♒59. BİAİD♒

640 89 122
                                    

Suga'nın mütüş performansını instagramdan gönderdim. Oradan ayrılıp gelebilenler bölüme başlasın efenim sksjsksh

İyi okumalar...

EREN

Jimin havalı bir şekilde yanımıza gelerek sol eliyle saçlarını geriye taradı.

-hazır mısınız?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-hazır mısınız?

Chanyeol ve ben heyecanla başımızı salladık.

-evet!

Jimin sırıtarak şapkasını başına taktı.

-o zaman operasyon başlasın.

⏳1 gün önce⏳

-su istiyorum.

Huh... Suga'nın kölesi olmak nasıl bir şey hayal edebiliyor musunuz? Aranızda bazı manyaklar "keşkeeğ bende kölesi olsaağm" diyebilir, ancak durum kesinlikle düşündüğünüz kadar masum değil değil. Suga'nın kölesi olmak, her an uzaylılarla karşılaşmaktan korkarak onun isteklerini yerine getirmek demek. Üstelik tüm bunları Suga benden "Benim istediklerimi yap köleeğ" dediği için yapmıyorum, yapmak zorunda hissettiğim için yapıyorum. Bu yüzden de Suga'nın kölesi olduğumdan onun haberi yok. Neden mi bu kadar derde katlanıyorum? Çünkü uzaylılardan korkuyorsanız, ona hizmet etmek zorundasınız.

-hahaha tabi hyung.

Ayağa kalkarak mutfağa ilerledim. Acaba Sugasavar bir alet falan var mı merak ediyorum. Eğer varsa neye mal olursa olsun onu elde edeceğim. Evet şuan buna kafa yormayıp ona su getirmeliyim. Mutfaktan içeri girdiğim vakit gördüğüm görüntüyle olduğum yerde kalakaldım.

Eee

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eee...

Peki...

Sanırım bu çifte kumruları rahatsız etmeden suyumu alıp defolmalıyım. Onlara bakmadan elime bir bardak alarak sürahiye uzandım.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin