hoofdstuk 20

1.2K 40 7
                                    

heey allemaal ik weet niet hoe lang dit hoofdstuk gaat worden maar ik wou dit gewoon schrijven. En ik ben een nieuw. Niall Horan verhaal begonnen het heet Save Heaven.

Louis Pov.

ik heb nu 3 thuis op de bank gezeten en heb veel kunnen denken, eigenlijk heb ik alleen maar naargedacht. er is ook zo veel om over naar te denken.  achter een ding ben ik wel gekomen, ik ben ben verliefd op Harry. ik denk dat ik dat altijd wel ben geweest, maar het nooit wou toegeven aan mezelf. ik heb me de heletijd achter Eleanor verschuid, bang voor mijn gevoelens, bang voor wat de fans zouden denken, maar vooral bang omdat ik mijn vrienden niet wil kwijdraken. ik heb veel met de jongens gepraat en alles verteld, en ze zijden dat ze het al wel zagen aankomen. 

gisteren had ik Eleanor gebeld om sorry te zeggen hoe ik tegen haar ben gewesst, ze had dit al lang zien aankomen en dat was de reden dat ze het uit had gemaakt. ze had het vevoel dat ze mij moest delen met Harry en ze wist dat ik uiteindlijk toh wel voor Harry zou gaan. en zo wou die dag voor zijn. wat ik wel kan begrijpen ik zou hetzelfde hebben gedaan hebben. 

ik ben ook gewoon bang dat Harry nooit uit zijn koma komt. dat hij dood gaat en ik nooit de kans krijg om Harry te vertellen wat ik voor hem voel. en ik wil hem niet kwijt . wat nou als hij dood gaat. one direction is niks zonder Harry. hij is de gene die deze band compleet maakt. zonder hem zij wij gewoon Niall, Zayn, Liam en Louis en geen one direction. 

ik was zo blij in 2010 toen wij in een groep waren gestopt, ik had Harry al een keer eerder horen zingen met zij oude band tijdens The Bettle of The Bands. Zij band won toen en ook terecht, Harry was echt zo goed. ze waren geweldig en ik heb gewoon het geluk om bij hem in een band te zitten. 

Harry is niet alleen een colega voor mij, hij is mijn beste vriend en de jonen waar ik veliefd op ben geworden.  hij is de jongen waar ik met mijn moeder ruzie over heb had omdat omdat ik met hem wou gaan samenwonen, en dat was de beste beslissing ooit. natuurlijk had ik door dat hij niet altijd even vrolijk was, en natuurlijk was het voor mij een shock toen ik zag wat er ect met hem aan de hand was, maar hij blijft toch gewoon harry. de jongen die ik wil beschermen voor de harde wereld, waar we nu in zijn beland. de muziek wereld is hard. en ik wil net dat het hem nog verder beschadigd.

''umm aarde aan Louis'' hoor ik een stem ik kijk op en zie Edem en Stan staan. '' ow heey zullen we gaan'' vraag ik. Stan, Edem en ik zouden vandaag naar Harry gaan. 

tijdens de rid naar het ziekenhuis is het behoorlijk stil. maar een prettige stilte. 

als we bij het ziekenhuis zijn aangekomen bij het ziekenhuis loop ik meteen door naar Harry zijn kamer. Edem en Stan zijn eerst wat eten aan het halen. 

ik loop de bekende weg naar harry zijn kamer. als ik naar binnen loop. ik ga op de bekende stoel zitten en kijk naar Harry hij licht daar zo rustig.

'' hey Harry. dat was al weer een tijdje geleden en ik moet je iets vertellen, en ikweet niet hoe ik dit moet zeggen, je weet nog wel de eerste keer dat we elkaar zagen bij the bettle of the bands. ik wist toen al dat jij het zou gaan maken, en ik heb echt geluk dat ik ben jou in de band zit. en ik ben zo blij dat jij mijn beste vriend bend maar ik ben verliefd op jou Harry.'' ik leun naar voren en geef hem een kus. als ik weg leun zie ik dat Harry zich begint het bewegen en zij ogen open doet '' het Lou. 

en nu weet ik dus hoe ik een leven moet redden of ook wel how to save a life.

zo dat was dit verhaal. ik hoop dat jullie het leuk vonden en maak je geen zorgener komt een deel 2 het heeft LOSING YOU AGAIN. en je kunt hem nu op mijn proviel vinden.

echt bedankt voor al jullie liefde en ik zie jullie snel weer in deel 2.

VOTE...................

COMMENT...................

VOLG..................

Lots of Love Danqiue xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now