hoofdstuk 14

1.2K 62 11
                                    

Heeeeeeey allemaal zoals ik al zei hier komt een hoofdstukje, maar niet zo’n hele grote omdat ik best wel moe ben. Vandaag moest ik mijn kamer opruimen en gisteren zijn mijn ouders mijn zusje mijn broertje en ik nog even de stad in geweest waar ik nieuwe kleren heb gekocht en een nieuwe school tas, waarvan is vast en zeker nog wel een foto van ga plaatsen op instagram, maar laten we beginnen.  ( P.S ik heb zo'n mooi nummer gevonden het is wel een oude maar ik zou hem hier naast of hier boven als je vanaf je mobiel leest zetten )

Stan Pov.

We hebben Louis nog even getroost en toen vroeg Edem opeens, ‘’ Louis kun je wat eten voor ons maken we hebben best wel honger.’’ Wat raar is want we hadden net nog iets gegeten. ‘’ wat willen jullie hebben.’’ Vraagt Louis. ‘’ doe maar Harry’s favoriete eten’’ zegt Edem. Aaa nu begrijp ik heb. Louis knikt en zegt ‘’ dat word dus Pizza alla Larry.’’ Zegt hij. Ik kijk heb vragend aan en Louis zegt ‘’ dat is een pizza die ik en Harry ooit zelf hebben bedacht.’’ Ik knik en Louis loopt de keuken in. ‘’ dus wat ben jij nou pressies van plan’’ vraag ik aan Edem. ‘’ nou heel simpel we laten Louis inzien hoe erg hij Harry mist  en dat gaat tot nu toe best wel goed, en die Pizza die neem ik zo mee als ik bij Harry op bezoek ga terwijl jij hier een oogje in hij zijl houd.’’ Zegt Edem. We zetten de tv aan die op een of ander roddel nieuws gaat. Hij gaat over ene Justin Bieber die weer ik opgepakt door de politie, en over een bandje 5 Seconds of Summer die een goede 1e album hebben en nog wat shit totdat we opeens One Direction horen, het gaat over Harry, natuurlijk. De zeggen dat ze nog steeds niks weten over zijn status, maar dat zijn bandmaatje Louis zich wel HEEL erg veel zorgen maakt. Ik haat dit soort series zo erg. Ik pak de afstandsbediening en sep verder. uiteindelijk kijken we maak Keep Up With The Kardashian. Dat over een of ander rijk en beroemd gezin gaat. Naar ongeveer een uur komt Louis binnen lopen met de pizza we eten allemaal 1 stukje en dan zegt Stan ‘’ ik moet gaan, ik moet nog wat regelen hier boven.’’ Hij pak een stuk pizza en flitst weg.

Harry Pov.

 Het is nu ongeveer 3 uur naar de droom. Wat een rottige droom en vooral het stuk waarin Louis zelfmoord pleegt om mij. Ik weet nu wel dat ik dat niet meer moet doen. Ik heb zo veel zin om mezelf te snijden, maar ik moet me groot houden, ik moet volhouden voor Louis. Ik moet hier weg komen en hem vertellen hoe ik me voel. Ik loop maar een beetje door de kamer heen waar ik echt gek van kan worden, er is geen raam waar ik uit kijk kijken en er is ook geen deur zodat ik hier even weg kan. Opeens verschijnt Edem in de kamer. Hij ziet er anders uit. Hij heeft een oorbel in zijn hoor, hij heeft een pet op mijn hoofd hij draagt een spijkerbroek met een geel en bonker bruin gestreept shirt met een paar weten sneakers. En hij heeft iets achter zijn rug. ‘’ hey Harry hoe ist’’ vraagt hij vrolijk. ‘’ wel goed, een beetje slecht geslapen maar toch.’’ Zeg ik. ‘’ nou dat kan ik je vast wel blij maken met een stuk pizza.’’ Zegt Ede terwijl hij de pizza achter zijn rug vandaan haalt. Ik pak hij aan en neem een hap.  Deze smaakt komt me zo bekend voor. ‘’ dit is pizza alla Larry’’ roep ik uit. Edem staat daar met een enorme grijns op zijn gezicht. ‘’ hoe kom jij hier aan, deze pizza maakten ik en Louis altijd, wij zij de enigen die het recept weten.’’ Zeg ik. Edem kijk me nog steeds grijzend aan en zegt ‘’ dat komt omdat Louis die heeft gemaakt.’’ Zegt hij. Mijn mond valt open en ik vraag ‘’ Louis, ben jij daar geweest ?’’  Edem knikt gewoon. ‘’ hoe is het met hij, wat doet hij, is hij alleen ? ‘’ vraag ik. Edem grinnikt en zegt ‘’ jij vind hem echt leuk he.’’ ‘’ jaaaaaa ik vind hem echt leuk, maar vertel nu op.’’  Zeg ik bijna smekend. ‘’ oké het gaat wel met louis, natuurlijk mist hij jou wel en zit hij net zoals jij aan die dromen vast, zover ik heb gehoord die die andere jongens stalkte opzoek naar Louis hoorde ik dat hij bijna niks at en bijna niet sliep, maar die slapeloosheid kwam door die droom. En nee hij is niet alleen Stan is nu bij hem en houd een oogje in het zeil.’’ Zeg ik. Harry kijkt me met grote ogen aan en zeg ‘’ arme Louis, als ik nog gewoon wat beter had uitgekeken was hij nu nog gewoon dezelfde vrolijke hij en zat ik hier niet vast, kunnen jullie 1 ding voor me doe.’’ Vraag ik. Edem knikt en zegt ‘’ wat dat Harry’’ ‘’ kunnen jullie alsjeblieft goed op Louis passen zolang ik dat niet kan doen.’’ Vraag ik. Edem knikt en zegt ‘’ Dat doen we en we houden je op de hoogte.’’

