16: Kiss Me Quick

8.9K 644 4.2K
                                    

Louis evden çıkmak üzere hazırlanırken bir şarkı müziğini ıslıkla çalıyordu. Son zamanlarda sürekli çıkan reklamın müziği aklına takılmış haldeydi.

Kırmızı renkli bol bir sweatshirt ile siyah bir pantolon giymişti. Siyah spor ayakkabılarını ayağına geçirmeye çalışıyorken odasının kapısı tıklatıldı ve Louis "Girin!" diye seslendi.

Kapı açıldı, Jay başını içeriye doğru uzatarak "Müsait misin tatlım?" dedi. "Biraz konuşabilir miyiz?"

"Gel annecik ama birazdan evden çıkacağım."

"Sorun değil canım." Johannah içeriye girip kapıyı kapattı ve sırtını duvara yasladı. "Nereye gidiyorsun?"

"Arkadaşımla buluşmaya... Ne oldu? Off, yine Aaron'ın evine gidiyorsak ya da onlar bize geliyorsa asacağım artık kendimi!"

"Hayır, hayır... Ama bu konuda biraz konuşmak istiyorum."

Louis ayakkabısının bağcıklarını bağladı ve çalışma masasının önündeki sandalyeye oturdu. "Tamam, gel, otursana."

Johannah onun yatağına yerleşirken "Geçen hafta sonunu kiminle geçirdin?" diye sordu. "Sakın Liam deme, Liam olmadığından eminim. Kiminleydin ve şimdi kimin yanına gidiyorsun?"

"Şey-"

"Yalan söyleme, olur mu? Annen olarak doğruyu bilmeye hakkım var ve doğruyu direkt oğlumdan duymak isterim. Sevgilin mi var?"

"Var gibi." dedi Louis ellerine bakarak. "Anne, ben ruh eşimi buldum."

"Ruh eşini mi buldun?"

"Evet. Yanında çalıştığım doktor. Adı Harry ve geçen hafta sonu onun yanındaydım. Şimdi de onun yanına gidiyorum."

Johannah yumuşak bir sesle "Yüzüme bak bebeğim," dedi. "Onun ruh eşin olduğundan emin misin?"

Louis gözlerini annesine çevirdi. Beklediğinin aksine sinirli değildi, oğluna merakla bakıyordu. "Eminim. Rüyamda gördüğüm kişi o ve o da beni rüyasında görmüş."

"Yanında çalıştığım doktor mu demiştin? Kaç yaşında?"

"Yirmi yedi. Aramızda çok yaş farkı yok. Sadece beş yaş."

"Alfa mı diye soracağım ama geçen hafta senin üzerindeki kokuya bakılırsa öyle... Sizin aranızda tam olarak bir şey geçti mi-"

"Hayır!" Louis utançtan kızararak oturduğu yere sindi.

"Seni sorgulamaya çalışmıyorum ama daha detaylı anlatır mısın? Tam olarak durumu anlamak istiyorum. Çünkü, senin Aaron ile mühürleneceğini düşünen iki aile var ortada."

"Bak, onun yanında çalışıyorum ve biz sohbet ederken rüyamdaki kişinin o olduğunu fark ettim. O da beni rüyasında görmüş zaten. Sonra da bu hafta sonunu beraber geçirmek ve iyi anlaşabilip anlaşamadığımızı görmek istedik o kadar!"

"Peki nasıl geçti?"

"Güzeldi."

"O kadar mı?"

"Mükemmeldi, anne. İki gün boyunca çok mutluydum. Bana çok iyi davrandı, çok kibar ve anlayışlıydı."

Johannah iç çekti, arkasına yaslandı. "Bebeğim, babanla konuşman gerek." dedi. "Ona ruh eşini bulduğunu söyle. Baban bunu iyi karşılayacaktır, eminim. Hatta başka sürüden bir alfa olması babanın da hoşuna gidecek. Bir an önce Aaron konusuna da bir çözüm bulmaya çalışırız. Sonra alfanla tanışırız-"

Louis hızlıca başını iki yana salladı. "Babama söyleyemeyiz! Anne, Harry ile mühürlenebilmek için önümde çok uzun bir süreç var. Babam öğrenirse bize hiç zaman tanımaz ve ben alfamı kaybederim!"

INTERNМесто, где живут истории. Откройте их для себя