14

443 8 0
                                    

-16/07/2019- Turijn, Nederland.
"Hebben jullie een zwembad in de tuin." Vroeg Wouter verbaast. Sien was met familie de Ligt en Matthijs' beste vriend, Bruno, onderweg naar Turijn, waar Matthijs vanmiddag zijn contract ging tekenen. Sien had zonet foto's van hun huis laten zien.
"Ik kom bij jullie wonen. Schijt aan meneer de Koeier, hij kan met toch niet vinden daar op die berg." Grijnsde Fleur.
"Fleur, let een beetje op wat je zegt, meisje." Vivian keek haar dochter streng aan.
"Sorry." Was Fleurs reactie. Sien zag aan de twinkeling in Fleurs ogen, dat ze het niet helemaal serieus zei.
Matthijs moest lachen om zijn zusje. "Naja, het zou best passen in dat enorme huis, niet Sien?"
"Waarschijnlijk wel." Grinnikte Sien. "Want enorm is het echt wel."
Frank moest lachen. "Eerst zien, dan geloven."

-

"Welkom in Turijn!" Net als de vorige keer, werden ze met open armen ontvangen door de burgemeester van Turijn. Hij was enorm trots dat Matthijs in zijn stad kwam spelen.

Sien hoorde overal camera's klikken en moest dan ook haar best doen om bij elke klik niet geschrokken te kijken. Sien produceerde een glimlach op haar gezicht en ze dacht de hele tijd aan hoe trots ze op Matthijs was, dan was het niet helemaal een neppe glimlach. Matthijs had door dat zijn vriendin zich niet helemaal comfortabel voelde en pakte haar hand stevig vast. Hij was niet van plan om haar los te laten, totdat ze veilig in het hotel waren, waar ze verbleven.

Zodra ze in het hotel waren, moest Matthijs weer weg naar de medische keuring. Fleur, Sien en Vivian besloten om te gaan shoppen in het centrum, Frank, Bruno en Wouter gingen toerist spelen.
"Sien, deze is leuk." Vivian pakte een rok uit een rek en liet hem aan Sien zien.
Sien knikte instemmend en pakte hem aan van haar schoonmoeder. Fleur trok van alles uit de rekken, ging dat passen en kocht uiteindelijk niets.
Sien kocht de rok die Vivian had uitgekozen wel. Het was een lange rok, tot aan Siens enkels met een rode bloemenprint. Het waren hele kleine bloemetjes op een witte stof, iets wat Sien vaak in haar kast had hangen.

"Wat doe je vanmiddag aan?" Vroeg Fleur toen ze weer bij het hotel waren.
"Mijn rode jumpsuit." Antwoordde Sien. Die had ze samen met Matthijs uitgezocht. Twintig juni waren ze weer samen gaan shoppen, net als vorig jaar. Matthijs vond dat ze daar een traditie van moesten maken. Sien vond dat, in tegenstelling tot Matthijs, niet persee nodig.
"Ooh, die ene die Matthijs in de groepsapp had gestuurd?" Vroeg Fleur. Sien grinnikte. Matthijs was zo enthousiast geweest over de jumpsuit, met ruffeltjes bij de schouders en een ceintuurtje om Siens middel, dat hij een foto van Sien met de jumpsuit aan in de groepsapp van Siens schoonfamilie had gestuurd.
"Ja, die."
"Die is zo enorm leuk." Vond Fleur. "En ik maar kijken of ik hem kon vinden, is hij tachtig euro bij de Bijenkorf."
"Tja, die broer van jou, verdient meer dan jij ooit gaat verdienen, Fleurtje." Grinnikte Sien naar haar schoonzusje. "Beetje irritant wel." Grinnikte ze er achteraan.

-

"Hoe ging het?" Mathijs was terug in de hotelkamer na de medische keuring.
"Goed, ze hadden niets op te merken." Antwoordde Matthijs met een glimlach.
"Fijn, trots op jou." Glimlachte Sien naar haar vriend.

Matthijs pakte zijn pak uit de kledingzak, want over een uurtje moesten ze zich bij het Allianz stadium melden.
Sien pakte haar rode jumpsuit uit de koffer, gelukkig had ze hem bovenop gelegd. Sien en haar schoonfamilie zouden na vandaag een weekje naar Curaçao gaan en dus vlogen ze vanavond vanaf Turijn naar Curaçao. Dat was ook de reden waarom iedereen een enorme koffer mee had. Naja, Fleur had een enorme koffer. Sien en Matthijs deelden samen een koffer, want ze mochten precies twintig kilo meenemen, anders moesten ze bijbetalen. Frank en Vivian hadden dezelfde strategie gebruikt. Wouter had de helft van de hoeveelheid kleding die Fleur mee had genomen in zijn kleine koffer gestopt en Fleur had verbaasd naar de rest gekeken.

"Je bent nog steeds mooi in die jumpsuit, schatje." Matthijs gaf Sien een kus.
"Jij bent ook enorm sexy in dat pak, schat." Glimlachte Sien en gaf Matthijs ook een kus. Vivian opende de deur op het moment dat Sien Matthijs een kus gaf en moest glimlachen. Ze had haar zoon in tijden niet zo gelukkig gezien als nu.
"Iew, Matta." Wouter kwam achter zijn moeder staan en trok een vies gezicht.
Sien en Matthijs keken richting het geluid. Sien moest lachen om haar schoonbroertje.
"Wacht maar totdat jij zelf een vriendinnetje hebt, Wout." Grijnsde Matthijs.
"Maar nu moeten we gaan." Frank onderbrak het gesprek. "Anders mag Matthijs niet mee op vakantie omdat hij niet op tijd was." Grinnikte hij.

"Sien, mogen wij met jou op de foto?" Twee Nederlandse meisjes stonden bij de ingang van het stadion. Niet voor Matthijs, maar voor Sien.
"Natuurlijk." Glimlachte Sien. Om de beurt gingen de meisjes op de foto. Matthijs keek naar zijn vriendin een glimlachte. Hij vond het heel erg leuk voor zijn vriendin dat er ook meiden en jongens met haar op de foto wilden en niet alleen met hem.
"Waarom zijn jullie in Turijn?" Vroeg Sien aan de twee meisjes.
"We zijn op vakantie bij onze oom en tante, zij hebben een wijnboerderij hier verderop." Antwoordde de oudste.
Sien glimlachte en vond het gezellig. Ze vroeg aan de meisjes of ze dan speciaal voor Matthijs naar het stadion waren gekomen.
De twee meisjes schudde hun hoofden. Ze waren speciaal voor Sien naar het stadion gekomen. Dat was iets wat Sien verbaasde, maar ze vond het wel echt heel erg leuk.

De twee meisjes giechelden. "We hebben zelfs een fan account voor jou."
"Echt?" Vroeg Sien. De twee meisjes knikten weer en lieten hun account zien. "Ooh, die heb ik wel eens voorbij zien komen, ik vind echt dat jullie dat leuk doen meiden." Glimlachte Sien.
"Sientje, we moeten verder." Matthijs kwam bij Sien en de twee meiden aan.
"Sorry meiden, ik zie jullie vast wel nog een keer, veel succes met jullie account." Glimlachte Sien naar de twee meiden en die zeiden gedag.

"Schatje, kom foto." Matthijs had net getekend en nu werden er persfoto's gemaakt. Sien en Matthijs moesten nu ook samen op de foto. Sien glimlachte van trots en kneep even in Matthijs' hand. Ze glimlachte naar hem en hij naar haar. Sien twijfelde geen seconde en drukte toen een kus op Matthijs' lippen.

VoltrefferWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu