Yuki.

81 3 0
                                    

În real life:

Perspectiva lui Kate:

Aș vrea ca Neji să fie real! Dar nu se poate....doar dacă....!

"Baaaaaaaau!" face cineva în spatele meu. Eu strig. Și mă întorc. Era verișoară-mea,Elena. Cu porecla Yuki.

Kate: În primul rând ești nebună?! M-ai speriat de era să mor de inimă! În al doilea rând ce naiba faci la mine-n casă?

Yuki: Păăăi......eram în trecere. 😁

Kate: Hai să mori tu. 😑

Yuki: Bine. Am venit să mă văd cu ggk-miu. 😁 Și precum el își petrece timpul pe aici pe lăngă tine m-am gândit să-ți fac o vizită. 😇

Kate: Ăhă. Ok.

Yuki: Dar ce făceai înainte să vin eu? Păreai foarte concentrată.

Kate: Um.....păi....ăăă......

Yuki: Nu-mi zice că iar te uitai la tâmpitul ăla de Neji! 😑

Kate: În primul rând nu mai vorbii așa de el, că ție-ți place de Kiba și nu zic nimic de el. Și în al doilea rând da mă gândeam la el, dar și la liceu.

Yuki: Mok. Și apropo de Kiba. Da, îmi place de el, dar nu-s obsedată ca tine și ca Ramona. 😑

Kate: Bine cum zici tu.

Yuki: Dar nu înțeleg.

Kate: Ce?

Yuki: Multor băieți le place de tine! Tu dacă ai vrea ai putea avea iubit. Că uite și Ramona are. Datorită ție, dar totuși. Ești singura din gașcă care nu are iubit!

Kate: Așa și?

Yuki: Păi nu te simți ciudat?

Kate: Eh. M-am obisnuit.

Yuki: De ce nu vrei să-ți faci un iubit real și să uiți de Neji?

Kate: Pentru că nu pot. Nu vreau.

Yuki: Păi de ce??? Ziiii!

Kate: Am avut mulți iubiți. Bine nu chiar mulți dar am avut. Și știi că mereu ori eu sufeream ori ei sufereau. Și de fiecare dată când o relație de a mea se sfârșa, efectiv toată vina cădea pe mine!

Yuki: Mda...

Kate: De aia nu vreau să-mi fac relație! Pentru că mereu v-a fi la fel! Acuma înțelegi?

Yuki: D-da....

Kate: Bun!

Mă ridic din pat și îmi pun telefonul la încărcat. Yuki stătea în pat și era uimitor de tăcută. Cred că am supărat-o....sau pur și simplu  am făcut-o să se simtă prost...aia e acuma.

Perspectiva lui Yuki:

Numele meu nu mi-a plăcut niciodată. Pur și simplu. "Elena" nu mi se pare un nume potrivit pentru mine. Nu mă uit la anime-uri, m-am uitat. Dar m-am oprit. Pur și simplu m-am oprit.
Oare  am făcut-o pe Kate să se simtă prost? Oare am supărat-o? Îmi pare rău pentru ce-am spus sincer....dar îmi fac griji pentru ea! A dezvoltat o obsesie pentru Neji! Și nu e bine! Am încercat din răsputeri să o fac să renunțe la această obsesie, dar...n-am reușit....Un psiholog poate ar ajuta-o să scape de obsesia asta. Cu zilele se agravează...! Dar dacă i-aș propune lui Kate să meargă la psiholog s-ar înfuria.....direct ar lua foc! S-ar enerva rău pe mine și nu ar mai vorbii cu mine iar eu nu vreau asta. Tot ce pot să fac e să tac și să o văd pe Kate cum se distruge.....Kate i-a foc prea ușor câteodată. Mereu a fost încăpățânată, ambițioasă și impulsivă. Asta-i Kate...n-ai ce-i face...

Destul despre Kate. Eu sunt Elena. Dar vreau să mi se zică Yuki! Am ochi căprui spre verde, părul brunet, mă îndrăgostesc foarte ușor. (Kate foarte greu) Sunt singura bisexuală din gașcă. Da. Îmi plac și fetele și băieții. Chiar am fost și cu fete și cu băieți. Sunt bisexuală,dar nu mi-e rușine cu asta.
Fac evident parte din LGBT+ în caz că nu știați și Kate face parte din comunitatea LGBT+ ea fiind Gender-fluid (gender-fluid=o persoană care se simte și fată și băiat).

Yuki: Kate....

Kate: Zi.

Yuki: Eu ies cu iubitul meu.

Kate: Ok. Ai grijă de tine.

Yuki: Da, dar.....

Kate se uită la mine ciudat dându-și seama că vreau să mai zic ceva.

Kate: Ce mai e?

Yuki: Mă întrebam dacă ai vrea să vi și tu....

Kate: În niciun caz. O să mor de plictiseală + că voi fi a 3-a roată. Las-o baltă.

Yuki: Ok....măcar pot înnopta la tine?

Kate: Bine.

Yuki: Yaaay. Ok bye.

Kate: Bye.

Perspectiva lui Kate:

Oare să......mmmm.......nu știu ce să zic....poate ar trebui să cer sfatul cuiva înainte de a face un pas greșit. Stai.....eu să cer sfaturi cuiva?! De obicei eu eram aia care dădea sfaturi! Oh frate! Băiatul ăsta mi-a luat mințile  cum niciun băiat n-a făcut-o! Și el nici măcar nu e real.....asta-i partea dureroasă....

Îndrăgostită de un anime?! (Neji X Reader) Where stories live. Discover now