doksan

7.1K 583 1.1K
                                    

bolumu atip integral cozmeye gidicem geldigimde burada sela okunabılır

bu arada
100 bin 🤭🥳🥳🥳💅💅💅🤭

*
perşembe
23.23
selim
ali






"onun zaten ben götünü sikeyim." mecnun, sigarasını küllükte söndürüp sırtını sandalyeye yasladı. "dünden beri mesaj atıyor şu şarkıyı dinle diye. aptal orospu çocuğuna rap sevmediğimi anlatamıyorum."

"kim atıyor sana rap şarkı?"

onun yerine buğra cevap verdi. "furkan'dan bahsediyor."

"bizim okuldaki?"

"yok kanka sanaldan arkadaşım." diye araya girdi mecnun. "salak orospu çocuğu sadece story'me cevap vererek iletişim kuruyor benimle."

"o kadar sinir oluyorsan kessene oğlum iletişimini." diye bir çözüm sundu buğra mecnun'a.

"kanka adamın dibi ya furkan." dedi çayından bir yudum almadan önce. "öyle bir çocuk değil."

kendisi de çayına uzanan buğra "e sövmüyor musun oğlum iki saattir?" diye sordu.

"o ayrı, bu ayrı."

o sırada telefonundan mesajlara bakan ozan, telefonuna gelen bildirimle bir anda "beyler," diye seslendi. buğra hariç herkesin gözü ozan'a dönerken ozan, o beklenmedik açıklamayı yaptı. "...sınav mı açıklanmış?"

telefon ana ekranına artık saat başı kontrol ettiği için ösym giriş kısayolu koyan ali, daha ozan sözünü bitirmeden telefonunu açtı. rahat rahat arkasına yaslanan mecnun ise "taşak geçiyor ya, sen de inanıyorsun." dedi.

o sırada, eli titreyerek sonuç ekranını açmaya çalışan ali "geçmiyor." dedi. çatallaşmış sesi tedirgin çıkıyordu. sayfa açılana kadar selim'e mesaj atmayı unutmamıştı. açıkçası kendisinden önce onunkini merak ediyordu.

buğra, mecnun'dan önce davranıp telefonunu açtı ve ösym'ye girdi. "açıklanmış."

"açabildiniz mi abi siteyi?" dedi telefonunu bırakan ozan. "mecnun, sen giriyor musun kanka? giriyorsun tamam."

o sırada ali çoktan internete sövmeye başlamıştı. "kastığın kasacağın zamanı sikeyim orospu çocuğu ösym. url koduna çift çizgi sokayım amın evladı, açsana su siteyi. illa istanbul'a dayanır gibi şahilerle mi girelim siteye, tankla mı girelim sayfaya orospu evladı darbe mi istiyorsun?"

"yüz elli bindeyim." sayfayı en son açan mecnun, sonucuna ilk ulaşan kişiydi. "ananı sikeyim yüz elli bindeyim."

"ciddi misin sen?" dedi buğra iri gözlerle ona bakarak. o sırada kendi sitesi açıldığı için aynı şaşkın bakışıyla sayfaya baktı. "ananı sikeyim elli bindeyim."

"ciddi misiniz abi siz?" dedi ozan onlara bakarak. "buğra hani kötü geçmişti amına koyayım?"

"kanka ayt iyi geçti de ben elli bin beklemiyordum. elli üç bindeyim şu an, amına koyayım. mecnun çıkışta sevişebilir miyiz abi?"

"aramızda yüz bin kişi var orospu evladı, tren mi yapalım istiyorsun?" sesi alaylıydı ve neşeliydi. açıkçası onun da beklediği iki yüz bindi ve üzerinde beklediğinin çok üstünde bir sıralama yapmanın sevinci vardı.

fatale Where stories live. Discover now