hoofdstuk 8

1.4K 66 15
                                    

heeey loves hier komt dan hoofdstuk 8.

Hoofdstuk 8

Louis Pov.

Het is nu een week sinds die droom. Hij leek zo echt, het leek wel alsof het echt zou gaan gebeuren. Ik heb sinds die tijd bij niet geslapen en nauwelijks iets gegeten. Ik wil gewoon dat Harry wakker word en dat hij heb kan knuffelen. Ik zit hier in de wachtkamer met de jongens. Harry word weer nagekeken zoals het elke dag gaat, en dan krijgen we weer te horen dat er niks veranderd is en dat er 1 naar binnen mag. Dan loop ik weer naar binnen plof op de stoel neer en blijf daar zitten tot 11 uur ’s avonds. Alles is gewoon normaal geworden. Niall is met iemand aan het bellen. Hij lijkt geërgerd je kan dat horen aan de toon van zijn stem. Liam sms met zijn ouders en Zayn is aan het Skypen met Perrie, van Eleanor heb ik ook al niks gehoord. De zuster komt Harry’s kamer binnen en zegt voor de verandering ‘’ het gaat iets beter met Mr Styles er mogen 2 mensen naar binnen.’’ Ik sta automatisch op en laat me in de stoel naast Harry’s bed zakken. Buiten hoor je het gegil van de fans, want die zijn er ook achter gekomen dat Harry in het ziekenhuis licht, nou ja Harry of ik. Omdat ze me nooit zien lopen buiten. Ik kijk naar Harry’s gezicht die nog steeds hetzelfde is als 1 week terug. Ik hoop de deur open gaan en zie dat Liam naar binnen komt Lopen en hij gaat op een andere stoel zitten. We zeggen niks tegen elkaar. Niemand praat eigenlijk tegen me. En dat vind ik wel best zo. Ik heb toch geen zin op te praten. Ik heb helemaal nergens zin in. Ik weet ik moet niet zo depressief doen, maar ik zie ook geen reden om vrolijk te zijn.  ‘’ je mist hem he ‘’ hoor ik Liam vragen. Ik kijk hem even aan en knik. En kijk dan weer naar Harry. Hoe zou het zijn om in coma te liggen.  Is alles gewoon zwart of zie je dingen uit het verleden of is er gewoon een hele wereld waar alle mensen die ik coma liggen naartoe aan. Want als dat zo is wil ik nu ik coma liggen en Harry opzoeken. Ik hoor de deur weer open gaan en kijk naar de deur opening. Niall staat daar. ‘’ Uhm  jongens we moeten naar Paul en Simon toe. We moeten wat dingen regelen. ‘’ zegt hij. ‘’ moet ik ook mee.’’ Grom ik. ‘’ ja Louis jij moet ook mee.’’ Zegt Niall. Ik zucht, kijk Harry nog 1 keer aan en loop dan met Niall en Liam mee naar de ingang waar Zayn al is. Ik zie Paul al klaar staan en zet de muts van mijn  trui op. We stappen naar buiten en ik hoor overal gegil. ‘’ aaa Louis wat is er met je.’’ Of ‘’ wat ik er met Harry, gaat het wel goed met hem.’’ Over is de pers en overal zie ik flitsen. Als we in de auto zitten ze ik mijn koptelefoon op en doe ik mijn muziek hard genoeg aan zodat ik de jongens niet hoef te horen.

Liam Pov. ( OMG DADDY DIRECTIONER VERRASSING )

Louis is al de hele week bij Harry. Hij kijkt niet op internet, hij praat niet, slaapt bijna niet en eet nauwelijks. Hij ziet eruit alsof er een bus 6x over hem heen is gereden. Hij heeft een baartje, zijn ogen staan dof, hij is lijkt bleek en hij heeft donkere wallen onder zijn ogen. En voor het eerst in mijn leven die ik niet de Louis die zich als een kind van 10 gedraagt, maar ik zie de 22 jarige Louis. En die Louis bevalt me niet. De zuster was net geweest om te zeggen hoe het met Harry ging. Het gaat beter en er mogen nu 2 mensen naar hem toe. Natuurlijk was Louis meteen opgestaan en naar binnen gelopen. Ik heb echt medelijden met hem. Eleanor was gisteren hier.

Flashback

‘’Waar is Louis.’’ Vraag Eleanor. ‘’ hij is bij Harry, zoals gewoonlijks.’’ Zeg ik.  Eleanor zucht en gaat op de stoel naar me zitten. ‘’ hij is altijd bij Harry, waarom is hij gewoon niet hier zodat we kunnen praten.’’ Zegt Eleanor verdrietig. ‘’ hij neemt het zichzelf kwalijk dat Harry hier lig en hij wit de eerste zijn die Harry ziet als hij wakker word.’’ Zeg ik. ‘’ waarom neemt Louis het zich kwalijk’’ zegt El. ‘’ hij denkt dat als hij niet met jou mee was gegaan dat hij dit had kunnen voorkomen.’’ Zeg ik. Eleanor zucht. ‘’ ik wou gewoon weer een keer iets met hem doen, we doen bijna nooit meer iets samen, hij lijkt wel alsof we uit elkaar groeien.’’ Zegt El. Ik ben stil. Misschien heeft ze wel gelijk, Louis ziet er niet meer zo Happy uit met haar als eerst. ‘’ misschien ‘’ mompel ik. ‘’ hoe bedoel je dat ‘’ zegt ze. ‘’ in het begin was hij altijd Happy om je te zien, maar nu lijkt het niet meer zo’’ zegt ik. Eleanor knikt. ‘’ soms denk ik gewoon dat het beter is om uit elkaar te gaan, en als gewoon vrienden door te gaan.’’ Zegt ze snikkend. Ik kijk haar aan en trek haar in een knuffel.’’

Einde Flashback.

Ik zit hier nu al een tijdje bij Harry. En Louis heeft zijn blik nog niet van Harry afgehaald. ‘’ je mist hem he.’’ Zeg ik. Louis kijkt me even aan en knikt en kijkt ook meteen weer naar Harry. De deur gaat open en Niall zegt dat we naar Paul en Simon moeten, om dingen te regelen. Louis gromt en komt met ons mee. Buiten het ziekenhuis is het mega druk. Ze roepen allemaal dingen en de pres maakt foto’s en vooral van Louis. We stappen in de auto en Louis stuit zich meteen weer van iedereen af. De rest van de reis paraat ik met Niall en Zayn, we proberen ook om met Louis te praten, maar die zit in zijn eigen wereldje.

Heeey Sweethearts dit was hoofdstuk 8 alweer. Arme Louis, en ik heb ook wel medelijden met El.  Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vinden. En ik hoop ook dat jullie mijn nieuwe boek 5 seconds of fall gaan lezen. Vandaag komt ‘’hoofdstuk 1’’ het word meer een ff voorstellen. Laat me weten wat jullie ervan vonden.

VOTE…….

COMMENT……..

VOLG…………

Lots of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now