Naruto-kun

95 2 0
                                    

În lumea lui Naruto:

Perspectiva lui Neji:

Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost mâna destinului. Nu sunt fericit pentru că viața mea nu e la fel de fericită ca a altora. Dar ăsta e destinul meu. Singurul lucru care mă face să mă simt bine e că sunt ninja. Și că sunt foarte puternic. Mă antrenez în fiecare zi ca să devin mai puternic decât eram înainte. Eu ar fi trebuit să fiu capul clanului Hyuga. Eu sunt mai bazat, mai puternic și mai serios. Hinata-sama v-a fi în viitor capul clanului Hyuga deși nu e pregătită. Nu e destul de bună. Nu e făcută pentru asta. Dar asta a vrut destinul....Am acceptat asta de când mi-a murit tatăl. M-am maturizat la o vârstă prea fragedă. Hinata-sama deșii are 13 ani tot nu e matură. Cum o să poată conduce ea clanul Hyuga dacă e atât de imatură, nepregătită, sentimentală și extrem de slabă?! Nu e puternică absolut deloc. E prea timidă și mult prea slabă. Nu e făcută să fie capul clanului Hyuga! În fine....destinul a decis asta. Iar nimeni nu i se poate opune destinului.

Mă dau jos din pat. Îl întâlnesc pe tatăl Hinatei (unchiul meu). "Neji.Poți te rog să te duci și să o trezești pe Hinata?" îmi zice el cu calm. "Bine". Zic eu și mă duc spre camera ei. Bat ușor la ușă și nu-mi răspunde. Deschid ușa și intru ușor în cameră. Hinata-sama dormea liniștită. Mă duc lângă ea. O observ două secunde și îi zic ușor:

Neji: Hinata-sama. Trezește-te.

Hinata: Mmmm....

Neji: Trebuie să te trezești. Vom întârzia la Academie. Haide.

Hinata: Neji nii-san....?

Neji: Hai trezește-te. Nu vreau să întârziem.

Hinata: Bine Neji nii-san. Pentru tine m-am trezit. (spuse cu un zâmbet gingaș)

Neji  ignoră zâmbetul ei gingaș și zice:

Neji: Te las să te pregătești. Te astept în bucătărie.

Hinata: Bine Neji nii-san! 🤗

Neji: Hn...

Perspectiva Hinatei:

Dorm liniștită având un vis minunat. Mă țineam de mână cu băiatul pe care-l iubeam, Naruto-kun. Dintr-o dată o voce cunoscută rece dar calmă îmi spune ușor să mă trezesc. Nu prea voiam asta. Voiam să dorm și să-l visez pe Naruto-kun aproape de mine, dar nevrând să-l supăr pe Neji nii-san sau pe tata. Încerc să mă trezesc. Deschid ochii și îl văd pe Neji nii-san cu o privire rece fixată pe mine....eu îi zâmbesc frumos și politicos arătând respect față de el. Dar el îmi întoarce spatele și scoate un "Hn". De ce e mereu așa de rece și de distant cu mine? Și nu doar cu mine. Cu toți e așa. El e așa de când i-a murit tatăl. Îmi pare rău pentru el. Întotdeauna m-am purtat frumos și cu respect cu el. Am încercat din răsputeri să mă apropii de el și să ne împrietenim, dar fără succes...eu mereu am ținut la el și l-am văzut ca pe un frate mai mare. Îl admir foarte mult. El e idolul meu. Eu nu-l văd ca pe un văr. Îl văd ca pe un frate mai mare, un idol, un geniu. Din păcate el nu mă vede cum îl văd eu....asta mă doare...dar nu am ce să fac. Trebuie să-l accept și să-l iubesc exact așa cum e. Altă opțiune nu am...

Cobor jos. Unde mă aștepta Neji nii-san și tata. După ce eu și Neji nii-san am terminat de mâncat. Îi spunem pa tatei. "Pa tati" zic eu. "La revedere unchiule" zice Neji nii-san pe un ton jos. Tata ne zice pa și plecăm spre academie. Întotdeauna drumul spre academie și drumul spre casă au fost liniștite. Mult prea liniștite. Eu și Neji nii-san nu vorbim mai deloc. Rareori se întâmplă să fie o conversație între noi. Eu tot încerc să mă apropii de el dar fără rost...
Ajungem la academie. Azi trebuia să aflăm cine v-a devenii ninja și cine v-a repeta anul. Eu sper să mă fi descurcat la probe. Și sper din tot sufletul ca și Naruto-kun să fi reușit. Neji nii-san mă lasă și se duce spre clasă. Eu mai rămân pe hol pentru că era Naruto-kun în fața mea. Mă uit la el timp de 10 minute. Se sună. Naruto-kun dă să intre în clasă. Mă decid să îl salut.

Himata: B-bună N-Naruto-kun....

Naruto-kun se uită la mine două secunde. Îmi zâmbește și îmi spune foarte frumos: "Bună Hinata!" Și intră în clasă. Eu stau pe loc 3 secunde încep să roșesc ca un ou de Paște zâmbesc fiind fericită că m-a observat și mă îndrept spre clasă.
În clasă îl văd pe Naruto-kun cum se uită la Sakura roșu la față cu zâmbetul pe buze. Se vedea clar că Naruto-kun e îndrăgostit de Sakura.....mă întristez. Nu am nimic cu Sakura. Este o fată foarte drăguță și frumoasă. Mi-aș dorii ca el să mă privească și pe mine așa....norocul meu e că Sakurei îi place de Sasuke-kun. Deci nu trebuie să-mi fac probleme.

Perspectiva lui Neji:

Tch. Oare ce-o vedea la el?

Îndrăgostită de un anime?! (Neji X Reader) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum