M-am îndrăgostit

85 2 0
                                    

Perspectiva lui Neji:

Tch. Oare ce-o vedea la el? Pf. De parcă mi-ar păsa. El e doar un idiot slab. Iar ea e prea naivă dar la fel de slabă ca el.

În real life:

Perspectiva lui Kate:

Au trecut zilele, au trecut episoadele, a trecut și vara....cam trist.
Trebuie să mă pregătesc de liceu. Să-mi curăț  ghiozdanul și să-mi pregătesc "uniforma" (Uniformă e prea mult spus. Trebuie doar să port o bluză albă cu o cravată roșie sau papion roșu. Cu pantaloni lungi negri, sau blugi lungi. Mda....asta-i toată uniforma mea). Peste 4 zile încep liceul. O nouă viață. Un nou început. Clasa a 9-a. Noi colegi. Noi profesori. Noi materii. Am terminat "Naruto". Acum trec la "Naruto Shippuden". Sincer.....m-am cam dezatașat un pic de serial...nu știu de ce...cred că m-am plictisit puțin de el. Dar tot vreau să-l termin. Vreau să știu tare mult cum se v-a sfârșii. Cum v-a rămâne Naruto cu Hinata. Cum o să se îndrăgostescă Sasuke de Sakura. Cum redevine iar Sasuke bun. Și....um....știu că atunci când am început serialul am zis că nu mă voi îndrăgostii de nici măcar un băiat din serial....dar nu știu cum....m-am îndrăgostit....foarte JENANT! Ramona a avut dreptate! Ea se bucură că a avut dreptate....dar eu nu! Personajul de care m-am îndrăgostit este nimeni altul decât Neji Hyuga....Mda. Ramona nu s-a așteptat să mă îndrăgostesc fix de el. Nici eu nu m-am așteptat sincer. Ramona se aștepta să mă îndrăgostesc de Sasuke, Naruto sau Kakashi-sensei.

Ramona: Cum drk te-ai îndrăgostit fix de Neji?!

Kate: Cu talent. 😐😳

Rămona: Dar Neji mi se pare urât!

Kate: De ce?

Ramona: Pentru că prima oară când l-am văzut am crezut că e fată! Zici că-i gay! Are părul mult prea lung!

Kate: Mda. Și eu prima oară când l-am văzut am crezut că e fată. Dar mi-am dat seama după că e băiat după voce și outfit.

Ramona: La fel. Dar cum de-ți place de el? Explică-mi te rog. Vreau să înțeleg.

Kate: Păi sinceră să fiu prima oară nu mi-a plăcut de el. Nici măcar numele nu i-l știam. Nu mi-a plăcut de el pentru că am crezut că e personaj rău.

Ramona: Ăhă.

Kate: Și efectiv nu apărea în prea multe episoade so nu am avut timp să mă atașez de el. După ce Tsunade-sama (Lady Tsunade) a devenit Hokage, Neji a început să apară mai des în episoade. Nu ai observat?

Ramona: Ba da.

Kate: Eh. Și fix pentru că a început să apară mai des în episoade. A început să-mi placă de el știind că e personaj bun. Prima oară mi-a plăcut outfit-ul. După chipul,comportamentul, părul și numele. Și uite așa m-am îndrăgostit eu de el. 😁

Kate (în gând): Deșii...mi-aș fi dorit să nu mă fi îndrăgostit...

Ramona:Hmm. Deci așa...ok.😁

Kate: 😇

Ramona: Sincer. Și mie mi se pare că Neji e drăguț. Gen arată bine, e puternic. Frumos. Vocea acceptabilă. Dar nu-mi place că are părul lung.

Kate: Mie-mi place tot la el 😇😁

Ramona: Da' p**a lui nu-ți place? 😑

Kate: Ew! Nu! Pe aia nu am văzut-o și nici nu vreau s-o văd! Intimitate! 😑

Ramona: 😂😂😂 ok. Oricum stai chill. Neji doar mi se pare drăguț. Nu-s îndrăgostită de el. Ți-l las ție. Mie îmi place de Kakashi-sensei 🥰

Kate: Ok😂😇🥰

Nu-mi vine să cred că m-am îndrăgostit de un anime! Mă simt penibil! Foarte penibil! Am crush dar nu e real! Iar asta doare! Fără să vreau m-am îndrăgostit de el și fără să vreau am dezvoltat o obsesie pentru el...! Iar asta e grav. Toată galeria mea e plină de poze și clipuri cu el! Aș vrea să mă opresc din a mai fi îndrăgostită și obsedată de el dar nu pot....!
De ce dragostea doare așa de tare? Mai ales când e vorba de mine?! Eu am avut insomnie de când eram mică și reușeam să adorm pe la 12 noaptea. Dar acum de când m-am îndrăgostit de el, doar la el mă gândesc. Noaptea în loc să dorm mă gândesc la el! Și din cauza asta adorm la 2-3 maxim 4...îmi urăsc viața...

Aș vrea ca Neji să fie real! Dar nu se poate....doar dacă....!

Îndrăgostită de un anime?! (Neji X Reader) Where stories live. Discover now