hoofdstuk 17

1K 53 5
                                    

hoofdstuk 17

Heeeey allemaal lang geleden sorry daarvoor ik heb het nogal druk en ben ook aan nieuwe verhalen begonnen zoals that geek en 1 out of 100 als jullie willen kunnen je die ook gaan lezen (1 out of 100 word echt geweldig leuk) maar oké ik gaan nu een extra lang hoofdstuk schrijven voor jullie om het goed het maken voor het lange wachten want ik bedoel maar HARRY WAS EVEN WAKKER maar laten we nu maar gaan beginnen.

Louis Pov.

Ik word wakker naast Harry in het zieken huis. Als ik mezelf omhoog wil halen word ik tegen gehouden hoor iets. Ik kijk naar beneden en zie dat Harry Half op me licht. Wow acht even Harry die op half op me licht dan kan niet toen ik in slaap viel lag hij naast me. Wat is er gebeurt was hij wakker. En als hij wakker was waarom heeft hij mij dan niet wakker gemaakt of een betere vraag waarom is hij nu niet wakker. Ugh ik haal Harry van me af (wat nogal moeilijk gaat wat hij is nogal zwaar) en klim het bed uit. Ik pak mijn spullen en loop ga naast Harry staan. ‘’ hey Hazz was je wakker geworden ofzo wat je lag boven op me, zo ja waarom heb je me dan niet wakker gemaakt, ik bedoel maar, maar ik moet naar huis Edem en Stan zouden zich wel afvragen waar ik ben. Ik mis je Hazz kom alsjeblieft snel terug.’’ Ik geef hem een kus op zijn voorhoofd en loop naar de deur. ‘’ ik mis je ook Lou’’ hoor ik. Ik draai me om maar Harry licht gewoon op zijn bed ogen dicht, maar er is wel een glimlacht op zijn gezicht.

Ik kijk nog even naar hem en loop dat de kamer uit. Dat was hoe zeg je dat raar. Ik loop het ziekenhuis uit en ga naar mijn auto. Gelukkig zijn de fans er nog niet. Ik rij de parkeerplaats af en terug naar huis. De hele weg krijg ik Harry niet uit mijn hoofd en die droom ook niet. Kom op ik stond in de brand dat is gewoon eng. Als ik thuis ben zie ik een briefje van Stan en Edem liggen ze zijn even weg. Mooi zo wat ik ga hard lopen, normaal gesproken vind ik hardlopen niks, maar ik heb afleiding nodig en wat is er nou beter dan verstand op nul en rennen. Ik loop naar mijn kamer trek een trainingen broek en een T-shirt en een vest aan en loop dat naar beneden. Ik pak mij mobiel een oordopjes en loop naar de voordeur en trek mijn hardloop schoenen aan die ik ooit van Harry had gekregen. Ik loop naar buiten en doe de beur op slot. Ik doe de sleutels  in mijn broekzak en zet mijn muziek aan. Tijd om te rennen.  Ik ren de straat uit het park in. Ik zie wel een aantal fans maar dat boeit me niet gewoon verstand op nul. Ik ren de hoek om. Opeens zie ik Harry staan. Ik kijk om, maar hij is weg. Raar. Ik ren gewoon door ‘’ Lou ‘’ hoor ik iemand zeggen. Ik kijk om en zie Harry staan. Als ik er heen loop verdwijnt hij. Ik word. Gek.

Harry Pov.

Ugh ik heb knallende koppijn . waarom moet ik nou weer terug vallen in coma. Ik stap mijn bed uit en pak een glas water. ‘’ hey Hazz was je wakker geworden ofzo wat je lag boven op me, zo ja waarom heb je me dan niet wakker gemaakt, ik bedoel maar, maar ik moet naar huis Adem en Stan zouden zich wel afvragen waar ik ben. Ik mis je Hazz kom alsjeblieft snel terug.’’  Hoor ik vanuit het niks. Het is de stem van Louis ‘’ ik mis je ook Louis.’’ Zeg ik.  Ik laat me weer ok mijn bed vallen. Waarom kan ik hier niet gewoon weg.  Gewoon weer wakker worden. Gewoon met Louis op de bank zitten en films kijken. Gewoon alles weer hetzelfde.  Maar nee hoor ik kan niet wakker blijven en weer hier in die coma shit terecht komen. ‘’ hey Harry.’’ Hoor ik. Ik kijk om en zie Edem en Stan verschijnen. ‘’ lekker geslapen.’’ Vraagt Stan die om mijn bed ploft ‘’ nee je kan beter zeggen slacht geslapen ‘’ mompel ik. ‘’ hoezo ?’’ vraag Edem  ‘’ weer zo’n rot droom word je wakker in een ziekenhuisbed met Louis naast je maar val je weer terug in Coma en nu heb ik hoofdpijn.’’ Zeg ik. Edem en Stan kijken me mij grote ogen aan. ‘’ je werd wakker in een ziekenhuisbed met Louis naast je ?’’ vraag Stan ongelovig ‘’ jaaa…?’’ zeg ik. ‘’ Harry dat is geweldig dat betekend dat je snel weer echt wakker kan worden.’’ roept Edem blij. ‘’ ow en ik hoorde net Louis zijn stem ‘’ zeg ik. Als ik dat heb gezegd krijg ik hartstikke veel pijn in mijn enkel. Wat is hier nou weer aan de hand.

Louis Pov.

Ik ren de straat over terug naar mijn huis. Harry maakt me gek. Als ik de stoep op wil stappen verzwik ik mijn enkel en val ik op de grond. Dat doet pijn. Ik wil opstaan maar dat wil niet. Ik pak mijn mobiel en bel Niall.

Zo dat was het hoofdstuk sorry dat het niet zo lang is maar ik wil hier stoppen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik hoop ook dat jullie mijn nieuwe verhaal 1 out of 100 gaan lezen. Laat me weten wat jullie van dit hoofdstuk vonden.

 

VOTE…………….

 

COMMENT……………….

 

VOLG……………………

 

Lots of Love Danique xx

p.s ik heb een leuk foto van Hazza en Lou ---->

how to save a life // Larry StylinsonWhere stories live. Discover now