Yine Beeen!!!

12.5K 836 301
                                    

-İNANAMIYORUM!! YENİ BİR HİKAYE DAHA MI UNNİİİ!!!

-eveet sevgili armyler ve kore fanları. Yepyeni bir hikayeyle daha karşınızdayıım!!!

Şu an gerçekten heyecanlıyım çünkü bu hikaye severek yazdığım bir hikaye. Düşündüm ki Kaybediş Serisi'nden sonra biraz gülmeye ihtiyacınız var.

Ve işte buradayıım!!!

Aslında bakarsanız hikaye henüz hazır değil ama kapağı yapınca atayım dedim. Yani her gün bölüm yayımlamayacağım. Hikayeyi ne zamana tamamlarsam o zaman yayımlamaya başlayacağım. Yani yorumlara 'yb yb' yazmanız bir şey değiştirmeyecek çünkü ortada tamamlanmış bir hikaye yok. Şimdilik bu bölümle merakınızı gidermeye çalışın.

Biraz hikayeden bahsetmeliyim sanırım, o zaman başlayalım...

A Haber:
Son iki yılda da olduğu gibi KPOP Piyasası'nın izlenme oranları hızla düşüyor.

B Haber:
Sayın seyirciler, gruplar büyük bir hızla dağılmaya ve piyasadan çıkmaya başladılar. Tüm KPOP fanları birleşti ve sokaklarda pankartlarla protesto yapmaya başladılar.

C Haber:
KPOP Şirketleri yeni bir çözüm bulduklarını iddia ediyorlar. Yabancı fanların grupları izlemeyi reddettikleri için şirketler kendi aralarında bir çözüm buldular. Her gruba en az bir tane yabancı üye girecek. Seçmelerde yarışmaya katılan kişileri jüri üyeleri değil, yabancı fanlar internet üzerinden oylama ile seçecek.

D Haber:
KPOP Piyasası bulduğu çözümle tekrar kendini toparlamaya ve izleyici kitlesini artırmayı başardı. Gruplara yabancı üyeler girmeye başladıkça yabancı fanlar tekrar KPOP izleme başladı.

E Haber:
Şimdiye kadar iyi bir şekilde idare eden BTS grubu dağılmak üzere. Big Hit Entertainment Şirketi'nin yaptığı açıklamaya göre bu akşam BTS grubunun seçmeleri var. Yeni üyenin kim olduğunu öğrenmek için internet üzerinden canlı yayına katılabilirsiniz.

Yeni üye seçmelerine bir TÜRK katılacakmış gibi hissediyorum skajsksjsj

Kızlar oy verin! BTS'in yeni üyesi bir TÜRK olsun. 

Umarım yakın bir zamanda tekrar görüşürüz gençler!

Hepinize BTS'li günler... 😉



Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin