borden en 2 bekers. En er is een la voor bestek. Ik loop naar de deur en zie een badkamertje met een douch en we wc. Met een wastafel en een spiegel. Zouden alle mensen die in coma liggen zo’n huisje in hun onderbewuste hebben.

Ik mis Louis nu al en de drang om mezelf te snijden is heel groot, maar ik weet dat als ik dat doe dat ik zal vallen en echt dood ga . ik begin moe te worden en besluit om even te gaan slapen.

 Ik ga op het bed liggen ik doe mijn ogen dicht en val in slaap.

Aan ThisIsMe:

De eind van de tour is voorbij en zoal sik heb gezegd maar ik nu een einde aan mijn leven. Ik zit in de kleedkamer op de grond met een doosje slaappillen in mijn had. Ik ga ze nu innemen. Ik heb veel aan je gehad ThisIsMe, naar voor mij is dit het einde.

Groeten LifeOrDie

Ik haan de dop van het doosje af en neem de slaappillen in mijn hand. Dit is het dan mijn vrijheid. Ik wil ze net innemen of de deur word opengegooid. Louis staat in de deur opening. Hij rent naar me toe en slaat de pillen uit mijn handen. ‘’Nee Harry je mag niet dood’’ huilt hij. ‘’ Louis hoe wist jij wat ik wou doen ‘’ zeg ik. Louis haalt diep adem en zegt ‘’omdat ik ThisIsMe ben, je chat al een heletijd met mij. Ik was achter je geheim gekomen en wou je helpen, maar je sloot me buiten, je sloot iedereen buiten, iedereen behalve ThisIsMe’’ Louis zijn ogen zijn rood en zijn gezicht is bleek. ‘’ waarom geef je zoveel om mij Louis, ik verdien dat toch niet.’’ Zeg ik. Louis kijk me aan en zegt dan zacht ‘’ omdat ik van je hou’’ en voordat ik iets kon zeggen heeft hij zijn lippen op die van mij gedrukt. Ik verstijf eerst maar zoen daarna terug. Louis tong gaan over mijn onderlip heel en ik geef toestemming. Onze tongen stelen even met elkaar en daarna laat Louis los. ‘’ ik hou ook van jou Lou ‘’ zeg ik met tranen in mijn ogen. ‘’ik moet even naar de wc. ‘’ zegt Louis. Hij staat op en loopt weg. Alles wat ik wou heb ik nu gekregen dus het is voor mij nu echt tijd om te gaan. Ik heb te veel meegemaakt in mijn verleden en met die herinneringen kan ik niet leven. Ik weet nu dat Louis van me houd en we hebben gezoend. Dit is gewoon het perfecte einde. Ik sta op en pak mijn mobiel.

Aan ThisIsMe:

Hey Louis, bedankt dat je er voor me was. Ik wil je zeggen ik hou van je, en ik hoop dat je me voor altijd mee zou dragen in jouw hard. Ik ben te kapot van binnen om nog gemaakt te worden . ik kan nu leven met al die nare herinneringen vanuit het verleden en ik zou jou nooit gelukkig maken. Dit is een afscheid Louis ik hoop dat je het me ooit kan vergeven. Xx jouw Harry voor altijd.

Ik druk op verzenden en laat mijn mobiel vallen. Ik ren naar buiten, naar de the tower bridge ik weet dat niemand die sprong ooit overleefd heeft. Ik loop door alle fans heen. Ik loop en blijf lopen totdat ik bij de brug ben. Ik kijk ernaar en loop omhoog dit word mijn einde.

Louis Pov.

Ik was naar de Wc gegaan en wou terug lopen naar Harry toen ik opeens mijn mobiel voelde trillen ik pakte hem en zag een berichtje

Van LifeOrDie:

Hey Louis, bedankt dat je er voor me was. Ik wil je zeggen ik hou van je, en ik hoop dat je me voor altijd mee zou dragen in jouw hard. Ik ben te kapot van binnen om nog gemaakt te worden . ik kan nu leven met al die nare herinneringen vanuit het verleden en ik zou jou nooit gelukkig maken. Dit is een afscheid Louis ik hoop dat je het me ooit kan vergeven. Xx jouw Harry voor altijd.

Nee nee nee nee dit mag gewoon niet. Hij mag geen einde aan zijn leven maken. Ik ben er net achter gekomen dat ik van hem hou en ik kan gewoon niet zonder hem. ‘’ PAUL ‘’ gil ik vanaf de top van mijn longen. Paul komt eraan geselt en de jongen komen er ook aan. ‘’ Louis wat is er’’ zegt Paul bezorg ‘’ bel nu 911 Harry gaan zelfmoord plegen.’’ Zeg ik. Iedereen kijkt me onbegrijpelijk aan. ‘’ doe het nou of wil je Harry dood hebben.’’ Zegt ik en ren weg. Ik ren naar buiten en wurm de door alle fans heen. Ik kom op de straat en kijk om me heen geen Harry. Op de weg. Waar kan hij zijn. Ik raak in paniek. Straks is hij al dood. Ik hoor opeens allemaal meisjes gillen. Ik kijk waar het geluid vandaan komt. Ik zie een groep fans staan kijken naar de the tower bridge. Ik kijk die richting op en zie Harry staan. Nee nee nee nee niemand heeft zo’n sprong ooit overleefd. Ik ren zo hard als ik kan naar the tower bridge. Ik kom buiten adem aan en roep ‘’ HARRY NIET DOEN.’’ Harry kijkt me aan en zegt ‘’ sorry Louis. En hij springt. Ik zag door mijn benen heen. En begin te huilen. Ik was te laat.

Louis en Harry hadden dezelfde droom :O. maar arme Louis hij heeft ( In zijn droom ) Harry zien springen. Of was dit geen droom, maar de toekomst die nu verrader is omdat Harry nu niet meer dood wil. Maar oké genoeg ge creept. Dit schreef echt zo makkelijk weg. Het zijn meer dan 1300 woorden en ik ben maar een kwartier tot een half uur bezig geweest, normaal die ik daar een uur tot anderhalf uur over 1300 woorden. laat me weten hoe jullie het vonden. Ik zelf vond dit en van mijn mooiste hoofdstukken, en vooral Harry’s afscheid ‘’brief’’. Een vote ne volg zijn altijd welkom.

Lots Of Love Danique xx.

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now