Luceafărul

64 3 0
                                    

Real life:

Perspectiva lui Kate:

Mă trezesc dintr-un vis foarte ciudat dar și frumos. Yuki se uită la mine straniu.

Yuki: Ești ok? Ai avut un coșmar?

Kate: Nu...?

Yuki: Păi ce ai visat?

*Naratorul povestește*

Kate tocmai îi spuse verișoarei sale visul ei. De necrezut....visul ei era același vis pe care pe l-a avut și Neji...!

Perspectiva lui Yuki:

Nu-mi vine să cred...e atât de obsedată și de îndrăgostită de el încât îl vizează..🤦🏻‍♀️😑

Yuki: Mda....ăăă....ai  vrea să ieșim? Mai uiți și tu de domnu' Neji.

Kate: N-am chef....

Yuki: Pff. De parcă ai avut tu chef vreodată de ceva!

Mă ridic din pat nervoasă și mă duc la baie să mă pregătesc pentru plecare. Îmi iubesc verișoara, e cea mai tare, mereu a fost acolo când am avut nevoie de ea, dar....mai nou n-are chef de nimic și asta mă enervează! Iese afară foarte rar deșii înainte ieșea foarte des. Nu prea mai iese de bună voie. Trebuie un pic trasă. Azi voi ieși cu gașca. Nu am chef să o trag afară azi așa că o voi lăsa să stea ca ultima puznică în casă.

Yuki: Vezi că eu plec. Dacă totuși de hotărăști  să ieși mă suni, ok?

Kate: Ok.

Yuki: Și să nu îndrăznești să te apuci de vrăji!

Kate: mmmm.....bine.....

Yuki: Așa. Hai că am plecat, pa.

Kate: Bye.

Perspectiva lui Kate:

Mă plimb prin casă tot gândindu-mă la visul ăla....părea așa de real...era așa de frumos.....*sigh* Cred că ar trebui să mă pregătesc pentru că în curând vor venii ai mei și trebuie să îi întâmpin. Eu stau la bloc. Și stăm 5 persoane într-un apartament: eu, unchiul/nașul, mama, bunica și bunicul. Oare când ne vom muta? Vreau camera mea!
Se face seară. Vin în sfârșit și ai mei. Îi îmbrățișez și mă duc în pat. La miezul nopții mă ridic din pat și mă duc la fereastră. Priveam cerul înstelat și luna plină. Deodată văd luceafărul, cea mai mare stea de pe cer. Am auzit că luceafărul îți poate îndeplinii dorințele. Mă uit la el și zic: "Îmi doresc să avem o casă mare cu multe camere și......îmi doresc.....să îl întâlnesc pe Neji....în realitate....față în față....!" după ce îmi pun dorința mă duc în pat și închid ochii. Ce patetic. Eu chiar mi-am pus o dorință pe o stea...

În lumea lui Naruto:

Perspectiva lui Neji:

Stau la fereastră și mă uit pe geam. Nu puteam dormii. Mă gândeam încontinuu la fata din visul meu. Cerul era plin de stele. Observ că pe cer era și luceafărul. Hinata-sama mi-a spus odată că luceafărul îndeplinește dorințe. Eu nu cred în prostii de-astea, dar zic să încerc. "Îmi doresc să o întâlnesc pe fata din visul meu" Îi spun eu luceafărului. Nu-mi vine să cred că mi-am pus o dorință pe o stea. *sigh* mă pun în pat și mă culc.

*Naratorul*

Ceea ce nu știați voi...Kate și Neji...e că atunci când îți pui o dorință din tot sufletul la Luceafăr....aceasta se poate împlini....

Îndrăgostită de un anime?! (Neji X Reader) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt