♒40.BİAİD♒

1.5K 235 203
                                    

Eveeet... Arkadaşlar bu kitaba da sınır koyma kararı aldık. Tabi sizin istekleriniz doğrultusunda.

Sınırımız 105

İyi okumalar...

EREN

-tamam abicim. Tamam ben kapımı kilitler kimseyi içeri sokmam. Tamam eğer ki gece su içmeye kalktığımda olur da biriyle mutfakta karşılaşıp romantik bir an yaşarsam suyu yüzüne püskürürüm. Tamamdır görüşürüz, öptüm.

Dedim ve sonunda telefonu kapayabildim. Abim işi çıktığını ve birkaç gün boyunca yanıma gelemeyeceğini söylemişti. Üstelik sabahtan beri bir sürü de tembihte bulunuyor. Gözlerimi devirerek aşağı indiğimde Jimin'i koltukta uyurken buldum. Lanla sarmaş dolaş bir şekilde yatarken oldukça keyifli gö-
.
.
.
Onlar birbirine sarılmış uyuyorlar mı?

Sanırım ev hayatı onları birbirine bağlamıştı. Saçlarımı karıştırarak merdivenlere yöneldiğim sırada kapı çaldı. Arkamı dönerek kapıya ilerledim. Kapıyı açtığım sırada karşımda gördüğüm kişi ile kaşlarımı havaya kaldırdım.

 Kapıyı açtığım sırada karşımda gördüğüm kişi ile kaşlarımı havaya kaldırdım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Rose?

-merhaba Eren.

Gülümseyerek adımı söylemesiyle ben de güldüm. Lisa söylemediyse kız olduğumu bilmiyordu.

-merhaba.

-ben Jhope'u görmek için gelmiştim. İçeride mi?

Ah doğru ya. Bir de Jennie ve Jhope olayı var. Bir ara onunla da ilgilenmeliyim.

-evet odasında. Gel seni götüreyim.

Gülerek başını salladığında onunla birlikte yukarı çıkmaya başladım. Rose çok tatlı bir kızdı. En azından Lisa ve Jennie'ye göre tatlıydı. Yukarı kata çıktığımızda onu Jhope'un odasının önüne getirdim ve kapıyı tıklayarak başımı içeri uzattım.

-Jhope, müsait misin?

Sorumla beraber başını kaldırarak bana baktı ve gülümsedi.

-evet, ne oldu?

Kafamı geri çekerek Rose'a kapıyı tamamen açtım. Ardından gülümseyerek içeriyi işaret ettim.

-geçebilirsin içeride.

Teşekkür ederek içeri girdiğinde kapıyı kapadım ve merdivenlerden aşağı indim. Acaba odada yalnız başlarına ne yapacaklar? Omuz silkerek koltuklara oturduğumda dikkatimi çeken şey Jimin ve Lan'ın hala uyuyor olmalarıydı. Sesszice televizyonu açtım ve dizimi aramaya başladım. Biraz sonra kanalı bulduğumda sırıtarak izlemeye başlamıştım. Şaka maka hoşuma gitmişti. Elimde su bardağımla beraber dizimi izlerken bir anda çıkan kılıç dansı sahnesiyle gözlerimi pörtlettim.

 Elimde su bardağımla beraber dizimi izlerken bir anda çıkan kılıç dansı sahnesiyle gözlerimi pörtlettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin