♒33.BİAİD♒

2.5K 529 281
                                    

Telefonum kırıldı ve yeni telefon almak zorunda kaldım. Bölüm atamadığım için beni dövebilirsiniz. Endişelendirdiğim için özür dilerim😔

BBTD 2 için yb bugün içinde gelecek.

Sınırımız 320.

İyi okumalar...

-evet Eren, bir açıklama bekliyorum.

Oturduğum yerde ellerimle oynarken alt dudağımı sarkıttım ve omuz silktim.

-bu sefer bana tatlılık yaparak bu işten kurtulamazsın. Evden kaçmak ne kızım. Hadi kaçtın diyelim. Ne diye Koreye kaçıp erkek kılığında bir şarkıcı oluyorsun. Hem de şu zibidiler arasında.

Dedi ve Türkçe konuştuğumuz için bir şey anlamayan grubumu işaret etti. Başımı kaldırarak gözlerine baktım.

-ama tek arkadaşım Aybükeydi ve onun yanına kaçmaktan başka çarem yoktu.

-kızım okuldan arkadaşların yok mu senin?! Pelinsuya kaç, ne bileyim Mervelere kaç ama Kore ne demek?! Siktiri boktan bir nedenden dolayı erkek kılığına girmişsin!

Bağırmasıyla kaşlarım çatıldı.

-ailemin beni zorla evlendirmek istemesi siktiri boktan bir neden değil!

-küfür etme!

-sen ediyorsun ama!

-abiler küfür eder!

Yüzüme doğru bağırmasıyla gözlerim doldu. Onu uzun zaman sonra ilk defa görüyordum fakat o bana bağırıyordu. Dolu olan gözlerimle gözlerimi kaldırarak alttan ona baktığımda çatık olan kaşları eski haline geldi ve sert yüz ifadesi yavaş yavaş azalmaya başladı. En son uzun bir soluk bırakarak dizlerinin üzerine çöktü ve ellerini yanaklarımın iki tarafına koyarak yüzünü yüzüme yaklaştırdı.

-bebeğim biliyorum üzerine çok geliyorum ama bir de beni düşün. O mektubu odanda bulduğumda ne kadar endişelendim haberin var mı? Sen gittiğinden beri her günümü seni bulmak için geçirdim.

Onun endişeyle parlayan mavi gözleri yanağımdan bir damlanın süzülmesine neden olmuştu. Abim dudaklarını birbirine bastırarak baş parmağı ile elmacık kemiğimin üzerinden süzülerek aşağı inen damlayı sildi.

-ö.özür dilerim a.abi.

Abi kelimesini bu sefer söylediğimde ağlamaya başlamıştım. Abim ayağa kalkarak beni de kaldırdı ve yerime oturarak beni dizine çekti. Başımı omzuna yasladım ve ağlamaya başladım. O ise eliyle saçlarımı okşayarak başıma ufak öpücükler bırakıyordu. Abimi çok özlemiştim.

Yazarın Ağzından

Genç adam yarım saat sonunda uyuyan küçük kız kardeşine baktıktan sonra başını kaldırdı ve karşısındaki koltuklara yan yana dizilerek oturan 6 erkeğe baktı. Hepsini tek tek inceliyor, kardeşine bir şey yapıp yapmadıklarını kestirmeye çalışıyordu. Gözleri Jimin'e takılı kaldı ve gözlerini kıstı.

-sen!

Sert sesiyle yerinden zıplayan Jimin ona bakmaya başladı. Adam ingilizce konuştuğuna göre Korece bilmiyor diye geçirdi içinden.

-b.ben mi?

Dedi işaret parmağıyla kendini göstererek. Eren'in abisi oldukça sert bakıyordu ve bu onu korkutmuştu. Nede olsa abisiydi ve ona bir şey yaptıklarını düşünebilirdi. Üstelik neden onu seçmişti ki? Yakışıklı olduğu için mi?

-evet sen. Sana fena kıl oldum.

-kıl?

Dedi Jimin kaşlarını kaldırarak. Jimin kıla mı benziyordu?

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin