7: Stalking

5.4K 650 2.1K
                                    

"Hey, Louis, baksana seninki geliyor."

Louis, Liam'ın söylediği bu cümleyle çorbasını içmeyi bıraktı ve yemekhanenin girişine baktı. Doktor Styles'ın etraftaki herkesten daha asil bir duruşla yemek sırasına girişini izlerken "Nereden benim oluyormuş canım?" diye itiraz ediverdi.

"Bir aydır dilinden düşmüyor. Adamdan nefret ediyordun, şimdi sürekli ondan bahsediyorsun. O açıdan yani."

Doktor Styles tam o anda göz ucuyla oraya baktı ve Louis'yi gördü. Louis heyecanlandı, sevimli olmasını umduğu bir şekilde ona el salladı. Doktor Styles da ona başıyla selam verdi ve yemekhane görevlisine döndü. Yemeğini alınca da direkt teras kısmına geçti.

"İndir elini." dedi Liam. "Adam çoktan gitti, aptal."

Louis elinin havada asılı kaldığını fark etti ve önüne dönüp elini indirdi. "Beni yargılamadan önce dürüstçe söyle, sence de yakışıklı değil mi?"

"Öyle."

"Ve o bir alfa. Sert, asil. Ayrıca o kadar korumacı bir alfa ki... Hem çok da güzel kokuyor!"

Liam tek kaşını kaldırarak ona baktığında Louis iç çekti, dirseğini masaya dayayıp başını da eline yasladı. "İçimdeki omega ondan hoşlanıyor."

"Evet, evet... Onu anladım zaten."

"Her şey omega olmam yüzünden! Bak, zaten yakışıklıydı ama çok sinir bozucuydu ve ondan hoşlanmam imkansızdı. Ama geçen ayki o acil vakadan beri aramız biraz daha iyi. Bana bir şeyler öğretiyor ve şaka yaptığımda gülüyor. Günaydın bile diyor!"

"Doktor Horan da bana bir şeyler öğretiyor, gülüyor ve günaydın diyor ama ben gidip de ona aşık olmuyorum."

Louis "Sen omega değilsin, lanet olası!" diye sızlandı. "Bizler alfaların aurasına çabuk kapılırız çünkü sahiplenilmek, korunmak isteriz. Alfalar da bu konuda mükemmeller. Ama aşk için önce tanımak lazım bir kere."

Liam onun savunmasını çok yetersiz buldu. Aaron da alfaydı ama Louis onunla mühürlenmek istemiyordu, ondan uzak duruyordu. Madem "omega olduğu için alfalardan etkileniyordu", o zaman ondan da etkilenmesi gerekirdi.

Ama bunu söylese bile Louis'nin inatçılığın kralı olarak bir şekilde kendini haklı çıkaracağını biliyordu. Bu yüzden ona bu konuda nutuk çekmek yerine "Doktor Styles'ın sosyal medya hesaplarına bakalım mı?" diye önerdi. Alfayı tanımasının en kolay adımı bu olurdu.

"Olur!" Louis hemen kalkıp onun yanına oturdu, telefonunu açtı. Instagram'a girip Harry Styles yazdı ve sonuçlara baktı. O isimle kaydolan iki kişi vardı ama biri esmerdi, diğeri ise Hollanda'da yaşıyordu. Onlar dışında Henry Styles, Harry the Stylist gibi benzer isimler çıkıyordu.

"Belki Doktor Styles olarak kaydolmuştur?" dedi Louis başını Liam'a çevirerek. "Mesleğiyle hava atan dümbüklere hiç benzemiyor ama denemekten zarar gelmez, değil mi?"

Liam başını sallayarak "Dene bakalım." dedi. Bunun üzerine Louis Doktor Styles şeklinde arama yaptı ama yine sonuç bulamadı. "İşe yaramıyor."

"Direkt adını internete yazsana, belki öyle buluruz?"

"Kesin kendi adıyla kaydolmadı, bulamayacağız." dedi Louis. Yine de uygulamayı kapatıp internete girdi ve Liam'ın dediğini yaptı.

Yemeğin sonuna kadar süren aramalar sonucunda Harry'ye ait hiçbir sosyal medya hesabı bulamadılar. Doktorların neredeyse tamamının üye olduğu bilgi paylaşım sitesinde dahi üyeliği yoktu. Daha doktor olmadan Louis bile kaydolmuştu! Sadece hastanenin internet sitesindeki vesikalık bir fotoğrafını bulabilmişlerdi. Adam hayalet gibiydi.

INTERNWhere stories live. Discover now