Louis Pov.

Stan en ik hebben een hele tijd gepraat over van alles en eigenlijk niks. Opeens hoor ik de deurbel geen. En Stan maakt zichzelf onzichtbaar. Ik loop naar de voor deur en zie een nerveuze Eleanor staan. Ik geef haar een knuffel en zeg ‘’ ik heb je zo gemist.’’ En laat haar binnen. We lopen naar de woonkamer waar we op de bank gaan zitten. ‘’ wil je wat thee El ik heb nog wat staan.’’ Zeg ik. Ze knikt. Ik geef haar snel een kus op haar voorhoofd en loop naar de keuken op de thee te halen. Als ik terug kom en de thee aan Eleanor en ga ik naast haar op de bank zitten. Ze drinkt snel haar thee op en zegt dan. ‘’ Louis we moeten praten, nou eigenlijk ik ga praten en jij zegt niks.’’  Ik kijk haar niks begrijpend aan maar aan de tranen in haar ogen weet ik al waar dit heen gaat. ‘’ Louis je ben echt een schat van een jongen en ik hou ook echt heel veel van je dat moet je onthouden, maar we groeien uit elkaar, ik kan dat zien en ik ben niet de enige Liam ziet het en hij zegt de Niall en Zayn en ook zien en ik weet zeker dat ook Harry het zien, misschien zag hij het wel eerder dan dat ik het zag, maar oké Louis ik wel zeggen dat dit zo niet verder kan, ik ga je ongelukkig maken, en dat wil ik niet, ik wil dat hij gelukkig word, met iemand van wie jij echt houd, waar je gelukkig oud mee kan worden, waarmee jij gaat trouwen later en kinderen mee gaat krijgen, maar die persoon ben ik niet, en diep van binnen weet jij dat ook. En ik weet denk ik ook wel wie de speciale persoon is, en ik weet ook al jij dat diep van binnen weet. Louis ik maak het uit met je, ik wil gewoon vrienden blijven en jou steunen, maar je vriendin kan ik niet meer zijn. Ik wil dat je gelukkig word Lou.’’ Eleanor staat op geeft me een knuffel en zeg ‘’ ik hou van je en wil echt dat je gelukkig word.’’ En loopt dan weg. Ik laat me weer op de bank ploffen ne begin te huilen, mijn vriendin heeft me gewoon zonet gedumpt. Ik zie opeens Stan weer verschijnen die naast me komt zitten en die een arm om me heen slaat. ‘’ ik wil mijn Hazza terug’’  

Zooo dat was dan weer een hoofdstuk en zoals gewoonlijks is het weer langer dat dat ik had verwacht wat voor jullie weer een bonus is. Ik wil wel ff zeggen  geen haat naar Eleanor, ze heeft Louis gedumpt voor een goede reden, en anders kan dit boek ook niet verder komen. En Eleanor gaat nog een grote hulp zijn vanaf nu. Maar laat me weten wat jullie ervan vonden in de comments below. Een vote en volg zijn altijd welkom.

VOTE………..

 

COMMENT………..

 

VOLG………………

Lots of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now