a youtuber and a blogger

1.2K 43 10
                                    

PLZZZZZZZZZZZ SKIP DIT NIET HET IS BELANGERIJK.

hey allemaal zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik een paar verhalen verwijderd, maar met een goede reden. in plaats daarvoor ga ik beginnen met een andere Larry het heet a Youtuber and a blogger. het is geen doorsnee Larry, maar dat zijn eigenlijk al mijn boeken niet. ik probeer het altijd orgineel te houden. het verhaal staat nu online en ik schrijf moren mijn 1e hoofdstuk en ook schrijf ik hier morgen verder. ik hoop echt dat het een succes word, want ik ben 3 uur bezicht met een verhaallijn te bedenken, maar  nu heb ik wel iets. het staat in het teken van pesten en nee het is niet zo'n Harry word gepest door Louis en uiteindelijk Happy ending. dit is heel anders. maar oke ik geef jullie nu de samenvattig en ik hoop dat jullie me feetback geven en ook vote op het boek zelf en de hoofdstuken gaan lezen, ik wil graag mensen helpen die gepest worden, want ik ben zelf ook op de basischool gespest en ik wil graag mensen helpen. en ik wil met dit a Youtuber and a blogger laten zien dat pesten echt niet kan.

MAAR HIER DE SAMENVATTIG.

Harry is een jongen die bij zijn oma woon de reden wil hij niet vertellen. Op school word hij gepest omdat een paar jongen denken dat hij homo is. En hij hou niet op bij alleen woorden.  In de lessen zit Harry altijd achterin de klas met zijn oortjes in en muziek aan. De docenten laten het gewoon toe, omdat zij wel van Harry’s verleden afweten, al weet Harry niet dat de docenten dat weten. Harry heeft maar 1 vriend Niall. Ze praten over alles, behalve over Harry’s verleden. Op een dag begint Harry een Blog genaamd This Is The REAL me, hierop verteld hij simpelweg over zijn leven, over waar hij van houd, over zijn dag over het pesten over het leven bij zijn oma, maar niet over zijn verleden. Harry’s blog is in no time een van de populairste blogs op de wereld, en iedereen wil weten wie het gezicht erachter is. Hou zij blog zo bekend is geworden, Niall zijn broer Liam de populairste jongen op school vond Harry’s blog toen Niall het aan het lezen was. Liam zocht het op en vind de verhalen echt niet te geloven en vertelde over het blog en zo ging het van school, naar school door heel Engeland en vervolgens de hele wereld over. Harry heeft 1 lichtpuntje in zijn leven van het bloggen en zijn oma naar dan. En dat is Youtube, hij is te verlegen voor een eigen account, maar hij kijkt graag naar Louis ook wel bekend als The Doncaster Boy. Harry wil net zoals hem zijn vrolijk en voor niks bang.

Op een dag krijgt Harry een uitnodiging voor een Youtube event, hij wil eerst niet, maar Niall heeft hem overgehaald. Harry zou daar het hoogtepunt worden. Het event is de hele week en Harry zou op de laatste dag ik de middag opkomen zou  zijn gezicht meteen bekend worden. Harry heeft spijt en wil echt niet hij gaat met tegenzin naar Londen waar het plaats zou vinden en natuurlijk gaat Niall mee. Ze verblijven in een hotel vlak bij het event. Harry besluit om samen met Niall wat op youtube event rond te kijken en ook de stad zelf in het gaan, maar wat nou als Harry en Louis op elkaar inlopen terwijl Louis aan het vloggen is en Harry foto’s maakt voor zijn blog. Zou Louis Harry kunnen helpen met zijn angst, en wat nou als Harry’s gezicht bekend word. Hou zouden zijn pesters reageren of beter gezegd wat zouden zijn ouders gaan doen, als ze Harry hebben gevonden en de ECHTE waarheid boven water komt. Zou Louis Harry hier doorheen kunnen slepen en zou Harry Louis kunnen helpen om van zijn  problemen af te komen. Je leest het hier.

Ik hoop dat jullie het gaan lezen.

VOTE..............

COMMENT..................

VOLG..........................

Lots of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now