♒8.BİAİD♒

4.5K 713 616
                                    

Gençler sınır koymamı isteyen kişi sayısı oldukça fazla olduğu için bundan böyle sınır koyarak devam edeceğiz. Bu bölüm de dahil bundan önceki bölümler 210 voteyi geçtiğinde yb gelecek. (ilk bölümde 285 vote var yani bu 210 rakamı fazla değil)

Media Lan sksjskdj

İyi okumalar...

Kapı'nın çalmasıyla seri adımlarla merdivenlerden aşağı inmeye başladım. Menajer unni -ya da menajer nuna- gelmiş olmalı çünkü yanında getireceği stilistle imajımı değiştirecektik. Bu kadar kısa sürede gelmesi benim için oldukça iyiydi çünkü şu peruk her geçen saniye daha da kaşındırıyordu.

Kapıya ilerledim ve kendime doğru çektim fakat karşılaştığım kişi menajer nuna değildi. Karşımda Aybüke ve diğerleri vardı.

-Laan.

Dedim gülerek. Bana dişlerini gösterdi ve onun kucağından benimkine atladı.

-oğlum seni çok özledim.

Dediğimde bana maymunca sesler çıkarıp sarıldı. Onun bu haline gülerken Aybüke'ye döndüm. Elinde ChimChim'le bana bakıyordu.

-ChimChim...

Dedim gülerek ve elimi cam fanusa uzatıp camı tıklattım. Bunu yapmamla kendi etrafında dönüp bana oyun yapmaya başladı.

Ben bunu yerim.

-Aybüke ChimChim'i şuraya koy.

Dedim ve köşedeki sahpayı işaret ettim. O oraya ilerlerken arkamdan gelen sesle oraya döndüm.

-sabah sabah ne bu gürültü?

Jimin yumruk yaprağı eliyle gözlerini ovalayarak merdivenlerden aşağı iniyordu. Kucağımdaki Lan'ı gördüğünde adımları bir anlığına duraksasa da sonradan yanıma kadar geldi.

-ah, tek oyuncağı olan sadece benim sanıyordum. Senin de oyuncak maymunun mu var sapık ergen. Benim de oyuncak aslanım var ve çok tatlı. Tabii benim kadar tatlı olması mümkün değil. Aslında bakarsan kimsenin benim kadar tatlı ve seksi ve yakışıklı ve sempatik ve mükemmel ve kaslı ve... Seksi demiş miydim?

Gülerek başımı iki yana salladım.

-yine formundasın anlaşılan.

Bana tam cevap verecekti ki gözleri omzumdaki Lan'a takıldı.

-o.o.o kımıldadı mı?!

Dedi gözleri kocaman olmuş bir şekilde. Başımı Lan'a çevirdim. Bir put gibi duruyordu.

Seni oyuncu maymun senii.

-oyuncaklar kımıldayamazlar Jimin. Senin aslanın kımıldıyor mu?

Dedim ve tek kaşımı kaldırmaya çalıştım fakat yapamayınca bir elimle kaşımın birini tutup havaya kaldırdım.

Çok zekiyim.

-kımıldamıyor ama... Her neyse sanırım yanlış gördüm. En son nerede kalmıştık, heh. Ben sana kendimi anlatıyordum. İşte bir gün yine yolda gidiyorum tüm insanlar üzerime doğru koşmaya başladılar. Jİmin beni öp, Jimin beni öp, kasların olayım Jimin vb şekilde bana saldırdılar. Bilirsin ben böyle şeylere senin aksine alışkınım. Üstelik... Maymunun neden bu kadar çirkin?

Ooovv... İşte bunu demeyecektin Jimin.

Ölüm fermanını imzaladın.

Lan bir anda tıslayarak Jimin'in üzerine atladığında hem oyuncak bir maymunun canlanmasının şokunu, hem de kafasının üzerinde olmasının şokunu yaşıyordu.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Where stories live. Discover now