hoofdstuk 5

1.5K 80 18
                                    

heey mijn kleine eenhoorns ik weet het duurde lang, maar ik was niet helemaal 100% en had ruzie met een ''vriendin''  ik heb allen volgende week school en dan vrij. morgen hoef ik maar 3 uur naar school dinsdag heb ik vrij gekregen voor het one direction concert (ik sta trouwens in vak groen laat mij weten waar jullie staan) woensdag ga ik naar westebork donderdag heb ik sportdag geen zin in en vrijdag heb ik vrij. en dan moet die wwek daarop ik alleen nog naar walibi op woensdag boeken inleveren op dinsdag boeken inleveren donderdag avond pizza met de klas en vrijdag een paardrijfeestje en dan officieel vakantie. maar laten we maar beginnen.

Harry Pohet is nu 2 uur 's nachts en ik lig hier maar een beetje wakker in bed met Louis in mijn armen. ik vind het zo zielig voor hem van dat gedoen van zijn ouders. ik wou echt dat ik heb kon helpen, maar dat kan ik niet. Louis ligt zo vredig te slapen, hij is echt zo schattig, waarom moet hij nou weer op meisjes vallen en met Eleanor daten. en waarom moet ik nou weer verliefd worden op Harry, waarom kan ik niet netzoals alle andere normale jongens op Taylor Swift vallen. naar heel wat piekeren val ik eindelijk weer inslaap.

DE VOLGENDE OCHTEND ROND 12 UUR

ik word rusrig wakker en merk dat Louis weg ik kijk op de klok n zie dat het ook al 12 uur is. ik loop de slaapkamer uit en loop naar de keuken waar ik een stel pannenkoeken liggen met een briefje erop

hey Lieve Hazz

sorry dat ik niet naast je lag. El had gebeld en wou afspreken ik heb wat pannenkoeken voor j gemaakt en ik hoop dat je wat opeet. ik ben rond een uur of 5 wel weer terug.

xx LouBear 

ik zucht natuurlijk Eleanor is toch belangerijker dan ik. ik warm de pannenkoeken op en pak wat drinken uit de koelkast. als de pannenkoeken klaar zijn doe ik stroop op en loop ik naar de tafel en eet langzaam mijn pannenkoeken op. Louis kan totaal niet kopen, maar pannenkoeken pakken kan hij wel. als ik de pannenkoeken op heb besluit ik om met te gaan douchen. ik sjok naar de bankamer en kleed me uit. ik kijk even naar alle sneeën op mijn lichaam en stap dan onder de douch ik was me zelf en blijf er nog even onder staan en besluit dan om weer onder de douch vandaan. ik kijk in het rond echt scheld in mijn hoofd als ik door heb dat ik geen kleren heb mee genomen. ik droog me af en gooi de natte handoek ik de hoek neer. ik loop naar mijn slaapkamer maar strukel over iets dat op de grond ligt. en ik val met mijn hoofd op de punt van mijn bed. en alles word lanzaam zwart.

Louis Pov.

ik werd wakker door mijn mobiel die af ging. ik nam slaperig op en zij '' Met Louis ''  maar op dat moment mompelde Harry Louis hou je mond ik wil nog even slapen. ik sta op en loop snel uit de slaapkamer. '' Louis, was jij nou bij Harry vanacht '' zegt de gene aan de andere kant van de lijn. '' Ja, maar met wie spreek ik. '' je spreekt met Eleanor '' ik zucht. naar een lange discussie met El moet ik er aan geloven en weg omdat ze zo nodig met mij moest gaan shoppen. ik bleef liever bij Harry, maar de bleef maar doorzeuren. ik sta nu pannenkoeken te maken en maak er ook maar even eentje voor Harry. als ik mijn pannenkoeken op heb schrijf ik snel een briefje en loop ik naar mijn eigen kamer en kleed me op. in een zwarte skinny jean een zwart T-shirt en een blouse van Harry. ik had nog wat tijd over en besloot om de tumblr app te downloaden en log in. ik heb nog steets geen bericht van Harry en stuur hem snel nog een berichtje 

Hey DieOrLife

ik snap wel dat je niet met een vreemde wil praten over je problemen ik zou het zelf ook niet doen, maar ik zou het wel fijn vinden om met iemand te praten als ik ergens mee zat. dus plzzzzz reageer zodra je dit bericht zien. 

groeten ThisIsMe

ik druk op versturen en trek snel mijn spijkerjas aan die ik en Harry delen ik pak de sluitels van het busje en mijn portomonee en loop de hotelkamer uit en rij naar het vliegveld waar ik Eleanor ga ophalen. als ik mijn auto heb geparkeerd loop ik naar de gate waar Eleanor zou opwachten. haar een kwartier wachten is het vliegtuig nog steets niet geland en pak ik mijn mobiel, nogsteets geen bericht van Harry ik stuur hem nog 2 brichtjes en dan voel ik opeens 2 armen om me heen en hoor ik iemand zeggen raad eens. ík grinnik en zeg '' mmmmm be jij de paashaar die me een chocolade ei komt brengen ''. '' nee gekkie ik ben het '' zegt Eleanor. ik draai me om in haar armen en geef het snel een kus. en wel lopen snel naar de auto voordat de fan erachter komen dat we hier zijn. ik rij met de auto naar de stad terwijl Eleanor met alles verteld over haar tijd op de uni. ze studeerd geneeskunde ( AN: ik weet niet of Eleanor studeerd als als ze het doet weet ik ook niet wat ze studeerd maar I don't care want ik ship toch Larry )

als ik de auto parkeer in de stad lopen we eerst naar strarbucks en drinken we wat koffie terwijl ik vertel over wat ik heb mee gemaakt. naar starbucks lopen we gewoon wat door de stad heen en kopen we hier en daar wat spullen. ik had ook nog een zwarte hoed voor Harry gekocht en ik had voor Eleanor een ketting gekocht. naar een uurje hadden de papperazzi en de fans oor door en moesten we noodgedwongen in de nike shop zitten. ik vraag me echt af hoe het met Harry is.

mini cliffhanger hoe zou het nu met Harry zijn ???? laat het me weten net zoals jullie met moeten laten weten of en waneer jullie naar One direction gaan en ook waar jullie dan staan en laat me weten hoe jullie het hoofdstuk vonden. een vote en volg zijn altijd welkom.

Lots of Love Danique xx

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now