hoofdstuk 3

1.7K 75 15
                                    

heeey allemaal ik heb besloten om nu weer een hoofdstukje e schrijven. sorry dat ik niks heb geschreven, maar 1 van mijn cavia's is gisteren overleden ik hed hem 5 jaar. mijn andere cavia is heel erg slap door het warme weer en die moet ik dus zamen met mijn ouders om het half uur water geven, alleen 's achts niet. ik ben vandaag de stad in geweest en heb een nieuwe bikini gekocht, nieuwe schoenen new balance zwart met roze en wit. ik heb van mijn het boek where we are gekregen. en zoals jullie misschien al hebben gehoofd komt one direction met alweer een nieuwe parfum en het heeft You and I. ik dacht echt even van waaaaaaaat ik that moment dan al uit en ik dacht ook even '' oke danique je hebt nu dus 2 parfums te komen en je hebt in het totaal 0 euro. fijn dat word mijn oom weer even lief aankijken. ik heb vandaag ook that moment geroken en OMG wat ruikt dat spul lekker. maar oke genoeg ik ga beginnen.


Louis Pov.

ik loop samen met Harry naar het busje dat al op ons staat te wachten. om naar weer een meeting, yeeeee ik heb er zo veel zin in. *kug* sarcasme *kug*. ik heb echt een hekel aan modest management. dit mag niet dat mag niet zus mag niet zo mag niet, strakt mag ik niet eens meer kiezen wat voor kleren in draag. ik kijk om mijn mobiel en zie 3 gemiste oproepen en 1 berichtje. 

hey Louis.

wat is er ??

en waarom neem je niet op als ik ben.

men jonge je maakt me ongerust zo. 

Nick.

ik grinnik. en sms meteen terug. 

he sorry Nick.

ik had mijn mobiel op stil staan en zat vast in een lift met Harry.

maar wat er is ga ik niet vertellen via een sms, veelste perzonlijk.

wat dacht je er van om, om 4 uur bij het hotel af te spreken.

** adres en kamer nummer **

Louis.

ik druk op het verstuur knopje en kijk even naar Harry die met zijn doppen in zijn oren naar buiten zit te kijken. waar zou hij aan denken, wat zou hij luisteren. ik besluit om gele auto's te gaan tellen, meer heb ik toch niet te doen.

Harry Pov.

ik hoor Louis zacht grinniken. ik kijk even naar hem. hij is aan het smsen, wat met die eleanor. met wat heb ik een heken aan haar. ik doe mijn oordopjes in en kijk wat naar buiten. ik heb een afspeellijst aanstaan waar ik vaak naar luister, deze had Louis stiekem om mijn mobiel gezet. het zijn vooral rustige nummers. zoals how to save a life,by the grace of god, the A team ect. ik luister er niet echt naar tot dat het nummer demons begin te spelen. ik begin zacht mee te zingen.

(dit is niet alleen maar songtekst)

when teh days are cold

and teh cards all fold

and the saints we see

are all made of gold.

when your dreams all fail

and the ones we hail

are the words of all

and the blood's run stale

i want to hide the truth

i want to shelter you

but with the beast inside

how to save a life // Larry Stylinsonحيث تعيش القصص. اكتشف الآن