♒3.BİAİD ♒

5.8K 677 528
                                    

Aybüke
-lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~ lütfen~...

Başımı başka tarafa çevirdim.

-hayır, hayatta olmaz Aybüke!

Dedim ve kollarımı göğsümün üzerinde bağladım. Benden o kadar imkansız birşey istiyordu ki yakalanmamamız olanaksızdı!

-bir kerelik, lütfeeen...

Göz ucuyla ona baktım.

-ya yakalanırsak.

Heyecanla ayağa kalktı.

-hayır, merak etme kesinlikle ve kesinlikle yakalanmayacağız. Tek yapman gereken senin erkek kılığında yanımda gelmen. Başka birşey yapmana gerek yok.

Derin bir nefes alıp başımı aşağı yukarı salladım. Ellerini sevinçle çırpıp bana sarıldı ve koşarak odasına gitti. Ah hadi ama... Benden istediği şey o kadar saçma ki. Benden akşamki buluşmalarında sevgilisiymiş gibi davranmamı istiyor. Hadi ama benim gibi bir kız nasıl erkek kılığına girebilir ki. Üstelik buna kesinlikle inanmayacaklar.

Aybükenin dediğine göre bu akşam ortaokul arkadaşlarıyla buluşacakmış ve hepsinin sevgilisi varmış. İstediği şey yanında sevgilisiymiş gibi gitmem. Bunu kesinlikle kabul etmezdim ama Aybükenin durumunu bildiğim için kabul ettim. Aybüke arrhenfobi, yani erkeklerden korkma gibi saçma bir fobiye sahip. Her ne kadar baklavalara ve kaslara hayran olsa da yanına bir erkek geldiğinde oradan uzaklaşır. En iyi olasılıkla erkeklerle gözlerine bakmadan konuşur fakat kesinlikle erkeklere değmez, erkeklerin de ona değmesine izin vermez.

Aybüke içeriden ellerini çırparak çıktı ve elinde motorunun anahtarlarını sallamaya başladı. Aybüke'nin küçük, eski model bir motoru vardı. Üstelik pembe!

 Üstelik pembe!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-o zamaaan... Alışverişe gidip sana erkek kıyafetleri alalım. Cidden çok güzel- Pardon yakışıklı olacaksın ve beni kıskanacaklar.

Dedi ve saçlarını savurdu. Onun bu mutluluğuna gülmeden edemedim. Kesinlikle bir deli ile arkadaş olmuşum.

Yaklaşık bir saat sonra ikimiz de alışveriş merkezindeydik. Beni kolumdan tutmuş erkek mağazalarına sokuyor, benim için bir tarz oluşturmaya çalışıyordu.

Hadi ama ben bir kızım. KIZ!

-hadi şu mağazaya da girelim. Eminim burada sana güzel şeyler bulacağız.

Dedi ve beni sürükleyerek mağazadan içeri soktu. Gözlerimi erkek kıyafetleriyle dolu olan mağazada dolaştırdım ve şu kanıya vardım. Bu kıyafetler bana kesinlikle ve kesinlikle olmaz çünkü ben zayıf ve 1.65 boyunda biriyim. Koreli erkeklerin boy ortalaması yaklaşık 1.75. Ben çok bücür kalıyorum.

Aybüke elinde siyah deri bir mont, gri kapşonlu, beyaz bir sweet, mavi kot pantolon ve siyah botlar ile yanıma geldi. Elindekileri ellerime tutuşturup gülümsedi.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin