♒35.BİAİD♒

2.4K 498 291
                                    

Okunma sayısı ve voteler niye azaldı yav. Okul başladığı içinse ve bölümleri okuyamıyorsanız askıya alabilirim yorumlarda kararlaştırın siz.

Sınırımız 320

İyi okumalar...

Yazarın Ağzından

Eren elindeki su bardağı ile birlikte mutfaktan çıktığı sırada abisini gördü. Kapıya doğru ilerliyordu.

-abi!

Seslenmesiyle abisi başını ona çevirdi. Uzun zaman sonra birinin ona tekrar abi demesi hoşuna gitmişti.

-söyle fıstık.

-nereye gidiyorsun?

Aren saçlarını geriye doğru attı ve kapıyı işaret etti.

-dışarı. Biraz hava alacağım.

Eren'in kaşları çatıldı.

-ama sen burada hiçbir yeri bilmiyorsun ki. Biraz beklersen ben de seninle-

-hayır gerek yok. Ben giderim.

Dedi ve kapıya ilerlemeye başladı. Eren ise arkasından öylece bakakaldı. Aren evden çıktıktan sonra seri adımlarla sitenin çıkışına doğru yürümeye başladı. Dün akşam kız kardeşini kurtarmasaydı kim bilir kardeşi şuan ne durumda olacaktı. Dişlerini sıkarak mavi gözlerini kıstı ve Eren'e zarar vermek isteyen kızın yüzünü bir kez daha zihnine kazıdı. Kameranın ayarlarıyla oynayan kişiyi görmüştü fakat onu nereden bulacağını bilmiyordu. İlk işi dün yapılan programa katılan ünlülerin resimlerine bakmaktı. Bu sayede kız kardeşine zarar vermek isteyen kızı bulup hesap sorabilirdi.

Aren bir anda arkasından gelen korna sesiyle küfür ederek kenara çekildi. Bir bu eksikti. Başını çevirerek arabanın içindeki kişiye küfür edecekti ki koltukta gördüğü kişiyle dondu kaldı.

Bu o kızdı.

Araba gaza basarak sitenin çıkışına doğru giderken Aren arabanın peşinden koşmaya başladı. O arabayı yakalamalıydı. Aren koşarken araba siteden dışarı çıktı ve asfalt yolda hızla gözden kayboldu. Aren nefes nefese site givenliğinin olduğu yerde durdu ve elini kaldırarak giden arabayı işaret et.

-biraz önce giden arabanın içindeki kimdi?

Güvenlik görevlisi bilmiyorum manasında başını iki yana salladığında Aren sinirle yerdeki taşa tekme attı ve yürümeye başladı.

Bunun hesabını soracaktı.

EREN

Oturduğum koltukta bağdaş kurmuş telezyon izlerken bir yandan da çikolatalı puding yiyordum. Sabah kendim yapmak zorunda kalmıştım. Malum Jimin ve Jhope çikolatalarını paylaşmıyorlardı.

Elimdeki kumandayla kanal değiştirirken bir tarihi dizide durdum ve izlemeye başladım. Güzele benziyordu. Diziyi izlerken biraz sonra görsüğüm yüzle gözlerim kocaman açıldı.

Ulan o Taehyung mu?!

Pudingimi koltuğa koyarak yere indim ve televizyonun hemen önünde bağdaş kurarak izlemeye başladım. Filmin adı Hwarang'dı. Yaklaşık yarım saat kadar izledikten sonra dizi heyecanlı bir yerde bitmişti. Oflayarak ayağa kalktım ve koltuğa oturdum. Dizi'nin geri kalan kısmını merak ediyorum.

Kapı birden çarpılarak kapatıldığında yerimde sıçrayarak kapıya baktım. Jin sinirli bir şekilde içeri girmişti. Montunu çıkararak bir köşeye fırlattı ve her sinirlendiğinde yaptığı gibi yumruklarını havaya kaldırarak rastgele yumruklar atmaya başladı.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin