Voltreffer

849 13 4
                                    

X X X

Matthijs en Sien zijn gelukkig, met elkaar, maar ook zeker in het leven. Matthijs was dit seizoen aanvoerder en Sien maakte veel reisjes met haar drie vriendinnen Jane, Aïsha en Lotte. Maar de transfergeruchten rondom Matthijs worden steeds groter en Sien weet even niet meer wie ze moet geloven: Matthijs of de media?

X X X

Jaja, hier is hij dan, het vervolg van Opbouw: Voltreffer. Toen ik aan Opbouw begon had ik wel de wens om een tweede boek te maken over Sien en Matthijs, maar ik had nooit verwacht dat ik Opbouw überhaupt uit zou schrijven.

Alle boeken waarvan ik tot nu toe heb gezegd dat ik ze uit zou schrijven, waren bij de clou toen ik bij hoofdstuk drie of vier had. Bij Opbouw wist ik niet eens wat de clou zou zijn en was ik gewoon gaan schrijven. Bij dit boek, Voltreffer, weet ik wel de clou, maar weet ik ook hoe ik er naar toe ga bouwen, dus ja, stay tuned!

X X X

In Voltreffer staat Matthijs natuurlijk weer centraal, maar ook speelt Frenkie de Jong weer een grote rol. Mijn fanstory is er, tijdens mijn vakantie en tot nu, helaas niet spectaculairder op geworden. Ik heb geen Frenkie de Jong, noch Matthijs de Ligt ontmoet. Mikky heeft nog steeds wel ooit op mijn instagram post greageerd, dat is toch een hoogtepuntje, vinden jullie niet, hahaha ;)

Toch is tie wel een beetje uitgebreid, want: ik heb een boek over ze geschreven. Maar goed, ik weet ook niet of je dat spectaculair kan noemen.

En dat boek stond (of staat, ligt eraan wanneer je dit leest) toch maar mooi op de eerste plek in de hashtag Ajax! Nog heel erg veel liefde naar iedereen die Opbouw heef gelezen, erop gestemd heeft en/of een reactie heeft achtergelaten!

X X X

Nog eventjes het zegje dat iedereen doet aan het begin van zijn of haar boek:

kopieer niets uit dit boek! Ik heb het zelfs geschreven en het idee heb ik ook zelf bedacht. Je mag best ideeën van mij gebruiken, maar vraag dat dan eerst even.

Sien en haar familie en vrienden behoren aan mij toe.

Frenkie, Mikky en de rest van de voetballers samen met hun vriendinnen ken ik niet persoonlijk en neem het me dus niet kwalijk als ik ze niet op een goede manier neerzet in dit boek.

Nederlands is niet mijn beste vak, en dan vooral niet de onderdelen spelling en grammatica. Als je iets ziet, verbeter me gerust. Dan gaan we er samen naar kijken en het verbeteren. Ik moet er wel bij zeggen dat ik altijd het hoofdstuk drie keer check voordat ik het online zet.

X X X

Dat was het, veel plezier met het lezen van 'Voltreffer'

❤️Lots of love, Elke❤️

X X X

Publicatie datum:
02/12/2020

VoltrefferWhere stories live. Discover now